سلام دوست خوب من
من از شما عذر میخوام .
اون پست رو ندیده بودم .
البته من گفتم با روش های معمول نمیشه این پوشه رو حذف کرد .
بله ، یقینا با Take OwnerShip میشه پوشه های System Volume Information رو از درایوهای NTFS پاک کرد .
قصد نداشتم این روش رو توضیح بدم ( اولا به زحمتش نمی ارزه ، ثانیا من هم مانند شما بر این عقیده هستم که غیر فعال کردن System Restore کار چندان درستی نیست ) ولی چون شما بهش اشاره کردید ، من آموزش Take OwnerShip of a folder رو برای دوستانی که از برنامه های دیگری غیر از Windows System Restore استفاده می کنن می نویسم .
آموزش پاک کردن پوشه ی System Volume Information در درایوهای NTFS
1 . وارد Control Panel شوید و روی گزینه ی Folder Options کلیک کنید .
2 . به زبانه ی View بروید و تیک گزینه ی (Use simple file sharing (Recommended را بردارید و شستی OK را فشار دهید .
3 . کلید Alt را نگه دارید و روی پوشه ی System Volume Information دابل کلیک کنید تا Properties آن نمایش داده شود .
4 . به زبانه ی Security بروید و شستی Advanced را فشار دهید تا کادری با عنوان Advanced Security Settings for System Volume Information ظاهر شود .
5 . به زبانه ی Owner بروید و در لیست Name روی نام کاربری خود کلیک کنید و سپس تیک گزینه ی Replace owner on subcontainers and objects را بزنید .
6 . شستی OK را فشار دهید یک پیغام امنیتی ظاهر شود .
7 . شستی Yes را فشار دهید و در پنجره ی قبل هم روی دکمه ی OK کلیک کنید .
8 . اکنون با خیالی آسوده می توانید پوشه ی System Volume Information را Delete کنید !
موفق باشید .