تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: اگه میشه سامسونگd900 با k800 مقایسه کنید؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سونی با اون طرحهای زیبا اگه افتضاحه پس سامسونگ که خیلی افتضاحتره . نوکیا را هیچ موقع با برند های دیگه مقایسه نکن چون واقعا عالیه و یه سر و گردن از همه بالا تره شما w550 w580 w880 k550 را ببین بعد در مورد طرح های سونی نظر بده هر گوشی که خوب باشه فروش داره و قیمت و امکاناتش با هم بخونه مثل k750 w800 w810
    از لحاظ طراحی، صحبت هات بوی تعصب خاص افراد بی منطق رو میده. سعی کن واقعی به موضوع نگاه کنی.
    من خودم از طراحی از سونی اریکسون (بعضیاش مثل W810, Z530, W850 , ...) خوشم میاد. ولی باید قبول کرد که سامسونگ در طراحی شاهکار می کنه. (با اینکه خودم دبلیو810 دارم) ولی شما یه نظر به دی820 بنداز. به لحاظ طراحی کدوم گوشی به پاش میرسه؟ این فقط یه نمونه کوچیک بود.

نوکیا درسته. یه سر و گردن بالاتره و خود شرکت سامسونگ هم گفته که ما نوکیا رو به عنوان پیشروی این صنعت قبول داریم و سعی در گرفتن بازار نوکیا نداریم. گوشی هامون رو هم بیشتر جاهایی عرضه می کنیم که نوکیا فروش آنچنانی نداره

از این مورد آخرت فاکتور بگیر چون الان در ایران پیکان و پراید بیشترین فروش رو داره. آیا اینا رو به عنوان بهترین ماشین ها قبول داری؟؟؟ حتی همین سمند. فکر می کنی خوبه؟
    بحث رو ماشینی نمی کنم (وگرنه کلی حرف دارم ) ولی بازم توجه کن که اگر هم حرفت درست باشه و فروش بیشتر و خوندن امکانات و قیمت ملاکه، بازم در بازار های جهانی، فروش گوشی های سامسونگ از سونی اریکسون بیشتره.
    سال 2006 که سونی اریکسون کلی حال کرده بود که فروش زیاد و خوبی داشته، سامسونگ 60 میلیون گوشی بیشتر از سونی اریکسون فروخته.

می دونم که زیاد نوشتم و ممکنه هر کسی نشینه و اینا رو بخونه ولی حداقل از بچه های انجمن سامسونگ خواهش دارم که کامل بخونن.

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از لحاظ طراحی، صحبت هات بوی تعصب خاص افراد بی منطق رو میده. سعی کن واقعی به موضوع نگاه کنی.
    من خودم از طراحی از سونی اریکسون (بعضیاش مثل W810, Z530, W850 , ...) خوشم میاد. ولی باید قبول کرد که سامسونگ در طراحی شاهکار می کنه. (با اینکه خودم دبلیو810 دارم) ولی شما یه نظر به دی820 بنداز. به لحاظ طراحی کدوم گوشی به پاش میرسه؟ این فقط یه نمونه کوچیک بود.

نوکیا درسته. یه سر و گردن بالاتره و خود شرکت سامسونگ هم گفته که ما نوکیا رو به عنوان پیشروی این صنعت قبول داریم و سعی در گرفتن بازار نوکیا نداریم. گوشی هامون رو هم بیشتر جاهایی عرضه می کنیم که نوکیا فروش آنچنانی نداره

از این مورد آخرت فاکتور بگیر چون الان در ایران پیکان و پراید بیشترین فروش رو داره. آیا اینا رو به عنوان بهترین ماشین ها قبول داری؟؟؟ حتی همین سمند. فکر می کنی خوبه؟
    بحث رو ماشینی نمی کنم (وگرنه کلی حرف دارم ) ولی بازم توجه کن که اگر هم حرفت درست باشه و فروش بیشتر و خوندن امکانات و قیمت ملاکه، بازم در بازار های جهانی، فروش گوشی های سامسونگ از سونی اریکسون بیشتره.
    سال 2006 که سونی اریکسون کلی حال کرده بود که فروش زیاد و خوبی داشته، سامسونگ 60 میلیون گوشی بیشتر از سونی اریکسون فروخته.
    می دونم که زیاد نوشتم و ممکنه هر کسی نشینه و اینا رو بخونه ولی حداقل از بچه های انجمن سامسونگ خواهش دارم که کامل بخونن.

كاملا تاييد ميشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

سونی با اون طرحهای زیبا اگه افتضاحه پس سامسونگ که خیلی افتضاحتره . نوکیا را هیچ موقع با برند های دیگه مقایسه نکن چون واقعا عالیه و یه سر و گردن از همه بالا تره شما w550 w580 w880 k550 را ببین بعد در مورد طرح های سونی نظر بده هر گوشی که خوب باشه فروش داره و قیمت و امکاناتش با هم بخونه مثل k750 w800 w810

عزیز من اولا من نه تنها سونی بلکه مارکهای دیگرو هم در سایتهای مختلف می بینم قبل از اینکه تو بازار بیات مثلا :GSMARENA.com بعدش هم از نظر تعداد محصول اصلا سونی به پای نوکیا هم نمی رسه چه برسه به تعداد در سامسونگ . پس طبیعتا در تعداد بیشتر مدلهای قشنگتر و پر تنوع بیشتره . اصلا مگهچند مدل سونی تا حالا اومده بیرون؟
    من قبلا هم گفتم به خیلی از مدلهای سونی علاقه مندم اما به سامسونگ نمی رسه .
    من روزی با دو سه نفر امثال شما چونه می زنم و وقتی یه مدل جدید از سامسونگ رو می گیرم دستم خودشون چشاشون وا میمونه .یکی از همین افراد که به شدت مخالف سامسوگه واسه خانومش D830 گرفت از طریق خودم .
    ضمنا من خودم اگر یه روزی ببینم همه سامسونگ میگیرن دستشون دیگه هیچ وقت سامسونگ نمی خرم . راحت بگم از اینکه میبینم همه دستشون گوشیهای یوغور نوکیا و یا سونی میگیرن اما من یه گوشی تک دارم حال می کنم . در کل این به سلیقه بستگی داره که یکی طرحهای قوطی کبریت سونی رو می پسنده و خوب سوئدیها عادت دارن در مورد ماشین ولوو هم همین طور بودن اما بالاخره طرحهای ملایمتررو ارائه کردن که اونم بعد از ادغام با کمپانی دیگه بود چون داشت ورشکست می شد . اما نوکیا هم فقط اسم در کرده و واقعا گوشی خسته کننده ایه ، اونمبا اون کند بالا اومدنشون .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داد از دل ما گفتی
    اگه بدونی روزی چند بار با این نوکیا بخر ها ( ببخشید به کسی بر نخوره , منظور من آدمهای بی سوادیه که رو حساب اسم نوکیا نمیدونند چی خریدند ) سر امکانات و دور ریختن پولشون بحث میکنم که نگو .
    همشون فکر میکنند که اگه مثلا بری 400 هزار تومن بابت یه گوشی پول بدی خیلی کلاس داره ( از دید اونها حقیقته )
    ولی وقتی میبینی حتی تنظیم دوربین این گوشی رو هم بلد نیستند کف میکنی
    چند هفته پیش امکان فرمان صوتی رو توی گوشی یکی از این نوکیا بخر ها فعال کردم ( کار نداریم که توی محیط های پر سر و صدا کارایی نداره ) به جای اینکه تعجب کنه برداشت گفت که : من گوشی نوکیا خریدم که این اداها رو نداشته باشه . , آخه اولین گوشی که یادم میاد این تکنولوژی رو آورد ساژم بود و بعدا سامسونگ توسعه داد . ( فکر کنم ساژم )

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

[quote=ShahabSAMSUNG;1115458]از لحاظ طراحی، صحبت هات بوی تعصب خاص افراد بی منطق رو میده. سعی کن واقعی به موضوع نگاه کنی.

