این سیمبین رو ندیدم ولی 9.2 رو دیدم![]()
این سیمبین رو ندیدم ولی 9.2 رو دیدم![]()
من خوشم میاد سونی اریکسون کم نمیاره
سلام من تو شهرستان هستم / مازندران ، چالوس / گوشیمم p990i هستش / از طریق یکی از دوستان که چالوس موبایل فروشی داره پیگیر شدش تو تهران گفتن هنوز وارد ایران نشده وکسی قیمتشو نمی دونست / ولی یکی دیگه از رفیقام که تازه از مسابقات و از دبی برگشته بود گفت p990i تو دبی بود 150 تومان و p1i بود 350 تومان و اول اون بود که بهم گفت سونی اریکسون سری p جدید زده / حالا ببینم این بهتره یا همون p990i خودمون ؟ اگه بخوام بخرم سراغ دارین کجا داره یا نه ؟ اگه بخوام p990i حدمو بدم ازم چند می خرن ؟(دوهفته مونده بود به عید86 خریدم نو و کاملا تمیز و سریال اصلی وبا گارانتی هستش )
جالبه رقيب ان 95 با دوربين 3.2 ببينيد منتظر باشيد 5 مگا پيكسل بياد ان 95 كجا ميره !
بابا شماها چی چی میگید . تا سونی یه گوشیی میزنه سریع بحث ان 95 رو میکشید وسط که بهتره . ان 95 دوربین 5 مگاپیکسل و سیمبین 9.2 داره . پی وان 3.2 مگاپیکسل و سیمبین 9.1 داره . 9.1 هم که میدونید یعنی چی همون ورژنی که روی ان 71 و ان 73 نصب پس چیز مهمی نیست . پی 1 رو باید با گوشیای دیگه مقایسه کرد عزیزان دل برادر
مگه برتری سیمبین به ورژنشه صرفا ؟ وقتی برنامه های سیمبین 7 از مثلا 9.1 بیشتره میشه گفت سیمبین 9.1 بهتره ؟! البته شاید مثلا سیمبین 9.1 از نظر سرعت و هنگ کمتر بهتر باشه ! به هر حال ورژن سیمبین فاکتور خوبی برای مقایسه دوتا گوشی نیست ... ضمن اینکه مقایسه سری P سونی با سری N نوکیا درست نیست چون فاکتور اصلی سری P بیزنس بودن گوشیه و داشتن صفحه بزرگ و تاچ اسکرین ! بهتره P1 رو مثلا با گوشی های سری E ( یا کلا گوشی های کلاس بیزنس و تاچ اسکرین نوکیا ) مقایسه کنیم ! که به نظر من تو کلاس خودش گوشی کم نظیریه !بابا شماها چی چی میگید . تا سونی یه گوشیی میزنه سریع بحث ان 95 رو میکشید وسط که بهتره . ان 95 دوربین 5 مگاپیکسل و سیمبین 9.2 داره . پی وان 3.2 مگاپیکسل و سیمبین 9.1 داره . 9.1 هم که میدونید یعنی چی همون ورژنی که روی ان 71 و ان 73 نصب پس چیز مهمی نیست . پی 1 رو باید با گوشیای دیگه مقایسه کرد عزیزان دل برادر
مگه توی خواب بخواد با N95 رقابت کنه.
N95 کجاو این کجا
P990 خودش 225%از یه گوشی ایده ال بزرگتره حالا این که 25% کوچیکتره پس 200 % از یه گوشی.....
Last edited by Farshadd; 14-05-2007 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)