1-لازم به يادآوري نيست ...
2-اين سرطان رو كسي به اين راحتي نميخره ////
Last edited by uspharshad; 08-05-2007 at 12:25.
من تو قم هستم اینجا هم آنتنش همه جا فوله هم اینکه تو مکلمات به مشکل برنمیخوری و هم اس ام اس ها لحظه ای میرسه.دوستانی که ناراضین باید بهشون حق داد اما اونها هم میتونن مثل ما جور دیگه ای به قضیه نگاه کنن.
خداییش ورود ایرانسل یه تحول بزرگ بود.ایرانسل وعده ی سرویسهایی رو داد که توانایی راه اندازیشون رو داشت.اما نمیدونست که دولت به جای اینکه مثل مردم ازش حمایت کنه تو ذوقش میزنه و راه به راه جلوی پاش سنگ میندازه.
به نظر من اگه ایرانسل اینقدر درگیر تعرفه و این جور مباحث نمیشد اینقدر شما ازش ایراد نمیگرفتین.
من مطمئن هستم تا 5-6 ماه دیگه که این حوادث خوابید و ایرنسل به یک ثبات در کار خدمات رسانی رسید اونوقته که نظر شما هم عوض میشه.
در کل باید با اومدن یک فناوری به کشورمون ازش استقبال کنیم.
من این اعمال و رفتار مخابرات رو در قبال ایرانسل اصلا نمیپسندم.دولت باید حامی بخش خصوصی باشه.تا مردم بتونن اعتماد کنن.
در ضمن خیلی از رفقا که دم از خدمت رسانی دولت میزنن فقط تو این بحث یادشون افتاده که از دولت حمایت کنن؟
چطور تو مسائل دیگه بد وبیراه میگن و انتقاد میکنن؟
فعلا بابای
Last edited by javad33; 08-05-2007 at 15:47.
جواب رو دوستان دادن![]()
خدائیش مورد دوم رو خوب اومدی.
هم سرطانه هم به این راحتیا نمیشه فروختش.
امین، یکی از بچه های همینجا (amnchk) الان نزدیک یه ماهه دنبال مشتری می گرده!!!
1) شما راضی بودی وقتی که 10 دقیقه (یا کمتر) صبحت می کردی و پول یک دقیقه رو می دادی؟ قبض من همیشه چند برابر میومد.
2) چند ماه دیگه، بعله. ولی من نمی تونم چند ماه با این وضع بگذرونم. آدم کلافه میشه. تا حالا تو موقعیت من نبودی تا بدونی چی میگم. فکر کن یه موقعیتی باشی که حرف نتونی بزنی، اس ام اس هم هر چی می فرستی، نرسه (دونه ای 16 تومن هم پولش برات بیاد) خدائیش چیکار می کنی؟
3) هیچ کس از این دولت فلان فلان شده حمایت نمی کنه. اگه میگیم ایرانسل باید سرویس هاش رو درست کنه، چه ربطی به حمایت از این دولت [...] داره؟
آقايون من در تاريخ 13/12/85 سيمکارتمو خريدم ديروز برام هم قبض اومد فکر ميکني چقدر اومده باشه خوبه؟
18163ريال تاريخ شروع محاسبه هم 1/1/86 تا31/1/86
كساني كه ناراضي اند بهتره برن به سايت شركت ارتباطات سيار اونجا ي نظر سنجي در مورد سيم كارتهاي دولتي هست حتي راي مثبت به سيم كارت هاي دولتي بدن و نتايج آرا رو ببينن
آقا یکی نیست من این سیم کارت ایرانسیلمو بهش بفروشم که چی بگم بهش بندارم؟شمارم نسیتا رنده
مگه الان حسرت تكنولوژي روزو نميخوري؟
mms و gprs در دستانمونه ولي به دليل قيمت بالا نميتونيم ازش استفاده كنيم
اينكه بدتره.......
وقتي نباشه ميگيم نداريم
ولي وقتي داريم و نميتونيم استفاده كنيم همه جامون ميسوزه
200% تاييد ميشه !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
خدا صبر بده![]()
نه آقا این حرفا نیست.
من خودم الان دارم از اینترنت و ام ام اس استفاده میکنم.
نه اینکه 24 ساعته ام ام اس بفرستم و همش تو اینترنت باشم.نه.
فرهنگ استفادش رو دارم...
شوخی کردم.اما خداییش کم لطفی کردین.
الان یکی از رفقام تو تهرانه.هر چند وقت یکبار یه ام ام اس اون میزنه یه ام ام اس من.واسه هم عکس و کلیپ و آهنگ میفرستیم.
خداییش هر هفته 1000 تومن ام ام اس به جایی برمیخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)