آقا مگه میشه ؟؟؟
اصلا رپ و رپر و کوفت و .... به درک . داره با آزادیمون بازی میشه .
هرکسی حق داره چیز های خوب و بد رو ببینه و بشنوه و خودش انتخاب کنه .
بله
خیر
آقا مگه میشه ؟؟؟
اصلا رپ و رپر و کوفت و .... به درک . داره با آزادیمون بازی میشه .
هرکسی حق داره چیز های خوب و بد رو ببینه و بشنوه و خودش انتخاب کنه .
بازم نقل قول از boy iran : ( دوست عزیز ببخشید مطالبت رو اینجا کپی میکنم . چون میخوام جامع بشه )
وضعیت خیلی خرابه
از سفارت ایران تو انگلیس یه زد بازی نامه رسیده که دیگه نخون وگرنه به ایران بر نمیگردی
تو داخل هم که نگو
صبح زنگ زدم آتیش خط خودش رو رد کرده بود
محمود رامتین هم بر نمیداشت
حسام و سروش خبری ازشون نیست
تتلو هم که تو کیش گرفتن آوردن تهران
بابا مصاحبه رو ول کن جون من
آخی یارو نمیاد تو مصاحبه که کل ملت صدا رو دارن حرف بزنه
فقط دعا کنین اتفاقی نیفته
خونه سروش بد جوری زیر نظر است
اینم مصاحبه بی باک در ادامه مصاحبه ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حداقل خوشحالم که تو این مصاحبه هم هم خود آقای بی باک و اون دوست گزارشگر هم به این نکته اشاره کردند و اینکه خود آقای بی باک هم دل خوشی از این قضیه نداره(منظور حرفهای غیرمضمون هست).
به این حرکت بعضی از دوستان به اصطلاح میگویند :
کاسه داغ تر از آش شدن.
بهتره یه کم در مورد رپ فکر کنیم بعد اظهار نظر کنیم و اینکه به جای رگ گردنمون بهتره فکرمون کار کنه.
راستی مصاحبه دوم حسام رو هم گوش کنید (البته با دقت و از روی عقل و نه از روی فشار رگ گردن) خالی از لطف نیست (ما که امینم نیستیم .... ما که با دولت عنادی نداریم ..... اگر حرف زشتی تو رپ زده شده اصلاح میشه ..... و خیلی چیزهای دیگه).
در مورد بعضی از این دوستان فقط فکر کنم باید گفت:
متاسفم
در آخر
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
(امیدوارم عاقل باشند)
حرف بر سر بودن و یا نبودن نیست حرف برسر کیفیت کار هست که کارهای خیلی از این دوستان از نمره 20 به نظرم چیزی کمتر از 5 هست.
خوب خدا رو شکر با هزار زحمت بالاخره حسام رو گیر آوردم
دار و دسته حسام همه سالم و بیرون هستند
این موضوع که رپرا چند سال بدون مشکل میخوندن خیلی جالب بود در حالی که شناسایی کردن چند تا جوجه رپر واسه وزارت اطلاعات و نهادهای دیگه کار آسونیه ! به هر حال دلیل این دیر اقدام کردنشون رو نمیدونم به خصوص که خیلی از رپرا آهنگایه سیاسی میخوندن ... ! به هر حال کسایی که دستگیر بشن و آهنگایه سیاسی خونده باشن مثه رضا پیشرو و ابلیس و... احتمالا با حکم قضایی ( زندان ) روبرو میشن ! ولی سروش رو حتی اگه بگیرن کاری به کارش ندارن فقط تعهد میگیرن که نخونه و این حرفا ... ! به هر حال مهم اینه که خواننده های خوب رپر دیگه نمیتونن کار کنن ... شاید گرو های جدیدی تشکیل بشه ... !
من خودم از کارایه رضا و سروش خیلی خوشم میاد واقعا رپ فارسی بدون این دوتا بی معنیه کاش بتونن بازم بخونن هر چند با این وضعیت بعیده ... !... بقیه رپرا هم که جلو این دوتا لنگ میندازن بهتر که دستگیر شن ...
خدا رو شکر .
کدوم آهنگه سیاسی ؟ میشه بگی ؟ بوده - ولی به نفع ایران .
یه بار دیگه هم گفتم . 300 هنر نبود . اما بهش میگفتن هنر . و تنها کسایی که با هنر جواب دادن همین رپر ها
بودن . ما بیش از 5 ترک دیس 300 داریم در رپ .
اکثر رپر ها یه آهنگ ایران دارن .
ما یه آهنگ رپ داریم برای انرژی هسته ای !!!!!!! اسم خوانندش یادم نمیاد ولی تو آرشیوم دارمش . خواستی آپ میکنمش.
از زد بازی و هیچکس و کامی ام سی و حسام استپس و غیره بگیر تا آخر .
میشه بگی ابلیس چه آهنگ سیاسی خونده ؟ تازه ابلیس رو هنوز نگرفتن و خبری ازش نیست .
