تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: Build برنامه بدون اینکه نیاز به دانت نت داشته باشد در VB.net?

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

3

سلامی به گرمی فریم وروک! و به صمیمیت دات نت!

یا باید از InstallShield استفاده کنید یا خودتان با ++VC یا VB6 (پکیده) اقدام کنید.
    بهرهال شما برنامه نویس هستید برادران!!!! مثل من بر گ چغندر که نیستید!!!!
    .
    .
    .
    نه زیاد آسان است و نه به آن سختی که فکرش را میکنید!
    نفس من بیدید! موفق باشید!
    استاد گرامی بازهم دست گلت درد نکنه.
    ظاهراً من هر کاری میکنم که سراغ زبان های قدیمی نرم نمیشه .
    من دانشجوی کشاورزی هستم و نمی تونم خیلی وقت صرف کامپیوتر کنم همین جوریش هم صدای همه بهم در اومده ولی چیکار میشه کرد من عاشق برنامه نویسیم.
    پس سعی میکنم NET. رو سریعتر یاد بگیرم بعد برم سراغ VB6(...).
    Last edited by am_merman01; 26-07-2007 at 01:42.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام، عزیز دل بابا!!
    میگم هرچی میخواهید پشت سر VB6 بگویید ولی VC++2005 و VB.Net2005 و C#.Net2005 نفس من بیدن!!
    یک دفعه بروبچ خیال نکن ++VC قدیمی شده!!!!!

اتفاقاً من هنوز هم به سی پلاس و اسمبلی علاقه دارم (البته آخرین ورژن و آن هم تحت ویندوز!) و اگر میبینید که زیر آب VB6 را هم میزنم فقط به صرف آن است که VB8 عزیز مثل کوه پشت سرمان است!

راستی شما در یک تاپیک دیگر هم کلی پشت سر من فلک برگشته صحبت کردید و آبرویمان را بردید!!!
    میگم از این حرف ها نزنید! بد بید! خوبیت نداره!
    گفتم در اون تاپیک جواب ندهم تا جنبه آموزشی اش از بین نرود ولی چشم! چشمم کور، حتماً تا شنبه متنی برای چگونگی کاربرد دستور Try تهیه میکنم.

در مورد علاقه تان به برنامه نویسی هم جمله حکیمانه ای از شیخ عجل، شیخ درپیت h2 بگویم!!!!!
    استعداد وجود ندارد! استعداد کلمه ای است که ما روی عشق و علاقه و پشتکار خود میگذاریم!
    (عجب حکیمانه! )

موفق و دات نتی باشید! و همیشه این تیپی نه مثل من که این تیپی هستم!

داره خودمونی میشه ahmadb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اراک

13

H2 جان سلام
    ممنون از این که مرا راهنمایی کردید
    می خوام ببینم با Install Shield هم نمی توان حجم پکیج رو کم کرد ؟
    یعنی هیچ راهی وجود نداره ؟ اگه راهی نباشه مجبورم بشم به جای . تو رو خدا کمممممممممک

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اراک

13

راستی یادم نبود که بگم برنامه های VB6 خودشون برای اجرا نیاز به Visual Basic RunTime دارن و به همین خاطر نمیشه که با اون پکیج ساخت (اگر اشتباه می کنم شما بهم بگید !)

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    H2 جان سلام
    ممنون از این که مرا راهنمایی کردید
    می خوام ببینم با Install Shield هم نمی توان حجم پکیج رو کم کرد ؟
    یعنی هیچ راهی وجود نداره ؟ اگه راهی نباشه مجبورم بشم به جای . تو رو خدا کمممممممممک
    خوشبختانه هیچ وقت از گفتن بلد نیستم نترسیدم و شرم نکردم و خیلی هم به نفعم شده!!!!
    الآن هم میگم شاید، شاید بشود! ولی من بلد نیستم! شرمنده اخلاق ورزشی! اگر سروران و اساتید بزرگوار دیگر بلد هستند بگویند ما هم از کم کردن حجم بدمان نمی آید!!

راستی یادم نبود که بگم برنامه های VB6 خودشون برای اجرا نیاز به Visual Basic RunTime دارن و به همین خاطر نمیشه که با اون پکیج ساخت (اگر اشتباه می کنم شما بهم بگید !)
    مشکل خاصی ندارد! میتوان با VB6 یک exe ساخت که فقط به msvbvm60.dll (یا یک چیز تو این مایه نامها!!!! آخه یک شستاد سالی میشه کار نکردم!!! ) نیاز داشته باشه که اونهم کافی است در کنار exe تان باشد.

