خب اولاً اگه دیدی، خودت سوال می کردی دیگه.
دوماً اگه تونستی شماره تلفنش رو بر می داشتی. چون من که هر روز کلاس دارم و وقت جمهوری رفتن ندارم.
سوماً فکر کنم منظورت از فروم، فریمور باشه. Firmwire
موقع شارژ اسلاید گوشی رو بالا ببر. ببین تغییری می کنه؟
خب اولاً اگه دیدی، خودت سوال می کردی دیگه.
دوماً اگه تونستی شماره تلفنش رو بر می داشتی. چون من که هر روز کلاس دارم و وقت جمهوری رفتن ندارم.
سوماً فکر کنم منظورت از فروم، فریمور باشه. Firmwire
موقع شارژ اسلاید گوشی رو بالا ببر. ببین تغییری می کنه؟
شهاب جان ( ناجی سامسونگ ) می شه بیشتر توضیح بدی ؟ اسلای گوشی یعنی چی ؟
یعنی در گوشی رو بده بالا. درش باز باشه.
این رو من توی یه فروم خارجی خوندم ولی تا حالا نتونستم امتحانش کنم. (البته بعید می دونم درست باشه)
راستش من پرسیدم اما طرف خودش بیلمز بود و من هم زیاد سماجت نکردم . دیدی که بدونن قصد خرید نداری فرت میدن .
اما راستش اون موقع اصلا تو خط کابل فلاش نبودم اما به زودی میرم و خبر میدم و ضمنا شماره هم میزارم .
سلام بچه ها من کشته مرده گوشی های سامسونگم مخصوصا d900 راستی میدونید d900i منشی تلفن نداره اگه باور نمیکنید یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید تازه من هنوز d900 رو نخریدم رفیقام میگن مشتری اول و آخر سامسونگ خودتی ولی به نظر من d900 یه چیز دیگس به نظر شما d900 کفشونو می بره یانه؟
برای خاموش کردن LCD موقع شارژ برو به این مسیر
Menu>Setting>Light settin>Back Light Time
پارامتر During charging رو خاموش کن
( البته فکر کنم درست باشه )
در ضمن در اینکه D900 یک گوشی فوق العاده است شکی نیست ولی اینقدر تبلیغ نکنید که ملت زیاد بخرند اون وقت این گوشی میشه D Javad
جدای از شوخی , ایجا توی بازار مشهد خیلی زیاد شده ( شانس آوردیم ملت دهن بین نیمرند بخرند ) در غیر اینصورت مجبور میشم گوشی ام رو بفروشم
بخدا اگه این گوشی زیاد شد به خاطر شما بوده بابا الکی تبلیغ نکنید بزار خودمون تنها داشته باشیم
دوست عزیز جالب است که مقایسه اینجانب را درسایت lموبایلستان عینا کپی پیست کرده وبا اضافه کردن (کا750) بنام خود ثبت فرمودی حداقل میتوانستید یه تغییری بدید .
متن من مربو ط به دیماه 85 است وایشان اسفند85 گوشی خریده
Last edited by شهرام 1; 26-05-2007 at 14:42.
اولاً که به این سایت gsm.ir زیاد اعتماد نکنید.
دوماً که منشی تلفنی هم داره منتها بستگی به فریمورش داره.
سوماً کسی که از سامسونگ خوشش نیاد، از خفن ترین تکنولوژی های سامسونگ هم چیزی نمی فهمن (منظورم این اوسکل موسکل هاست که خودمم تو دانشگاه باهاشون برخورد دارم و هیچی حالیشون نیست و فکر می کنن عالم دهر هستن) خلاصه که اینطور افراد قیمت نقل و نبات رو نمی دونن![]()
برای گوشی E900 فکر کنم همچین مسیری نیست وگرنه این همه حرف و تعریف درباره اش نبود.
درسته. من دقیقاً یادمه که این متن رو قبلاً توی موبایلستان دیده بودم و این، عیناً کپی شدهء همون مطلب بود.
من یادم نبود که کی نوشته و فکر کردم شما، یک نفر هستید!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)