سلام کسی تو بازی god of war 2 گیر کرده مثل من ؟قسمت غول سنگی که زیر زمین هستش جایی که دو تا بال هم داره بعد دیدن دمو اصلی دشمنا رو نابود میکنم ولی بعد تصویر سیاه میشه من حتی دی وی دی رو هم عوض کردم ولی بازم سیاه میشه . لطفا
سلام کسی تو بازی god of war 2 گیر کرده مثل من ؟قسمت غول سنگی که زیر زمین هستش جایی که دو تا بال هم داره بعد دیدن دمو اصلی دشمنا رو نابود میکنم ولی بعد تصویر سیاه میشه من حتی دی وی دی رو هم عوض کردم ولی بازم سیاه میشه . لطفا
یک cd هایی آمده که اسمش dvd9 or dvd 5 تقریبا 20 روزه آمده به بازار از اینا بخر اونا کار می کنه من آخرس هم رفتم
خوب منم هم از همینا خریدم dvd9 روش نوشته 100% compeletاتفاقا دو تا خریدم هر دو شون سیاه میشه
احتمالا باز هم سیدی Fake گرفتی
اگر لنز دستگاه هم بگیم مشکل داره که اصلا بازی رو اجرا نمیکنه
پس همون سیدی مشکل داره![]()
تابلو نیست اصلا![]()
تقلبی گرفتی حتما دوباره![]()
سلام به همگی.من توی یکی از مرحله های باز خدای جنگ گیر کردم اونجا که یه پیره مرده داره یه قبر میکنه بعدش مری قسمتی کی پره خفاشه اونجا رو هم رد میکنم بعد خفشا زنه رو از بالا ول میکنن و به طناب گیر میکنه نمیدونم چه جوری باید برم بالا اگه میشه یه راهنمایی بکنین
Last edited by samili; 15-05-2014 at 14:11.
کسی نیست کمک کنه؟
سلام به همگی.من توی یکی از مرحله های باز خدای جنگ گیر کردم اونجا که یه پیره مرده داره یه قبر میکنه بعدش مری قسمتی کی پره خفاشه اونجا رو هم رد میکنم بعد خفشا زنه رو از بالا ول میکنن و به طناب گیر میکنه نمیدونم چه جوری باید برم بالا اگه میشه یه راهنمایی بکنین
سلام
احتیاج نیست با فونت بزرگ بنویسی!
با توجه به اینکه بازی قدیمیه و همه خیلی وقت پیش بازی کردن
بهتره یه عکس از اون قسمت بازی بذاری تا بهتر راهنمایی بشی
به همین سادگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)