فقط کافی است از ActiveX ها در برنامه تان استفاده نکنید یا اگر استفاده کردید از نوعی باشد که نیاز به نصب ندارد و در کنار exe تان که باشد خودش مثل بچه ادم (یا dll آدم!!) کار کند!!!

و برای ساخت setup به اینها معمولاً نیازی نیست و اگر هم نیازی شد با کمی سختی میتوان مستقیماً از API های مربوطه استفاده کرد. مهم ان است که میتواند exe بسازد که نیاز به هیچ کاری ندارد.

البته در جاهای دیگر هم گفته ام، Framework هم یک جورایی شبیه DirectX است (نه کاملاً) همانطور که DirectX در Win98 وجود نداشت و باید حتماً جدا نصب میشد ولی در XP خودش نصب شده اش موجود بود، Framework هم در XP باید نصب شود ولی در Vista به صورت خودکار نصب شده اش موجود است و در نتیجه exe های معولی ساخته شده با VB.Net و C#.Net را بدون هیچ کار خاصی میتوانید در Vista اجرا کنید.

هر کجا خواستید کپی کنید و دوبار کلیک کنید!!!! اصلاً از همان داخل CD هم اجرا میشود! (به شرطی که ActiveX یا چیز خاص دیگری مثل CrystalReport و... درش استفاده نکرده باشید)

جمیعاً موفق و پیروز و سربلند و دات نتی باشید!!!
    (اگر کسی فهمید دات نتی بودن یعنی چی؟! به ماهم بگه! )

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

12

اتفاقاً من هنوز هم به سی پلاس و اسمبلی علاقه دارم (البته آخرین ورژن و آن هم تحت ویندوز!) و اگر میبینید که زیر آب VB6 را هم میزنم فقط به صرف آن است که VB8 عزیز مثل کوه پشت سرمان است!

راستی شما در یک تاپیک دیگر هم کلی پشت سر من فلک برگشته صحبت کردید و آبرویمان را بردید!!!
    میگم از این حرف ها نزنید! بد بید! خوبیت نداره!
    گفتم در اون تاپیک جواب ندهم تا جنبه آموزشی اش از بین نرود ولی چشم! چشمم کور، حتماً تا شنبه متنی برای چگونگی کاربرد دستور Try تهیه میکنم.

در مورد علاقه تان به برنامه نویسی هم جمله حکیمانه ای از شیخ عجل، شیخ درپیت h2 بگویم!!!!!
    استعداد وجود ندارد! استعداد کلمه ای است که ما روی عشق و علاقه و پشتکار خود میگذاریم!
    (عجب حکیمانه! )

موفق و دات نتی باشید! و همیشه این تیپی نه مثل من که این تیپی هستم!
    استاد عزیز من هم با (کربنات وانادیم 2 بار مثبت ) یا همان ++VC مشکلی ندارم ولی وقتی خواستم برنامه نوسی رو شروع کنم انقدر منو ازش ترسوندن که هنوز هم شبا کابوس میبینم (خدا از سر تقصیرشون نگزره منو مجبور کردن برم پاسکال بخونم)

استاد گرامی من بی... میکنم پشت سر شما حرف بزنم اگه چیزی گفتم قصد جسارت نداشتم منو ببخشید.

در پایان باید بگم من پیشاپیش به نصیحت استاد بزگ عمل کردم و بر خلاف میل اطرافیان دارم خودمو با کتاب خوندن البته از نوع کامپیوتریش خفه میکنم تا شاید دات نتی بشم.
    به امید موفقیت همه برنامه نویس ها.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان
    یه خبر بد
    با Install Shield هم نمیشه حجم رو کم کرد . رفتم اونو خریدم و باهاش کار کردم ولی نمیشه . اما برنامه ی بسیار خوبیه و امکاناتش فوق العاده زیاده و نسخه 12 اون سازگاری کامل با ویندوز ویستا و ویژوال استادیو دات نت 2005 داره . پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنید .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یه خبر بد
    با Install Shield هم نمیشه حجم رو کم کرد . رفتم اونو خریدم و باهاش کار کردم ولی نمیشه .
    قابل پیش بینی بود! بالاخره برنامه های دات نت از کتابخانه توابع فریم ورک استفاده میکنند و این همه توابع و dll که یک دفعه نمیه غیب بشن! ....
    Last edited by _H2_; 01-08-2007 at 09:56.

در آغاز فعالیت Feri_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام چجوری میشه با installshield ست آپ ساخت؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    این بحث گسترده ای میشود
    بهتر است همین واژه "آموزش installshield" را در google با گیومه سرچ کنید
    بد نیست سری به تاپیک زیر هم بزنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •