تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: درخواست برنامه اي براي افزايش سرعت دانلود

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Nesta
    سلام برزو جان معلومه که نمی‌شه .
    2 تا باهم شما داری با 1 connections با هم دانلد میکنی‌ و همونی‌ که اول میزانی‌ اون سرعت بیشتری پیدا می‌کنه عزیز .
    شما یک کار دیگه بکن سوا سوا این کار رو بکن اون وقت ممکن هست که 4 مین هم زودتر از اون دانلد کنه .
    2 تا رو با هم با این سرعت های ما که اصلا قضاوت عادلانه نیست دوست من.
    در ضمن از وقتی‌ که leechget معرفی‌ شد خیلی‌ ها دیگه با dap کار میکردند و دیگه دپ رو گذشتند کنار .شما تک تک تست کن .
    :roll:
    سلام نستا جان اتفاقا این توضیح شما به نظر من هم رسید برای همین دوحالت را امتحان کردم واین بار اول لیچ گیت را استارت کردم نتیجه این شد که دانلود اکسپرس 11 دقیقه زودتر دانلود را تمام کرد :shock:
    توی کاتالوگ سایت سازنده از این ویژگی اون هم اسم برده بود اصطلاحی با این معنی ( همیشه پیروز )شاید منظورش همین مورد باشه که تو مسابقه دانلود همیشه جلو میزنه

از دوستان میخوام هر سئوالی یا نظری دارند از این به بعد اگه ممکنه تو این تایپیک مطرح کنند اونجا تخصصی تر برسی میکنیم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام سعی من اینه که یه دانلود منیجر عالی به دوستان معرفی بشه تا هم در هزینه وهم در وقت اونا صرفه جوئی بشه یه نکته دیگه اینکه من هیچ تعصبی نسبت به این دانلود منیجر ندارم واگه در اینده دانلود منیجر بهتری به بازار اومد به کمک دوستان اونا به همه بچه ها معرفی میکنیم
    یه بار دیگه از همه بچه ها میخوام این برنامه را امتحان کنند ونظر خودشونا تو اون تایپیکی که خدمتتون گفتم حتما حتما مطرح بفرمایند
    از همه ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nazar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام!
    ممنون از Ali_K و borzou_one
    من الان دارم با download express دانلود ميكنم و رويهمرفته خيلي خوب پيش ميره. ولي با وضع اين خط‌ها سخت بشه گفت كه كدام دانلود منجر بهتره چون مرتب سرعت بالا و پايين ميشه. LeechGet 2005 هم بسيار عالي هست با اينكه هنوز كركش نكردم. اگر دوستان زحمت بكشند و كرك LeechGet 2005 رو بگذارند كه بيشتر ممنون ميشم. در هر صورت استفاده از هر نرم‌افزار سليقه‌اي هست و مهم اينه كه آدم باهاش احساس راحتي بكنه. با تشكر!

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

كي گفته leechget 2005 رو كرك نكردن يه پسره هست تو همين انجمن كه اونو كركش كرده به نام مسعود .ابي اينم لينك كركش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تازه برزو جان شما قرار بود تك تك تست كني نه اينكه يكي رو اول بزني و يكي ديگه رو بعدا
    تك تك تستشون كن ببين هر كدم بتنهايي چقدر واسه يه دانلود وقت ميبرن

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

سودا جان مگه خودت قبلا كرك نكرده بودي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll:

داره خودمونی میشه ramtin329's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    مرکز ایران !

پيش فرض

من هم leech get هم سريع و هم زيباست

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سودا جان سلام! من نگفتم leechget 2005 رو كرك ـ نكردن بلكه گفتم - نكردم-
    در جريان هستم كه خود شما اينكار رو كرديد. من همون patch رو كه در تاپيك مربوطه هست رو اجرا كردم ولي نتونستم جواب بگيرم. اين patch اينجا رو هم امتحان كردم بازم Error ميده و ميگه فايل رو نمي‌تونه پيدا كنه. اگر من اشتباهي مي‌كنم لطفا راهنمايي كنيد چون برنامه بدرد بخوري هستش اين leechget 2005 . ممنون!

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

nazar جان کرکو تو قسمتی که برنامه را نصب کردی کپی میکنی بعد آیکی لیچگت از کنار ساعتو خارج میکنیو بعدشم کرک سودای عزیز را امتحان میکنی

در ضمن دوستان این برنامه که لینکشو میدم دانلود کنند این برنامه برای افزایش سرعت اینترنته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش:2و.. مگابایت
    نظر هم بدید

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مرسي دوست عزيز مشكل برطرف شد. توجه نكرده بودم كه برنامه باز هست و آيكونش در Taskbar اكتيو هست. ببخشيد كه شما رو تو زحمت انداختم.
    چون اين تاپيك مربوط به download express هست بايد بگم واقعا از اين نرم‌افزار راضي هستم و فايل‌هاي حجيم رو در كمترين زمان دانلود كردم. متاسفانه زمان نگرفتم ولي كاملا محسوس بود كه سرعت خيلي خوبي داره. ممنون از همه دوستان!

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان حالا دیگه خودتون هر کدوم رو که دوست دارید ازش استفاده کنید بعضی‌ ها میگن leechget بعضی‌ ها میگن download express دیگه سلیقه ای هست ولی‌ من که نظرم همون leechget هست .
    دوستان کرک این برنامه هم آقای مسعود ابی‌ فقط pach کردند ولی‌ سودا این برنامه رو کرک کرده .

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    تك تك تستشون كن ببين هر كدم بتنهايي چقدر واسه يه دانلود وقت ميبرن
    سلام اقا سودا همون اول وقبل از اینکه با هم تستشون کنم یکی یکی تست کرده بودم وبه خاطر اینکه مطمئن بشم که توی حالتی که دوتائی با هم دانلود میکنند کدوم سریعتر هست وجواب قانع کننده تری پیداکنم دوتائی را باهم تست کردم که در همه حالات دانلود اکسپرس زودتر دانلود را تمام کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •