درسته. اما برای کسی که ساکن تهرانه و سالی یه بار هم مسافرت نمیره که خب قطعا ایرانسل بهتره. نه؟!
درسته. اما برای کسی که ساکن تهرانه و سالی یه بار هم مسافرت نمیره که خب قطعا ایرانسل بهتره. نه؟!
مثل اینکه دعواهای طرفداران ایرانسل با دولتی تمومی نداره.فقط کافیه یه جا یکی بگه سیم کارت دولتی تا ایرانسلیها بریزن سرش یا برعکس.کسی اصلا به عنوان تاپیک توجهی نمیکنه.صبر کنید 2 سال از حضور ایرانسل تو عرصه مخابرات گذره بعد بیاین ازش تعریف کنید.هر اپراتور نقات قوت و ضعف هایی داره و این بستگی به استفاده هر کس از تلفن همراه خود داره.من خودم طرفدار بودن چندین اپراتور هستم.همون طوری که وقتی ایرانسل اومد سیمکارت دولتی ارزون شد و وقتی اینترنت و MMs ایرانسل راه افتاد دولتی هم شروع به تجهیز شبکه به امکانات نسل 2.5 کرد و حالا هم که میخواد این سیمکارتها رو ارائه بده.
در ضمن در جواب gigili1567 عزیز بگم که اصل فلسفه وجود سیمکارتهای چند ظرفیتی همینه یعنی استفاده از چند اپراتور در یک سیمکارت.
ولی به نظر من این سیم کارتهای چند ظرفیتی اصلا به درد نمی خوره چون که تو هر لحظه فقط یکی از شمارهها میتونه فعال باشه
اگه یهک گوش که دو سیم کارت بخوره بگیری بهتره چون همیشه جفتش فعال
من با همه این حرفها منتظر میشم تا چندظرفیتی بیاد تستش کنم بعد بگم خوبه یا اخه!
حتمآ مزیت هایی داره فرقی داره که راه اندازی میشه ایشالله.
این قضیه سیم کارت های چند ظرفیتی منتفی شد.
نسل چهارم!! شوخی می فرمایید.....![]()
اینا خجالت نمیکشن هنوز اپراتورهای اول ودوم مشکل های اساسی دارن اونوقت میگن اپراتور سوم!!!!!
عجیبه؟!؟!؟!؟!؟!؟!
فکر میکنم اینم یک حربه تبلیغاتی بود. از اونایی که اپراتور اول همیشه قولشو میده ولی اجرا نمیکنه.
یک سیم کارت " همراه اول " + یک سیم کارت " پیام رسان " . استفاده از همه چیز در یک دستگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)