من دو تا مهره پيدا کردم يکي توي يه کالسکه که توي يه استخر بود يکي ديگه هم وقتي که اون جعبه نوشيدني رو توي اون آشغالدونيه انداختم بهم داد اون يکي کجاست؟
من دو تا مهره پيدا کردم يکي توي يه کالسکه که توي يه استخر بود يکي ديگه هم وقتي که اون جعبه نوشيدني رو توي اون آشغالدونيه انداختم بهم داد اون يکي کجاست؟
فکر کنم توی اتاقی که آنجلینا ( اسمش همین بود؟) با چاقو توش دراز کشیده رو خوب بگردی همونجاست اگه درست یادم مونده باشه
من رفتم يه گاوصندوق پيدا کردم چجوري بايد بازش کنم؟رو کدوم شماره بزارمش؟
گفتم که
تو چرا یه جای دیگه هم سوال کردی!
یه کاغذه توی دستشویی که روش اعداد رو و جهت چرخششون رو نوشته
البته چیز مهمی توی صندوق نیست هیچوقت
آنجلینا همون دختره که اول بازی دیدی توی قبرستون بود
توی یکی از اتاق هاست
جلوی آینه با چاقو خوابیده اگه اتاقو پیدا کردی سکه رو هم پیدا کردی
آرام جان دمت گرم خیلی گلی من ردش کردم اما جلوتر دوباره گیر کردم! من الان توی یه بیمارستانم دنبال دختر کوچولو میگردم اما نیست. یه جایی هست که ازم یه کد میخواد تا بتونم وارد یه اتاقی بشم. من این کد رو پیدا کردم. کد این بود:8257.اما عمل نمیکنه کمکم کن بوگو چکار کنم؟!؟!؟!1
آرام جان دمت گرم خیلی گلی من ردش کردم اما جلوتر دوباره گیر کردم! من الان توی یه بیمارستانم دنبال دختر کوچولو میگردم اما نیست. یه جایی هست که ازم یه کد میخواد تا بتونم وارد یه اتاقی بشم. من این کد رو پیدا کردم. کد این بود:8257.اما عمل نمیکنه کمکم کن بوگو چکار کنم؟!؟!؟!1
اینو رو امتحان کن ....(برای Easyو Normal
(مطمعا نیستم )
7335
...موفق باشی....
سلام هر چی فکر می کنم تو بازی چنین صحنه ای نبود لطفا بیشتر توضیح بدید تا کمکتون کنم
چه صحنه ای نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)