دستت درد نکنه آقا شهاب یعنی من بیمنطقم آخه مگه شرکت سونی برای بابامه(ای کاش بود)که من روش تعصب داشته باشم من در مورد طراحی نظرم را گفتم شاید شما و بعضی از دوستان با نظر من موافق نباشید که اونم برای من قابل احترامه من اینم قبول دارم که طراحی سامسونگ از سونی بهتره در مورد بازار فروش تو جهان هم باید بگم سونی تا سال پیش از LG هم عقب تر بود ولی اون را جا گذاشت حالا شما امسال را ببینید که سونی چیکار میکنه نوکیا را فکر نمیکنم ولی از پس سامسونگ برمیاد اگر شما k750 وw810 را پراید حساب میکنید پس دی820 باید پیکان باشه اونم از نوع sport درکل اگه من حرفی زدم که باعث ناراحتی شما و دوستان شده معذرت میخوام من کوچیک تمام بچه های فروم هستم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دستت درد نکنه آقا شهاب یعنی من بیمنطقم آخه مگه شرکت سونی برای بابامه(ای کاش بود)که من روش تعصب داشته باشم من در مورد طراحی نظرم را گفتم شاید شما و بعضی از دوستان با نظر من موافق نباشید که اونم برای من قابل احترامه من اینم قبول دارم که طراحی سامسونگ از سونی بهتره در مورد بازار فروش تو جهان هم باید بگم سونی تا سال پیش از LG هم عقب تر بود ولی اون را جا گذاشت حالا شما امسال را ببینید که سونی چیکار میکنه نوکیا را فکر نمیکنم ولی از پس سامسونگ برمیاد اگر شما k750 وw810 را پراید حساب میکنید پس دی820 باید پیکان باشه اونم از نوع sport درکل اگه من حرفی زدم که باعث ناراحتی شما و دوستان شده معذرت میخوام من کوچیک تمام بچه های فروم هستم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

چرا 2 بار شد

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شرمندتم. من قصد بی احترامی به شما رو نداشتم. شاید نتونستم درست منظورم رو بیان کنم.
    در هر حال ما هم مخلص شما هستیم.

در هر حال، سامسونگ هم مال بابای من نیست (کاش بود ) و هر شرکتی هم بتونه گوشی بهتری بزنه طبق نیازهام، اون رو انتخاب می کنم. فرقی هم نمی کنه که سامسونگ باشه یا نوکیا یا سونی اریکسون!!!

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

منم بازی بچه ها
    در مورد فروش پیکان و پراید باید بگم آخه ما رو مجبور می کنن که اینا رو بخریم . می دونید چرا؟؟؟ چون وقتی توی این رنج قیمت همینا هست خوب خریدار بدبخت مجبوره همینارو بخره. ولی در مورد گوشی توی هر رنج قیمت مدلهای زیادی هست و خریدار با اختیار کامل گوشی مورد علاقه خودشو پیدا می کنه و می خره.
    در مورد فروش بیشتر گوشی سامسونگ لازم به ذکره که این شرکت به همراه نوکیا دارای قدمت بیشتری نسبت به سونی اریکسون6-5 ساله هستن. ولی دقت کنید همین شرکت نوپا(سونی اریکسون) چه جوری بازار رو به هیجان اورده تا جایی که به یک رقیب قدرتمند برای دو برند سامسونگ و نوکیا تبدیل شده و ظرف همین مدت تا جایگاه چهارم فروش بالا اومده. و مطمئنا تا چند سال دیگه تا رتبه های بالاتر هم میاد.
    البته ناگفته نماند در سال گذشته سود آور ترین شرکت تولید موبایل شناخته شد(فرق داره با پر فروش ترین).
    چاکر همه هم هستیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

شرمندتم. من قصد بی احترامی به شما رو نداشتم. شاید نتونستم درست منظورم رو بیان کنم.
    در هر حال ما هم مخلص شما هستیم.

در هر حال، سامسونگ هم مال بابای من نیست (کاش بود ) و هر شرکتی هم بتونه گوشی بهتری بزنه طبق نیازهام، اون رو انتخاب می کنم. فرقی هم نمی کنه که سامسونگ باشه یا نوکیا یا سونی اریکسون!!!
    شهاب جان من کوچیک شما هستم شما از اون دسته افراد هستید که همیشه بدون تعصب حرف میزنید من همیشه پست های شما را با دقت میخونم به اطلاعات من که اضافه شد بقیه دوستان را نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •