تبديل فايل اجرايی به html . يا اجرای فايل از html رو سيستم قربانی..
همه دنبال راه های ناب برای اینکارهستن .من 3 تا روش رو توضيح ميدم .انشالا که به کارتون بياد. اینم بگم من خودم جدا با این کار مخالفم و معتقدم که کار کثيفی هست و از جوانمردی به دور...
روش اول: ميتونيد این فايل رو از اینجاا دانلود کنيد آنزيپ کنيد و بجای فايل temp.exe فايل سرور خودتون رو با همين اسم پيست کنيد (ترجيحا سرور کم حجم) بعد جفت فايلها رو تو يه فضای رايگان آپلود کنيد و ادرس اچ تی ام ال رو به بينوا بديد.
روش دوم: ميتونيد این فايل ازينجا دانلود کنيد انزيپ کنيد . سرور خودتون رو توی فولدر همين برنامه پيست کنيد حالا فايل creator رو اجرا کنيد و اسم فايل سرور رو وارد کنيد .مثلا . boghi.exe . بعد همينجوری ok رو بزنيد .يعنی خيلی راحت تا ok ميبينيد بزنيد تا تموم شه :d.
يه فايل با اسم سرور و پسوند htm يا html تو فولدر برنامه ساخته ميشه که در واقع همون فايل سرور شماست که تبديل شده ميتونيد آپلود کنيد و نيازی هم به فايل جانبی نداره.
روش 3: برنامه رو ازينجا دانلود کنيد اجرا ش کنيد . فايل سرور رو بکشيد و بندازيد تو باکس exe in ..دو تا چک باکس رو تيک بزنيد و بعد دکمه creat ... کمی صبر کنيد بعد اینکه برنامه کارش تمام شد يه فايل Vbs براتون ميسازه . که ميتونيد هم تو html هم تو asp کپی کنيد.