یک عکس و فیلم برای دیدن کیفیت گوشی N95 در فیلم برداری و همین طور عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم
یک عکس و فیلم برای دیدن کیفیت گوشی N95 در فیلم برداری و همین طور عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم
بنده از مديران محترم درخواست كردم كه اين بحث رو به تاپيك كلوپ ان95 الحاق كنن ولي كسي ترتيب اثر نداد. آخه دو تاپيك هر دو در مورد يه مطلب آدمو سردرگم مي كنه
به نظر من مسخره ترين كار دنيا اينه كه يه مش آدم تحصيل كرده بيان در مورد بلندي و كيفيت صداي يه گوشي اظهار نظر كنن.
آخه ان 95 رو نوكيا به اين اميد ساخته كه صداي خوبي ازش پخش بشه ؟؟؟؟ ته تكنولوزي اين گوشي صدا مي خواين چي كار ؟؟
شما خودتون توي خيابون يه ان 95 دست يه نفر مي بينين گوشاتونو تيز مي كنين صداشو بشنويد يا تو كف همين ظاهرش مي مونيد ؟
البته اين نظر منه .
دوست عزیز این تاپیک مربوط به خیلی وقت پیش هست و من نمی دونم کی اینو آورده بالا و در ضمن اگه این بخواد به کلو÷ ان95 ضمیمه بشه اینجوری میشه تکرار مکررات
به نظر من بچه ها باید خودشون رعایت کنن و بدونن جای هر مطلبی کجاست![]()
خوب مثل اینکه باید منتظر گوشی های دیگه از این کمپانی باشیم تا قیمت کاهش پیدا کنه
فوق العادس
کرمونشاه قیمتش 1150000 هستش
مبارکه خریدارش باشههههههههههههههههههه
مشخص است كه طراحان ان95 قصد داشته اند يه اسمارت فون موسيقيدان توليد كنند با اين كه اين موضوع تو تبليغات نوكيا چندان برجسته نشده است وقتي به خود گوشي و تجهيزات همراه آن نگاهي ميندازيم متوجه مي شيد كه روي اين قسمت كار زياد شده است. اما تفاوت چنداني بين صداي ان95 و 3250 وجود ندارد حجم صدا و كيفيت آن نسبت به يه پخش ام پي 3 مجزا كه در حد متوسط به يالاي بازار باشد نيز ضعيف تر است. اگر تصميم گرفته ايد كه پولتان را حسابي جمع كنيد و ان95 بخريد تا ديگر پخش كننده ي ام پي 3 نخريد اشتباه مي كنيد. به هر حال كيفيت صداي ان95 بسيار خوب است ولي در مقايسه با ان91 ضعيف تر است.
اينا نكاتي از كجله عصر شبكه شماره 49بود كه ذكر شد
بلاخره آدم چيزي كه مي خواد بخره اينقده پول مي خواد بده انتظاراتي هم به اندازه ي پولي كه مي ده ازش داره خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)