تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 50

نام تاپيک: e90

داره خودمونی میشه Explode's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اينرو هم هميشه بدون که موقع بحث اگر حرفی رو از روی اعتبار داری بزن اونهم نه با تمسخر....

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ضمناً به 330 مگا هرتز هم نميگن بالا تر از حد استاندارد!!!

پردازنده های Asus بالای 600mhz و پردازنده های i-mate بالای 500mhz مگاهرتز هستند.

اميدوارم روشن شده باشی

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ببین عزیزم اولآ که سلام

قابل توجه اون دوستانی که توی سايتهای ايرانی مثل gsm.ir دنبال اطلاعات کامل هستند و ميگن اين گوشی چهار باند هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین عزیزم اولآ که سلام دومآ اینقدر تند نرو که جاده میپیچه تو یه دفعه نمیپیچیا!!!!!!!!!!

عزیزم من هیچ وقت اطلاعاتمو از سایت مسخره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی گیرم تو اگه سایت خود شرکت نوکیا رو قبول نداری من قبول دارم می خوای یه سر بزن شاید خوب باشه نه؟

راستی اگه سایت خود نوکیا رو هم قبول نداری برات معتبر ترین سایت موبایل رو میزارم یه نگاهی بندازی بد نیست

خوب بود؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض از روی اعتبار دارم خیلی هم خوبشو دارم

اينرو هم هميشه بدون که موقع بحث اگر حرفی رو از روی اعتبار داری بزن اونهم نه با تمسخر....
    از روی اعتبار دارم خیلی هم خوبشو دارم تو این سایت هرچی نوشتم از روی اعتبار بوده شاید نتونستی تمام مطالبی که تو این سایت قرار دادمو بخونی چون خیلی تازه واردی ولی اگه وقت کردی همینطوری برای دلخوشی هم که شده یه نگاهی به پست هایی که گذاشتم بندازی بد نیست آره عزیزم اینطوریاست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14

سلام خب من e90 رو خیلی دوست دارم مگه ایران امده آخه من 2 هفته پیش پرسیدم گفتن نیومده به ایران کسی از قیمتش خبر داره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ضمناً به 330 مگا هرتز هم نميگن بالا تر از حد استاندارد!!!

پردازنده های Asus بالای 600mhz و پردازنده های i-mate بالای 500mhz مگاهرتز هستند.

اميدوارم روشن شده باشی
    ببین عزیزم من فکر نمی کنم تو پاکت پی سی ساختن کسی به دست i-mate برسه می تونی بگی چند تا از گوشی هایi-mate بالای 500 مگا هرتز پردازنده دارن؟می تونم به قدرت بگم از 28 گوشی که این شرکت ساخته بالای 13 تا گوشی از 330 مگا هرتز قدرت پردازندشون پایین تره.فکر می کنم وقت نداشته باشی تمام گوشی ها رو سرچ کنی و ببینی برات مدلاشو میزارم اگه خواستی یه سرچ بکن.

JaQ4
    PDAL
    JAQ3
    SPL
    JAQ
    SPJAS
    Smartflip
    JAMin
    K-JAM
    SP5m
    SP5
    SP4m
    Smartphone
    Smartphone2

من فقط اسم مدل ها رو گذاشتم می خوای مشخصات تک تکشونو بزارم؟اگه خواستی من در خدمتم.
    یه جورایی می فهمیم 330 مگاهرتز فراتر از حد انتظاره این اطلاعات که تازه مال شرکت پاکت پی سی ساز هستش ما داریم درباره نوکیا صحبت میکنیم وقتی نوکیا میاد یه گوشی با 330 مگاهرتز میزنه واقعآ جای تشکر و قدردانی داره.
    امیدوارم روشن شده باشی
    Last edited by sarmast65_ata; 06-06-2007 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نه عزیزم...

سلام خب من e90 رو خیلی دوست دارم مگه ایران امده آخه من 2 هفته پیش پرسیدم گفتن نیومده به ایران کسی از قیمتش خبر داره ؟
    نه عزیزم هنوز این گوشی به بازار نیومده همان طوری که گفتم خود شرکت اعلام کرده 6 ماه اول 2007 به بازار میاد و قیمت هم طراز ان 95 هستش که اگه بیاد تو ایران بالای 1 میلیون تومان هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

قابل توجه اون دوستانی که توی سايتهای ايرانی مثل gsm.ir دنبال اطلاعات کامل هستند و ميگن اين گوشی چهار باند هست:

راستی من نفهمیدم مگه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده؟این سایت اگه نبود که اینجا تعطیل میشد!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اولاً عليک سلام عزيزم

دوماً تو سايت نوکيا که قبولش داری چيزی از اينکه e90 cpu که 330mhz هست بالاتر از حد استاندارده ننوشته...

)-;

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بابا بیخیال

اولاً عليک سلام عزيزم

دوماً تو سايت نوکيا که قبولش داری چيزی از اينکه e90 cpu که 330mhz هست بالاتر از حد استاندارده ننوشته...

)-;
    باباب بیخیال انگار قراره تو سایت این چیزا نوشته بشه عقلت چی میگه ؟بعدشم مگه تو سایت نوکیا رو قبول نداری مگه من این سایت رو درست کردم که بخوام قبول داشته باشم یا نه اصلآ من چی کارم که بخوام از این سایت یا شرکت ایراد بگیرم مثل اینکه تو سایت نوکیا رو قبول نداری نه؟
    تو که اول گفتی هیج جا ننوشته این گوشی 4 بانده است حالا فکر کنم قبول کردی که این گوشی 4 بانده هست
    دومآ به من گفتی که اطلاعات ندارم و از این جور حرفا که بیخیال
    سومآ گفتی که تمام گوشی های i-mate بالای 500 مگاهرتز پردازنده دارن که دیدیم بیشتر از 4 تا 500 مگاهرتز پردازنده ندارن چند تا مدل جدید این شرکت بالای 500 مگاهرتز پردازنده دارن و بقیه گوشی ها بین 300 تا 500 هستن حالا گیر دادی که 330 مگاهرتز پایین تر از حد استاندارده آره من بازم این جمله رو تکرار میکنم که 330 بیشتر از حد انتظاره چون نوکیا شرکت پاکت پی سی ساز نیست که بخواد همچین کاری بکنه و اگه انجام داده شاهکار کرده
    خیلی خوبه آدم وقتی اشتباه میکنه بگه اشتباه کردم یا اطلاعاتم کم بوده این که ایرادی نداره
    Last edited by sarmast65_ata; 07-06-2007 at 21:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •