درسته اينو ميدونم فعلا دنبالشم تا ببينم چي ميشه
درسته اينو ميدونم فعلا دنبالشم تا ببينم چي ميشه
w950 و m600 هم به پاي اين گوشي نرسيدن
فقط نميدونم چرا بهترين گوشي سوني اريكسون 500 تومنه ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خيلي شرم داره مگه نه؟
بابا سوني اريكسون چه آشغاليه برو N73 بگير خودتو راحت كن!!!
سلام به انجمن پيسي ورد خوش آمديد
خوب منم ميدونم N73 خوبه ولي گرونه اينو هم ميدونم كه اريكسون آشغاله ولي P990 به نظر من خوبه
در ضمن شما با سوني اريكسون دعوا داري؟ چرا مشخصاتت اين طوريه ؟!!!!!!!!!!!!
سلام ساسان جان چه امضاي قشنگي داري اجازه ميدي امضاتو كپي كنم؟
[QUOTE=NO ericsson;1060523]بابا سوني اريكسون چه آشغاليه برو N73 بگير خودتو راحت كن!!![/QUOT
ميشه بپورسم شما تا حالا اصلا سوني اريكسون داشتيد؟
من خودم 3 سال نوكيا باز بودم اما اين 6 ماه كه سوني خريدم تازه فهميدم گوشي يعني چي.
Last edited by choory; 05-05-2007 at 23:41.
تو اصلا تو عمرت موبایل گرفتی دستت؟؟؟
همینه دیگه. تقصیره مخابراته . اگه سیم کارت ها رو این قدر ارزون نمیکرد الان دست هر... یه موبایل نبود .اون وقت جنابعالی تازه به دوران رسیده که هنوز نمی دونه موبایل چیه میاد اظهار نظر چرت می کنه.
شما با اون امضا به همه سونی اریکسون دارها توهین کردین و این قابل بخشش نیست.متاسفم برات.
(با عرض معذرت از همه بچه ها چه نوکیایی ها چه سونی اریکسونی ها و ... . آدم رو عصبانی می کنن دیگه .
Last edited by nima_989; 05-05-2007 at 22:00.
حرفت کاملا درسته ! این یارو از آیدیش و امضاش معلومه مشکل داره ! خدا هم بعید میدونم شفاش بده !تو اصلا تو عمرت موبایل گرفتی دستت؟؟؟
همینه دیگه. تقصیره مخابراته . اگه سیم کارت ها رو این قدر ارزون نمیکرد الان دست هر... یه موبایل نبود .اون وقت جنابعالی تازه به دوران رسیده که هنوز نمی دونه موبایل چیه میاد اظهار نظر چرت می کنه.
شما با اون امضا به همه سونی اریکسون دارها توهین کردین و این قابل بخشش نیست.متاسفم برات.
(با عرض معذرت از همه بچه ها چه نوکیایی ها چه سونی اریکسونی ها و ... . آدم رو عصبانی می کنن دیگه
اگه منظورت بهترين گوشي سوني اريكسون كه 500 تومن قيمتش باشه p990 بايد بحت بگم كه همچين آش دهن سوزي هم نيست به نظر من W950 وm600 سرتر هستند.p990 از اين نظر با حال نيست چون از نظر ابعاد در سطح گوشي هاي نوكيا هست.![]()
400 تومن میتونی K800 بگیری
350 تونم میتونیn70 , N90 , 5300 ,5500 بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)