آره
در مورد کراوزر قبلا هم بحث کرده بودیم توی تاپیک مخصوص رزیدنت اویل
البته شما هم یادت باشه این گرافیک شماره 1 در زمان خودش چقدر خوب به حساب می اومد
آره
در مورد کراوزر قبلا هم بحث کرده بودیم توی تاپیک مخصوص رزیدنت اویل
البته شما هم یادت باشه این گرافیک شماره 1 در زمان خودش چقدر خوب به حساب می اومد
چرا . کراوزر بود . در شماره 2 .سری 1 گرافیکش تقریبا در حد 2 بود. نمیشه گفت خیلی بد بود. البته نسبت به بازیهای امروزی اصلا به حساب نمیاد!
کراورز فکر نمیکنم جایی بوده باشه. ظاهرا قبلا تو یه تصادف که معلوم نیست کی و کجا بوده کشته میشه ولی حالا برمیگرده.
بی شک سری ا و 2 و 3 اویل یکی از بهترین بازی های بود که من دیدم
البته نسخه اویل 1 دوباره بازسازی شده بنام رمیکس که گرافیگ فوق العاده ای داره
من هنوز هم که هنوزه از اویل 3 لذت میبرم
اما اصلا از اویل 4 خوشم نیامد و تا اخرش هم بازی نکردم نصفه و نیمه بازی رو حذفش کردم
اما اویل 3 رو 8 بار تموم کردم اونم در حالت سخت شاید باور نکنید بار 8 بازی رو بدون سیو و استفاده از اسپری در عرض 3 ساعت تموم کردم چه حالی بهم داد
منم اویل 3 رو در حالت سخت بدون سیو تو 1 ساعت و 25 دقیقه تموم کردم.البته 1 بار اسپری مصرف کردم و فقط هم از magnum استفاده کردم.
بالاخره کسی به ما نگفت این کراوزر کی بود و تو کدوم نسخه بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
کجاش بود؟
من اصلا یادم نمیاد.
منم دقيقا يادم نيست ولي مطمئنم توي 2 بود . يكي از دوستان هم گفت . توي صفحات تاپيك اويل 4 بگرد . هست .کجاش بود؟
من اصلا یادم نمیاد.
من یه چیزی فهمیدم
رفتم بازی های 1 و 2 و 3 رو یه مروری کردم اما کراوزر توی هیچکدومشون نبود
بعد رفتم چند تا سایت اصلی رزیدنت اویل رو جستجو کردم اما اونجا هم نظرشون همین بود:
کراوزر در هیچ سری از بازی های رزیدنت اویل نبوده و این آشنایی که با لیون داره یه قسمت اسرار آمیزه که شاید بعدا قراره بهش پرداخته بشه
من یه چیزی فهمیدم
رفتم بازی های 1 و 2 و 3 رو یه مروری کردم اما کراوزر توی هیچکدومشون نبود
بعد رفتم چند تا سایت اصلی رزیدنت اویل رو جستجو کردم اما اونجا هم نظرشون همین بود:
کراوزر در هیچ سری از بازی های رزیدنت اویل نبوده و این آشنایی که با لیون داره یه قسمت اسرار آمیزه که شاید بعدا قراره بهش پرداخته بشه
آره منم خونده بودم. اصلا سابقه ای ازش پیدا نکردم.
حالا فهمیدم . میدونی کجا بود ؟آره منم خونده بودم. اصلا سابقه ای ازش پیدا نکردم.
در شماره 2 به یه قسمتی میرسی که یه هلیکوپتر آتیش گرفته ، اگه با لیون برسی اونجا یه فیلمی نشون میده که خلبان هلیکوپتر کراوزر بوده . بعد میخواسته یه نفر رو نجات بده ، بعد همون بدبخت از پشت زامبی ها ریختن روی سرش و اون هم اشتباهی کراوزر رو زده ! هلیکوپتر هم سقوط میکنه و....... ادامه داستان .
حالا دیگه چطور زنده مونده خدا میدونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)