مشکل اساسی با سبک رپ هست از نظر من . مصاحبه محمود رامتین رو گوش کنید معلوم میشه .
سلامکدوم آهنگه سیاسی ؟ میشه بگی ؟ بوده - ولی به نفع ایران .
یه بار دیگه هم گفتم . 300 هنر نبود . اما بهش میگفتن هنر . و تنها کسایی که با هنر جواب دادن همین رپر ها
بودن . ما بیش از 5 ترک دیس 300 داریم در رپ .
اکثر رپر ها یه آهنگ ایران دارن .
ما یه آهنگ رپ داریم برای انرژی هسته ای !!!!!!! اسم خوانندش یادم نمیاد ولی تو آرشیوم دارمش . خواستی آپ میکنمش.
از زد بازی و هیچکس و کامی ام سی و حسام استپس و غیره بگیر تا آخر .
میشه بگی ابلیس چه آهنگ سیاسی خونده ؟ تازه ابلیس رو هنوز نگرفتن و خبری ازش نیست .
مشکل اساسی با سبک رپ هست از نظر من . مصاحبه محمود رامتین رو گوش کنید معلوم میشه .
دوست عزیز جناب corder یه سوال از شما دارم؟
هنر رو چی تعریف میکنید؟
یعنی نقاشی و طراحی از نظر شما هنر نیستند؟؟؟؟ به نظرم شما یه کتاب تاریخ هنر بخونید بد نیست .
قبل از اینکه بعضی دوستان خواننده زحمت بکشند و درباره فیلم 300 بخونند(که الحق بعضی از اونها از نظر سبک خیلی قوی بود) اگر اشتباه نکنم سایت:
the300movie.info درست شده بود که پر از کارهای هنری هموطنان خودمون بود.
سلام قسمت اول صحبتها درسته برای اطلاعات چهار نفر بچه که اول از همه صداشون و بعدش عکسشون و شمارشون پخشه و عشق بچه معروفی دارند که کاری نداره ولی حالا چرا الان داره اینکار رو میکنه؟؟؟ شاید میخواسته بذاره وقت ارزون فروشی همه رو با هم یکجا بخره و ببرهاین موضوع که رپرا چند سال بدون مشکل میخوندن خیلی جالب بود در حالی که شناسایی کردن چند تا جوجه رپر واسه وزارت اطلاعات و نهادهای دیگه کار آسونیه ! به هر حال دلیل این دیر اقدام کردنشون رو نمیدونم به خصوص که خیلی از رپرا آهنگایه سیاسی میخوندن ... ! به هر حال کسایی که دستگیر بشن و آهنگایه سیاسی خونده باشن مثه رضا پیشرو و ابلیس و... احتمالا با حکم قضایی ( زندان ) روبرو میشن ! ولی سروش رو حتی اگه بگیرن کاری به کارش ندارن فقط تعهد میگیرن که نخونه و این حرفا ... ! به هر حال مهم اینه که خواننده های خوب رپر دیگه نمیتونن کار کنن ... شاید گرو های جدیدی تشکیل بشه ... !
من خودم از کارایه رضا و سروش خیلی خوشم میاد واقعا رپ فارسی بدون این دوتا بی معنیه کاش بتونن بازم بخونن هر چند با این وضعیت بعیده ... !... بقیه رپرا هم که جلو این دوتا لنگ میندازن بهتر که دستگیر شن ...![]()
ولی در مورد آقای هیچکس :
امیدوارم ایشون اینجا عضو باشه و یا اینکه یکی این انتقاد من رو به ایشون برسونه ایشون که سنگ سنتی به همراه مدرنیته و فرهنگ اصیل ایرانی رو به سینه میزنه بهتره کمی در مورد لیریکهاش تجدید نظر کنه برای مثال:
تو یکی از آهنگهای ایشون (فکر کنم جنگل آسفالت بود که ویدئو کلیپ هم داشت) ایشون با موسقی متنی که با یکی از ابزار آلات زهی سنتی (نمیدونم تار بود یا سه تار) اجرا میشود این جمله رو تکرار میکنند:
اینه تریپه ما
تریپ اگر اشتباه نکنم از کلمه انگلیسی trip گرفته شده.
trip به معنی گشت و گزاری که کمتر از یک روز به طول انجامد (مسافرت) میباشد.
حالا من نمیدونم قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو !!!
اگر ایشون از ابزار آلات موسیقی سنتی میخواد تو کارهاش استفاده کنه و اینکه سنگ سنتی بودن (تو ویدئو کلیپ هم صحنه هایی از کشیدن قلیون نشان داده میشه) رو به سینه میزنه این دیگه چه طرز حرف زدن و لیریک نوشتنه؟؟؟؟
یعنی نمی تونستن از الفاظ دیگه و یا کلمات فارسی دیگه مثل مرام استفاده کنند؟؟؟
بهتر اینه که خودمون باشم تا اینکه بخوایم به فرهنگ شرق و غرب و یا مدلهای دیگه زندگی کنیم و بهتر نوآوری رو با کپی های ناشیانه و گفتارهای نامانوس خراب نکنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)