تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: چه بلایی سر سامسونگ اومد که اینطور شد؟

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

گوشی های سونی اصلا گوشی های بدی نیستند که تو این تایپیک انقدر ازشون انتقاد میشه در ضمن گوشیهای سامسونگ ابتدایی ترین چیزها مثل ریختن تم و عوض کردن زنگ اس ام اس به جز رنگهای خودش را نداره قبولم داره یه چیزهایی داره مثله وصل شدن به tv و صفحه نمایش فعال که سونی اصلا نداره

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم قبول دارم گوشی های بدی نیستند ولی یه اشکالاتی داره که نمیشه چشم پوشی کرد
    مثلا اینکه نمایندگی فعال و بدرد بخوری نداره
    قطعات یدکی گرون قیمتی داره
    آسیب پذیری نرم افزاری زیادی داره
    ----------------
    در ضمن اگه نصب تم و رنگی پنگی شدن و این چیزها توی سامسونگ اضافه نشده به این خاطره که گوشی رو از حالت یک وسیله اداری و کاری خارج میکنه , تبدیل به یک اسباب بازی میشه .
    هرکس که میخواد تم نصب بشه خب مختاره بره سونی اریکسون بخره ولی سامسونگ با اینکه ظاهر خشکی داره نکات خیلی ریز و ظریفی توی طراحی داره که اصلا به چشم نمیاد , توی بقیه برندها این نکات صراحتا رعایت نشده

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

2 تا اول قبول ولی آسیب نرم افزاری را من قبول ندارم چون گوشی های سونی بیشترشون جاوا هست وجاوا اون قدر برنامه نداره که حالا آسیب نرم افزاری داشته باشه آسیب نرم افزاری در مورد نوکیا بیشتر صدق می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

بچه ها سونی گوشی خوبیه اما کم تنوعه و در هر کلاس فقط یه مدل هست که می تونی بخری .خیلی وقتا با قیمت ارزونتر میشه بیشترین امکانات رو در انواع سونی دید مثلا نور فلاش که خیلی قویتر از سامسونگه و مثل سامسونگ ادا در نمییاره . منظورم اینه که سامسونگ هم نور فلاش کمی داره که به درد نمی خوره و هم اینکه رو بعضی مدلا فلاش نمی زاره!!!!! خوب آخه این چهکاریه؟
    البته خوب به دلیل تنوع بیشتر هر مدلش یه پاش می لنگه و نهایتا همهچیرو نداره .تکو توک چرا.
    اما در مورد تمها و زنگ مسیج من موافقم که محدودیت در سامسونگ آزار دهنده هستش . اما خوب میگن با فروم میشه همه اینکارارو کرد . (من شنیدم البته) خوب به این ترتیب یه سامسونگ باز مجبور میشه تا بره فلش کردن رو هم یاد بگیره و خوب این به حرفا ای تر شدنکمک می کنه و درست همونطوری که از ریختن بازی روی سامسونگ من خیلی لذت بیشتری می برم تا اینکه خود سونی واست install کنه .مطمئنا اگه یه روز هم خودت فیرم بریزی و تم بریزی بیشتر بهت حال میده تا اینکه خودش واست نصب کنه . خوب بعضی ها هم به پشت صحنه علاقه ندارن و می خوان سریع هر چیزیرو نصب کنن بی دغدغه و خوب این افراد حرفه ای نیستن مطمئنا .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همین شماها هستید که با تعریف و تمجید از سونی توی سر سامسونگ بدبخت میزنید
    -------------
    کسی خورده نگیره , بحث اینه که هر برند گوشی برای خودش مزایا و معایب که داره هیچ یک سری آرمانهای طراحی رو هم رعایت میکنه
    مثلا نوکیا میگه : مشتری من باید هزینه کنه من هم بهش گوشی شیک و گرون میدم
    سامسونگ میگه : مشتری من یه آدمیه که میخواد دردسر نداشته باشه و راحت با گوشی کارکنه
    سونی اریکسون میگه : ..................

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

البته سامسونگ به نظر من، چیز دیگه ای میگه:
    گوشی هایی که می سازم برای مدیران و افراد باکلاس یا حرفه ای هست (که نیازی به تم و زنگ اس ام اس و این جور بچه بازی ها ندارن)
    خودمونیم ولی واقعاً بچه بازی از ماست. وگرنه گوشی باید کار کنه. تم واقعاً چیه؟ به جز رنگ های مختلفه؟ برای یه آدم باکلاس یا به فرض مدیر یه شرکت بزرگ که همیشه هم توی جلسات مختلف هست، تم به چه درد می خوره؟

این جور افراد یه شکل باکلاس برای گوشی لازم دارن، یه منشی تلفنی، یه تقویم خوب و چند تا آلارم برای مواقع مختلف.
    درسته؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایول شهاب جان , درست زدی توی خال سیاه
    من از سلیقه خودم نگفتم , به خاطر شغل و موقعیت خودم به یک گوشی خیلی سنگین و جمع و جور و کارآمد نیاز دارم که فقط توی مدلهای سامسونگ دیدم ( البته از ظاهر جمع و جور صرف نظر کنیم , توی برندهای دیگه هم همچین مدلهایی هست )

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

یادش به خیر موقعی که با ان100 تو خیابون صحبت میکردم ملت یه جوری بهم نگاه میکردن انگار آدم فضایی دیدن!!!
    150 تومن پول دادم براش !!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامسونگ اصلا احتیاجی به تم نداره . من هروقت که بخوای رنگشو آبی میکنم و یه مدت هم قرمز تا مدل منوی سامسونگ هم عوض میشه که خیلی جالبه ولی سونی فقط همون . ام پی تری پلیر سامسونگ 2 تا اسکین داره و 2تا رقض نور . تا میشه قسمتی از اهنک رو انتخاب کرد و برات هی تکرارش کنه .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی به سلیقه شخص داره که تم داشت باشه یا نه , خیلی ها خیلی زود از شکل منوهای گوشی خسته میشند
    خیلی ها هم اصلا اهمیت نمیدهند .
    بحث کلی اینه که سامسونگ به خاطر نصب نکردن تم از قدیم , محبوب قشر خاصی ( نمیگم باکلاس ها یا مدیرها ) شده که اصلا به تم و این چیزها اهمیت نمیدهند بلکه فقط کارایی گوشی براشون مهمه .

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •