تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: بازی خارق العاده قرن : Command & Conquer 3 Tiberium Wars - فرمان و غلبه 3

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

کارت گرافیک من NVIDIA geForce MX 4 هست ولی متاسفانه این بازی تاکید کرده که با این کارت نمی‌خونه!
    آیا راهی هست که ما هم بتونیم بازی کنیم؟!

داره خودمونی میشه alan_wake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین جا

12 مشکل

دو ماه پیش من این بازی رو نصب کردم اجرا نشد عکس کین می امد و همون جا هنگ می کرد ولی بعد از چند روز بازی اجرا شد و بازی کردمش ولی وقتی ویندوز خود را عوض کردم دیگه اصلاکار نکرد اگه می شه منو راهنمایی کنید در ضمن گرافیک من 5200 xfx 256 ایا دوباره اجرا می شه
    ممنون
    اگه می شه لینک اخزین ورژن dx را هم بزارید
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1 - C&C شاهکارEA نیست و در اصل شاهکار Westwood می باشد.(EA شرکت Westwood رو خرید و بعد از مدّتی هم اکثر کارکنان سابقWestwood شرکت EA رو ترک کردند و Petroglyph را دایر کردند که خیلی هم خوب شروع کرد ).البته بازی درجۀ یکی مانند C&C لیاقت پشتیبانی یک شرکت بزرگ مثل EA رو داره .

2-

ینو بهتر شما دوستان بدونید که اولین قسمت C&C که سال 1995 اومد داستان همین جنگهای GDI and Nod بود.و پایه C&C روی همین داستان بنا شد.Generals هم که اومد اصلا هیچ ربطی به Timeline سری C&C نداشت.همین جوری EA بر حسب اتفاقات الان اینو زد و گرنه COMMAND AND CONQUER یعنی GDI و Nod حالا شاید مثل سری Red Alert که واقعا عالی بودند تونسته باشند

یعنی چه "بر حسب اتفاقات الان اینو زد" مگه کشکه ؟!! اونجا که ایران نیست !
    EA چون امتیاز Westwood رو خرید امتیاز بازی های Westwood نیز متعلق به EA می شود . وگرنه EA حتّی نمی تونست عنوان Command & Conquer رو برای Generals انتخاب کنه چه برسد به اینکه بازی یه شرکت دیگه رو ادامه بده !

3-
    واقعاً بازی عاليه ... فقط حيف که نيروهای Gdi ديگه از اون تانکهای پادار ندارند.

مطمئنّا منظور شما Walker ها هستند ! که هم NOD ، هم GDI وهم Scrin دارند.در ضمن اینکه GDI از Walker های TW2 استفاده نمی کند جزء داستان بازی و در فایل های GDI می باشد.

4-

bejoz nod va gdi ye grohe fazayi ham hast vali halat dastani nadare va FAGHATto bazi azad(skrimash) mishe bahash bazi kard

کی گفته ؟!!
    با هر دو گروه NOD و GDI بازی رو تمام کن Scrin باز می شه .
    Last edited by StormWielder; 13-09-2007 at 09:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1 - C&C شاهکارEA نیست و در اصل شاهکار Westwood می باشد.(EA شرکت Westwood رو خرید و بعد از مدّتی هم اکثر کارکنان سابقWestwood شرکت EA رو ترک کردند و Petroglyph را دایر کردند که خیلی هم خوب شروع کرد ).البته بازی درجۀ یکی مانند C&C لیاقت پشتیبانی یک شرکت بزرگ مثل EA رو داره .

2-

ینو بهتر شما دوستان بدونید که اولین قسمت C&C که سال 1995 اومد داستان همین جنگهای GDI and Nod بود.و پایه C&C روی همین داستان بنا شد.Generals هم که اومد اصلا هیچ ربطی به Timeline سری C&C نداشت.همین جوری EA بر حسب اتفاقات الان اینو زد و گرنه COMMAND AND CONQUER یعنی GDI و Nod حالا شاید مثل سری Red Alert که واقعا عالی بودند تونسته باشند

یعنی چه "بر حسب اتفاقات الان اینو زد" مگه کشکه ؟!! اونجا که ایران نیست !
    EA چون امتیاز Westwood رو خرید امتیاز بازی های Westwood نیز متعلق به EA می شود . وگرنه EA حتّی نمی تونست عنوان Command & Conquer رو برای Generals انتخاب کنه چه برسد به اینکه بازی یه شرکت دیگه رو ادامه بده !

3-
    واقعاً بازی عاليه ... فقط حيف که نيروهای Gdi ديگه از اون تانکهای پادار ندارند.

مطمئنّا منظور شما Walker ها هستند ! که هم NOD ، هم GDI وهم Scrin دارند.در ضمن اینکه GDI از Walker های TW2 استفاده نمی کند جزء داستان بازی و در فایل های GDI می باشد.

4-

bejoz nod va gdi ye grohe fazayi ham hast vali halat dastani nadare va FAGHATto bazi azad(skrimash) mishe bahash bazi kard

کی گفته ؟!!
    با هر دو گروه NOD و GDI بازی رو تمام کن Scrin باز می شه .

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

شما مثل اینکه منظور پست منو متوجه نشدید.من اینو در جواب کسی دادم که گفته بود داستان بازی الکی تخیلیه و Generals خیلی بهتره.منم گفتم داستان GENERALS هیچ ربطی به سری داستان C&C نداره.
    خواهشا بعدا درست مطالعه فرمایید بعد پست بزنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

؟؟؟

OK
    به هر حال.

همین که دوستان بدونند شرکت EA که خیلی راحت آرم خودشو اوّل بازی میزنه داره بهرۀ زحمات Westwood رو می بره ، برای من کافیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه عزیز اون طوری هم نیست ea میتونه هر کارکنی رو استخدام کنه تا واسه بازی سازی استفاده کنه
    این که کارمندان شرکت west wood به ea پیوستن یه دلیل منطقی نیست :
    فرمان و غلبه 3 یه شاه کار هستش و EA کارش همین جور بازیهاست نمونه اش lord of the rings :battle for mdille earts

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته که یه شاهکار هست .

منم اشاره کردم. ولی اینکه EA کارمندی رو استخدام کنه با اینکه کل شرکت رو بخره فرق داره. به حر حال EA خیلی خوب داره ادامه میده ولی اکثر تیم سابق C&C الآن تو Petroglyph هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.

کارت گرافیک من NVIDIA geForce MX 4 هست ولی متاسفانه این بازی تاکید کرده که با این کارت نمی‌خونه!
    آیا راهی هست که ما هم بتونیم بازی کنیم؟!

با 5200 زورکی باز میشه اگه میتونی یه 6200 بخر agp slot 256 ddr2

در آغاز فعالیت sagkosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    بتو چه

پيش فرض

این بازی بازی بسیار خوبی هست من هم تا اخرش رفتم . ولی شما حق ندارید بگید این بازی بهترین بازی قرن هست . همه میدونن که بهترین بازی تاریخ world of warcraft هست . شک نکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •