دوستان تاپيك به خاك سياه نشست!!!!
بابا يكي صلوات بفرسته!مثلا بحث جديد داريما!![]()
![]()
![]()
دوستان تاپيك به خاك سياه نشست!!!!
بابا يكي صلوات بفرسته!مثلا بحث جديد داريما!![]()
![]()
![]()
سلام دوست عزیز تو فکر میکنی آنت دهی به خاطر سونی اریکسون بودنشه؟نه عزیزم اینطوریا نیست شرکت مخابرات تمام سیستم و دستگاهاش از شرکت نوکیا هستش و این یه چیز طبیعی هستش که آنتن دهی نباید به پای نوکیا برسه در ضمن مثال خیلی قشنگی زدی من خودم به شخصه درباره مثالی که زدی آزمایش کردم هفته پیش توی رودهن که محل تحصیل من هستش سر کلاس استادمون خواست یه شماره بگیره که گوشی استادمون 1100 هستش در ضمن شماره ایی که می خواست بگیره شماره خط ثابت توی تهران بود که باز از موبایل راحت تر میشه گرفت هر کاری کرد نتونست بگیره که مجبور شد به بچه ها بگه یکی این شماره رو بگیره که گوشی من اولین تماس گرفت من نه می خوام از گوشیم تعریف کنم نه چیزه دیگه ایی فقط خواستم اتفاقی که برام افتاده رو بگم.
در ضمن حافظه 4 گیگابایتی صدای بسیار بالا .............. هیچ کاره است؟از چی یه ذره داره؟اونم با کیفیت پایین؟میشه درباره 950 بگی؟البته به جز دوربین که نه به درد من می خوره و هم اصلآ این گوشی دوربین نداره که بخواد در حد پایین باشه شاید حسنش در اینه که اصلآ دوربین نداره و کار آدم رو راحت میکنه ولی خوشحال میشم بدونم این گوشی چه چیزای ناقصی داره؟![]()
در توضیح بحثی که کرده بودین باید بگم که تنها کمپانی که مرز بین دوربین دیجیتال و موبایل رو رعایت کرده موتورولاست . که فکر کنم همین عامل هم سبب پر فروشی گوشیهاش تو امریکا و قیمت پایین اونهاست.
ولي انصافا فعلا بازار توي قرق نوكيا وسوني اريكسونه!بقيه فعلا نبايد حرفي داشته باشن!
این بازاری که میگی مربوط به خاور میانست.
موتو دومین برنده و پر فروشترین در امریکا.
ولي دوست بسيار عزيز موتويي كه تو تو اياران مي گري موتورگازي هم نيست. موتورولاي چين يا انگلستانه كه ارزش خريدن نداره فكر كردي موتورولاي آمريكا مي رسه به دست تو؟؟؟؟
بله موتورولا عاليه ولي نه تو ايران
دوست من فكر نكن گوشيت هر چه قدر گرون باشه آنتن دهيشم بالاتر مي ره نه عمرا . اين يه حرف غير منطقيه. آنتن دهي مربوط مي شه به قدرت گوشي به ميزان سار گوشي كه بحث نمي كنيم ولي در مورد موري كه گفتي 1100 مال مجاره نه فنلاند پس بحث منتفيه من عرض كردم نوكياي فنلاند
من اصلآ گفتم فنلاند یا مجار؟من کی همچین حرفی زدم؟
من نه از گوشیم طرفداری کردم نه چیزه دیگه فقط خواستم اتفاقی که برای خودم افتاده رو برات بگم حالا مگه قدرت گوشی 950 پایینه؟من اصلآ کی گفتم چون گوشیم گرونه بهتر آنتن میده من که گفتم چون شرکت مخابرات ایران تجهیزاتش مال نوکیاست پس نوکیا بهتر آنت میده.....................
تو جواب سوال منو دادی؟فکر میکنم اشتباهی جواب دادی چون جوابت هیچ ربطی نداره به حرفی که من زدم![]()
![]()
Last edited by sarmast65_ata; 01-05-2007 at 23:39.
این درسته ولی مطمئن باش همون نوکیای فنلاندی که البته الان همش داره کمکم المانی میشه که هم همون گوشی نیست که تو اروپا و امریکا پخش میشه
بابا 98%گوشي هاي توي ايران محصول مشتركن يا مونتاژ شده!
حالا نوكيا يا موتورلا يا SE باشه هيچ فرقي ندارن!
Last edited by Rjoun; 03-05-2007 at 18:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)