مال منم پاك شده مي گم حالا بيايد يه تاپيك بزنيم چرا تاپيك هاي ما از تو تالار ترش پاك شده !بابك جان سوابقمون پاك شد حالا اگه بخواين كاربري رو فعال كنيد يا مدير يا بن سوابقشو از كجا مي آريد !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مال منم پاك شده مي گم حالا بيايد يه تاپيك بزنيم چرا تاپيك هاي ما از تو تالار ترش پاك شده !بابك جان سوابقمون پاك شد حالا اگه بخواين كاربري رو فعال كنيد يا مدير يا بن سوابقشو از كجا مي آريد !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزیزان نگران نباشید این تاپیکا سرو بور و گنده سرجاشه
اینا رو فقط ماها نمی تونیم ببینیم
اینم از قدرت و هوش vBulletin
نه عزيز بخش عظيميش ظاهرا پاك شده يه نگاهي به امارش بنداز و اين اعداد رو يه مقايسه اي با پست اول من تو همين تاپيك بكن !عزیزان نگران نباشید این تاپیکا سرو بور و گنده سرجاشه
اینا رو فقط ماها نمی تونیم ببینیم
اینم از قدرت و هوش vBulletin
تاپيك ها
1,272
ایشون درست میگن! درسته از دید ما کاملا پاک شده ولی ممکنه هنوز موجود باشه!
هرچند اگر دقت کنید , تاپیکها با دقت پاک شدن! اونایی که اهمیتی ندارن و ربطی به سابقه هم ندارن , از تو تراش پاک شدن!
اون دیگه بسته به مدیریت سایته , اگر صلاح بدونه کاملا پاکشون میکنه , اگر نه یک جایی باقی میمونن ولی توسط کاربران دیده نمیشن!
شك دارم هنوز موجود باشن وزارت اطلاعات كه نيست در ضمن اگه لازم بود خوب همشو از ديد ما پنهان مي كردن يه مدير ترجيحا بابك جان بياد اينجا شفاف سازي كنه !ایشون درست میگن! درسته از دید ما کاملا پاک شده ولی ممکنه هنوز موجود باشه!
هرچند اگر دقت کنید , تاپیکها با دقت پاک شدن! اونایی که اهمیتی ندارن و ربطی به سابقه هم ندارن , از تو تراش پاک شدن!
اون دیگه بسته به مدیریت سایته , اگر صلاح بدونه کاملا پاکشون میکنه , اگر نه یک جایی باقی میمونن ولی توسط کاربران دیده نمیشن!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من يادمه مافيا گفت هيچ تاپيکي پاک نميشه اگه از اينجا خذف شه،گفت ما مديرا يه جا داريم مثله ترش ويندوز همه چي ميره اونجا که از فروم به طور کلي پاک ميشه پس هنوز اميدي هست(مثله تاپيک سوتيها)
راستي از مهران خبري نيست ! كجاست .... آي تاپيك رو منحرف نكن !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
شدیدآ موافقم که
اصلآ لزومی نداره مدیران تاپیک های ترش رو ببینن فقط همون 3 تا ادمین قرمز بسه!
تازه یکی از مدیرا که اول اسمش D هم هست!!! هر دفعه آنلاین بوده 1 پاش تو ترش بوده 1 باش تو قسمتی که داره مدیریت میکنه...!!!
Last edited by Satrikon; 29-05-2007 at 01:34.
بازم دوستان نگران نباشید
تا اونجا که من اطلاع دارم در فروم ها
مديران انجمن تنها به تاپیک های که از انجمن خودشون حذف شده دسترسی دارند
( به عبارتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدير انجمن موضوعات علمي به تاپیک های Trash رفته بخش وب و اینترنت که دسترسی نداره )
ولی Super Moderator یا هر مدیری با سطح دسترسی در حدAdministrator ها
تمام بخش هایی که مدیریتش فعـالـه یعنی
تمام تاپیک های بخش Trash رو دسترسی داره و می تونه مشاهده کنه و
نتیجه اینکه اگه مثلاً :
یه تاپیک خیلی ناجور Trash شده تو بخش متفرقه داشتید
نگران نباشید که مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان مدير انجمن فـــيلـم بینتش و آبروتون پیشش بره
به هرحال یه دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و بالطبع Administrator ها هستند که
همه تاپیکـای Trash رو می بینند که ...
که ....
که اونا هم از خودمونند
و با اینکه بارها گفته شده
آقا جان تذکر کاربر به کاربر خلاف قوانین فروم هست و
متاسفانه باز هم شاهد چنین افرادی هستیم
یکی نیست به این گونه افراد بگه
شما وقت ثبت نام زود قوانین رو تیک زدی که چی ؟
که زود بپری تو فروم ؟ هان ؟!
که هی تاپیک بزنی و همه تاپیکات بره Trash
به هر حال
کلمه Tashبه Trash تصحیح شد
Last edited by Hamed-Dehghani; 29-05-2007 at 14:39.
Here Tash is Trash
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)