تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: جدیدترین رقیب ایرانسل در کشورآمد نه ir-tci نه تالیا است (اپراتور سوم تلفن همراه خوش اومدی!

داره خودمونی میشه seyed_roohollah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ايني كه ميگم شايد مربوط به اين تاپيك مستقيما نباشه ولي ترجيح دادم اينجا بگم تا طرفدارهاي ايرانسل جواب بدن
    بهنظر من هنوز سيم كارتهاي دولتي سرتر هستند.نگيد نه.چرا؟دليل دارم.دليلم اينه كه درسته كه ايرانسل تجهيزات جديدتر و امكانات بيشتري داره ارائه ميده ولي مهمترين چيز اول از همه براي يك دارنده تلفن همراه انتن دهيه.شما بايد همه جا رو در نظر بگيريد.نه فقط تهران.شايد توي تهران خوب باشه من نميدونم.ولي براي من كه شيرازم و هر دو سيم كارت رو هم دارم.هم دولتي و هم ايرانسل .اصلا ايرانسل قابل استفاده نيست هنوز.اخه سيم كارتي كه فقط داخل شهر انتن بده اونهم باز نه همه جاش هنوز به چه درد ميخوره.يكي جواب بده ديگه.هنوز از شهر خارج نشدي انتن ميپره.ولي دولتي اپراتور اول اينطور نيست داخل و خارج شهر خوب انتن ميده همه جا.پس بايد بگيم در اينده برتر خواهد بود.يادتون باشه ايران كه فقط تهران نيست.پس همه جا رو بايد در نظر بگيريد.كي تا حالا گفتن كه گسترش پيدا ميكنه ولي هنوز كه هنوزه كه خبري نيست.تازه دارن داخل شهر رو راه ميندازن كه هنوز تا دلتون بخواد نقطه كور داريم.پس هنوز اپراتور اول بهتره.حالا هر وقت مشكل انتن دهي ايرانسل حل شد بعدا بگيد بهترين.
    درسته. اما برای کسی که ساکن تهرانه و سالی یه بار هم مسافرت نمیره که خب قطعا ایرانسل بهتره. نه؟!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مثل اینکه دعواهای طرفداران ایرانسل با دولتی تمومی نداره.فقط کافیه یه جا یکی بگه سیم کارت دولتی تا ایرانسلیها بریزن سرش یا برعکس.کسی اصلا به عنوان تاپیک توجهی نمیکنه.صبر کنید 2 سال از حضور ایرانسل تو عرصه مخابرات گذره بعد بیاین ازش تعریف کنید.هر اپراتور نقات قوت و ضعف هایی داره و این بستگی به استفاده هر کس از تلفن همراه خود داره.من خودم طرفدار بودن چندین اپراتور هستم.همون طوری که وقتی ایرانسل اومد سیمکارت دولتی ارزون شد و وقتی اینترنت و MMs ایرانسل راه افتاد دولتی هم شروع به تجهیز شبکه به امکانات نسل 2.5 کرد و حالا هم که میخواد این سیمکارتها رو ارائه بده.
    در ضمن در جواب gigili1567 عزیز بگم که اصل فلسفه وجود سیمکارتهای چند ظرفیتی همینه یعنی استفاده از چند اپراتور در یک سیمکارت.

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

ولی به نظر من این سیم کارتهای چند ظرفیتی اصلا به درد نمی خوره چون که تو هر لحظه فقط یکی از شمارهها میتونه فعال باشه
    اگه یهک گوش که دو سیم کارت بخوره بگیری بهتره چون همیشه جفتش فعال

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

من با همه این حرفها منتظر میشم تا چندظرفیتی بیاد تستش کنم بعد بگم خوبه یا اخه!

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

ولی به نظر من این سیم کارتهای چند ظرفیتی اصلا به درد نمی خوره چون که تو هر لحظه فقط یکی از شمارهها میتونه فعال باشه
    حتمآ مزیت هایی داره فرقی داره که راه اندازی میشه ایشالله.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

این قضیه سیم کارت های چند ظرفیتی منتفی شد.

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

جدیدترین رقیب ایرانسل در کشورآمد( نه ir-tci نه تالیا)سیمکارت های چند ظرفیتی با قیمت بین 100 تا 150 هزار تومن از اواسط سال 1386 میاد
    سیمکارت های ir-tci که از نسل دوم هست از حالا دیگه کارش تمومه!
    تالیا هم از نظر اذیت کردن مردم چیزی از ir-tci کم نیاورد
    فقط میمونه ایرانسل که توانایی پشتیبانی از نسل چهارم(دریافت تصاویر تلوزیونی از طریق گوشی)رو داره شانس رقابت با این اپراتور رو داره
    دوستان اگر نکته هایی دیگری درباره این اپراتور میدونند ذکر کنند (باور کنید اگر اپراتور ها زیاد بشه به نفع ما مصرف کننده هاست)
    نسل چهارم!! شوخی می فرمایید.....

پروفشنال DiDiSks's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    M a S h H a D

پيش فرض

اینا خجالت نمیکشن هنوز اپراتورهای اول ودوم مشکل های اساسی دارن اونوقت میگن اپراتور سوم!!!!!
    عجیبه؟!؟!؟!؟!؟!؟!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

فکر میکنم اینم یک حربه تبلیغاتی بود. از اونایی که اپراتور اول همیشه قولشو میده ولی اجرا نمیکنه.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سیم کارت " همراه اول " + یک سیم کارت " پیام رسان " . استفاده از همه چیز در یک دستگاه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •