تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 34 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم یه بیماری وجود داره که گلبول های سفید رو زیاد میکنه و در نهایت منجر به مرگ میشه
    ایدز هم که گلبول های سفید رو تخریب میکنه و منجر به مرگ میشه
    خب این دوتا کنار هم نمیتونن همدیگه رو خنثی کنن؟
    البته من فنی مهندسی خوندم و اینو با منطق ریاضیم گفتم
    شاید تو علوم تجربی چرند باشه
    سلام دوست عزیز
    اون بیماری لوسمی یا سرطان گلبولهای سفید خون است . این بیماری با ایدز خیلی فرق میکنه و با توجه به انواع سلولهای سفیدی که در بدن ما وجود دارد ، این رابطه اصلاکارایی ندارد چون :
    دربیماری ایدز تنها یکسری از سلول های سفید (TH) دچار نقص میشون و این سلول ها شاید مهم ترین سلولهای ایمنی باشن چون با توجه به رابطه بسیار پیچیده ای (سایتوکاینها و ارتباط سلول و ... ) که بین سلولهای ایمنی بدن است ، سلول های TH را میتوان اغاز گر پاسخ ایمنی در بدن نامید .
    اما
    در بیماری لوسمی تعداد گلبولهای سفید افزایش میابد . این بیماری شاید به صورت اتفاقی بر روی سلولهای TH رخ دهد اما همان طور که گفتم انواع و اقسام سلولهای سفید وجود دارد که ممکن است دچار لوسمی شود . درتکمیل سخنانم بگم که در رده بندی WHO انواع لوسمی ها سلولی تعریف شده که هر یک از آنها هم به چندین نوع تقسیم میشوند .
    علاوه بر این ، همانطور که دوست عزیز raz72592 فرمودن ، یکی از عواقب ایدز سرطان است . پس معمولا ابتدا طرف ایدز میگیرد و با این بیماری زمینه ای ، طرف را برای انواع سرطانها مانند لوسمی مستعد میکند .(مثلا : فرد ایتدا با ویروس HIV آلوده میشود و چون این ویروس سیستم ایمنی فرد را از کار میاندازد باعث ورود سایر میکروارگانیسم های سرطان زا مانند EBV - B19 - هلیکو باکتر و ... میشود )

2. 3 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز اين ويروس از اسمش هم پيداست ناقص سيستم ايمني بدن.

اوني كه در افراد فرق ميكنه نوع تظاهرات وعوارض بيماري هاي عفوني وانواع سرطانها در فرد آْلوده ميباشدكه پس از نقص سيستم ايمني بدن در مراحل پيشرفت بيماري كه بواسطه حمله انواع ويروسها، وي را دچار انواع عفونتها وسرطان هاي فرصت طلب مينمايدو... فكر نكنم ساده تر وعاميانه تر از اين بشه اين معضل جهاني را تعريف كرد.
    دوست گرانقدرمن حد اقل اول جمله خودتان يك عبارت بنظر من بياوريد تا با يك نظر كارشناسانه اشتباه گرفته نشود !
    من هم از خودم نگفتم !!
    یک بنده خدایی که گویا مدرکی هم داشتند ، تو تلویزیون صحبت میکرد و دلیل اینکه براش هنوز واکسنی ساخته نشده
    رو این گفت که این ویروس دائما تغییر میکنه....
    من هم اصلا رشته ی تحصیلی ام ربطی به این چیزا نداره که بخوام نظر شخصی ام رو بگم....
    فقط اون دوستمون پرسید که چرا نمیشه از بین بردش و من همطبق نظر اون پزشک و نه نظر شخصی ام جوابش رو دادم...

4. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این ویروس به شدت دچار تغییر و تحول میشه و دائما خواصش فرق میکنن...
    بنابراین ممکنه حتی دو نفر ایدزی وجود نداشته باشند که ویروساشون کاملا شبیه هم باشه...

نمیدونم والا...اما فکر میکنم خود اونایی که توی اهدای خون کار میکنن در حد مرگ حواسشون به
    این چیزا باشه...وگرنه دیگه برا چی دکتر اونجا بذارن ؟؟
    اینو من نمیگم
    کافیه بری پایگاه انتقال خون و بپرسی

6. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاید اینطور باشه...اول جمله ام هم نوشتم " فکر کنم"
    اما در مورد دو خط اول ؛ همونطور که گفتم یه دکتره تو تلویزیون گفت....

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

یا توی ساندویچی ها از سس های آلوده استفاده می کردن.
    دوست خوبم راه هاي مختلفي است كه امكان آلود ه شدن براي فرد سالم به بيماري ايدز وجود دارد

1- استفاده از ُسرنگ آلْوده (تزريق هاي اشتراكي)
    2- فراورده هاي خوني آلوده
    3- روابط چنسي پر خطر
    4- داشتن شركاي متعدد جنسي ومشكوك خصوصا" تماس پشتي براي همجنسان مرد ويا زن ومرد آلْوده
    5- فرو رفتن اجسام تيز وبرنده آْلود به بدن مانند نيدل آْلوده

6-مادر باردار به فرزند بخصوص هنگام تولد
    7- استفاده از لوازم دندان پزشكي كه قبلا" براي فرد آلوده مورد استفاده قرارگرفته وبدرستي استريل نشده باشد.
    و.....
    اما دوست عزيز من اطمينان مي دهم تا اين لحظه هيچ گونه اطلاعيه اي از سوي مراجع پزشكي معتبرجهاني در مواردي كه ذكر خواهم كرد در مورد الودگي به اين بيماري گزارش نشده است.

1- زندگي با فرد آْلوده
    2- تماس مانند دست دادن ودر آغوش كشيدن فرد آلوده
    3- بوسيدن فرد آلوده( لازم است كه شما حدود1 ليتر از بزاق يك فردمبتلا به ايدزرا بنوشيد تا مشكوك به آلْودگي به ويروس HIV قلمداد شويد نقل قول از يكي از اساتيد عزيزم)
    وخوردن فراورده هاي مشكوك غذايي مانند سس كه شما فرموديددوست عزيزمن!
    4-حتي تماس جنسي با استفاده از وسايل جلوگير ي پوششي مطمئن مانند كاندوم

[QUOTE من هم از خودم نگفتم !!
    یک بنده خدایی که گویا مدرکی هم داشتند ، تو تلویزیون صحبت میکرد و دلیل اینکه براش هنوز واکسنی ساخته نشده
    رو این گفت که این ویروس دائما تغییر میکنه....][/quote]

دوست عزيز اينجا هدف اطلاع رساني است نه خداي ناكرده رو كم كني ويا خرد كردن هم ديگر واين كه من اطلاعاتم را به رخ شما كشيده باشم .

من خيلي متاسفم اگه مطابم را جوري ويراش كردم كه شما اونرا توهيني بخودتان فرض كرديد من عذر مي خواهم،

ولي شايد شما در برداشت از مطالب آن پزشك مورد نظرتان كمي سر در گم شده باشيد! وبرداشت شما اين جوري باشد يا آن عزيز قدرت تكلم وسخن وري نداشته ونتوانسته مفهوم را به مخاطب خودش بطوركامل وجامع منتقل بكند.بازم شما تحقيق كنيد .حق اعتراض براي شما محفوظ است:دي

بد نيست بدانيد آمار مرگ ومير ناشي از سرماخوردگي ها طبق آمار هاي سازمان بهداشت جهاني چندين برابرآمار تلفات ايدز مي باشد .
    با پيرو از راهكارهاي پيشنهادي سازمان بهداشت جهاني اين ويرس اصلا" به حساب نميآيد بر خلاف آوازه جهانيش!
    Last edited by raz72592; 09-07-2009 at 19:35.

9. 6 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14 اچ ای وی

با سلام خدمت شما

من 29 سالمه ازدواج کردم و دو تا دختر دارم که همه زندگیه من هستن
    من در هفته اول بعد از تعطیلات عید دچار دو مشکل شدم که یکی اینکه رفتم جایی قلایان کشیدم که همون شب باعث شد همه دهنم تا ته گلوم زخم شد و دوم اینکه در باشگاه ورزشی که تمرین میکردم بعلت تمرین با وزنه سنگین باعث شد که دستم زخم بشه و من بدون اینکه اونو پانسمان کنم تمرینمو ادامه دادم
    من بعد از گذشت حدودا 7 هفته از این اتفاقات یعنی حدودا 26 یا 27 اردیبهشت دچار یه سرما خوردگی شدید(آنفولانزا ) شدم که همراه دل درد درد عضلات درد مفاصل گلو درد و اسهال مزمن بمدت 2 ماه که بعضی مواقع یه چیزایی مثل لخته توش بود داشتم هنوز گلو دردم ادامه داره
    البته نمیدونم غدد لنفاوی ورم کنن چه شکلی میشن ولی خوب احساس میکنم یه چیزی مثل توپ ته گلومو گرفته زیر گوش سمت چپم یه برامدگی داره که با چشم خیلی کم معلومه ولی دست که میزنم مشخصه که یه چیز گردخیلی کوچیک اونجا هست بعضی مواقع زیر بغلم زیر سینم تیر میکشه من دکترای زیادی رفتم هم برای رودم هم برای ترس از ویروس اچ ای وی برای رودخ که گفت ممکن کولیت باشه دارم نوشت تاثیر نداشت برای اچ ای وی تقریبا بعد از گذشت ده هفته و نیم به گفته پزشک آزمایش اچ ای وی دادم منفی بود بعد از گذشت سه ماه یه چک آپ کامل یعنی هر نوع آزمایشی که میشد کرد غیر از اچ ای وی دادم دکتر گفت که پاکه هیچ مشکلی نیست! آیا اگر ویروس تو بدن باشه چک آپ نشون میده؟ اگه بده کدوم موردش مشکوکه؟ ولی الان بعد از گذشت 3 ماه از اون اتفاقات هنوز گلوم چرک داره آب ریزش بینی دارم اسهالم خوب شده ولی بعضی مواقع درد تو بدنم هست دور دهنم احساس سوزش میکنم ولی هیچ نیست نه جوش نه تبخال تو این سه ماه من به اندازه تمام عمرم استرس و فشار روحی داشتم خونوادمو روانی کردم کلی خرج دکتر کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم دکتر میگه اچ آی وی نیست ولی این علائمی که تو بدن من هست همش مثل علائم اون ویروسه آیا بعد از ورود ویروس به بدن بعد از گذشت 2 تا 4 هفته غدد لنفاوی ورم میکنن؟؟ورم کنن چه شکلی میشه؟؟؟ آیا علائمش انقدر طولانی میشن؟؟ من ترسم به خاطر زنو بچمه و در ضمن هر نوع داروئی که مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره الان دارم سفکسیم برای گلوم میخورم ولی هیچ تاثیری نداره حدودا 3 هفتس دارم استفاده مبکنم
    خواهشا کمکم کنید

البته من بعد از اینکه تو اینترنت در مورد این ویروس سرچ کردم و در موردش خوندم اینجوری شدم آیا استرس شدید باعث بوجود اومدن این بیماریها میشه؟؟
    ممنون از شما

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

با سلام خدمت شما

من 29 سالمه ازدواج کردم و دو تا دختر دارم که همه زندگیه من هستن
    من در هفته اول بعد از تعطیلات عید دچار دو مشکل شدم که یکی اینکه رفتم جایی قلایان کشیدم که همون شب باعث شد همه دهنم تا ته گلوم زخم شد و دوم اینکه در باشگاه ورزشی که تمرین میکردم بعلت تمرین با وزنه سنگین باعث شد که دستم زخم بشه و من بدون اینکه اونو پانسمان کنم تمرینمو ادامه دادم
    من بعد از گذشت حدودا 7 هفته از این اتفاقات یعنی حدودا 26 یا 27 اردیبهشت دچار یه سرما خوردگی شدید(آنفولانزا ) شدم که همراه دل درد درد عضلات درد مفاصل گلو درد و اسهال مزمن بمدت 2 ماه که بعضی مواقع یه چیزایی مثل لخته توش بود داشتم هنوز گلو دردم ادامه داره
    البته نمیدونم غدد لنفاوی ورم کنن چه شکلی میشن ولی خوب احساس میکنم یه چیزی مثل توپ ته گلومو گرفته زیر گوش سمت چپم یه برامدگی داره که با چشم خیلی کم معلومه ولی دست که میزنم مشخصه که یه چیز گردخیلی کوچیک اونجا هست بعضی مواقع زیر بغلم زیر سینم تیر میکشه من دکترای زیادی رفتم هم برای رودم هم برای ترس از ویروس اچ ای وی برای رودخ که گفت ممکن کولیت باشه دارم نوشت تاثیر نداشت برای اچ ای وی تقریبا بعد از گذشت ده هفته و نیم به گفته پزشک آزمایش اچ ای وی دادم منفی بود بعد از گذشت سه ماه یه چک آپ کامل یعنی هر نوع آزمایشی که میشد کرد غیر از اچ ای وی دادم دکتر گفت که پاکه هیچ مشکلی نیست! آیا اگر ویروس تو بدن باشه چک آپ نشون میده؟ اگه بده کدوم موردش مشکوکه؟ ولی الان بعد از گذشت 3 ماه از اون اتفاقات هنوز گلوم چرک داره آب ریزش بینی دارم اسهالم خوب شده ولی بعضی مواقع درد تو بدنم هست دور دهنم احساس سوزش میکنم ولی هیچ نیست نه جوش نه تبخال تو این سه ماه من به اندازه تمام عمرم استرس و فشار روحی داشتم خونوادمو روانی کردم کلی خرج دکتر کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم دکتر میگه اچ آی وی نیست ولی این علائمی که تو بدن من هست همش مثل علائم اون ویروسه آیا بعد از ورود ویروس به بدن بعد از گذشت 2 تا 4 هفته غدد لنفاوی ورم میکنن؟؟ورم کنن چه شکلی میشه؟؟؟ آیا علائمش انقدر طولانی میشن؟؟ من ترسم به خاطر زنو بچمه و در ضمن هر نوع داروئی که مصرف میکنم هیچ تاثیری نداره الان دارم سفکسیم برای گلوم میخورم ولی هیچ تاثیری نداره حدودا 3 هفتس دارم استفاده مبکنم
    خواهشا کمکم کنید

البته من بعد از اینکه تو اینترنت در مورد این ویروس سرچ کردم و در موردش خوندم اینجوری شدم آیا استرس شدید باعث بوجود اومدن این بیماریها میشه؟؟
    ممنون از شما
    درود..
    دوست گرامی !
    علائمی که دارید نمی تونه بطور قطع مشخص کننده یک بیماری باشه. البته جمله آخر شما هم بی دلیل نیست..خیلی از اوقات این حالت پیش میاد...یعنی هر مشکلی ایجاد میشه فرد به همون بیماری که درباره اش بیشتر خونده یا اطلاعات تازه تر و بیشتری داره نسبت میده ...

1- نشانه های شما عمومی هست...
    2- اگر ویروس ایدز تو بدن باشه بطور معمول پس از حداکثر 6 ماه دیگه باید آزمایشات لازم و مربوطه اونو نشون بدن...
    3- به هیچ وجه مرتب پزشکتون رو عوض نکنید...اجازه بدید روند تشخیصی و درمانی توسط یک پزشک متخصص ادامه پیدا کنه ..
    4- تو یکی دو ماه اخیر نوعی از آنفولانزا اومده که متاسفانه اثراتش تا مدتها باقیست...بعید نیست که به اون مبتلا شده باشید...
    5- نگران نباشید...بازم عرض می کنم تحت نظر یک پزشک می تونید برای اطمینان بیشتر آزمایشات و در صورت لزوم معاینات خودتون رو ادامه بدید...
    به امید بهبودی هر چه زودتر
    پاینده باشید.

12. این کاربر از ALIAK28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درود..
    دوست گرامی !
    علائمی که دارید نمی تونه بطور قطع مشخص کننده یک بیماری باشه. البته جمله آخر شما هم بی دلیل نیست..خیلی از اوقات این حالت پیش میاد...یعنی هر مشکلی ایجاد میشه فرد به همون بیماری که درباره اش بیشتر خونده یا اطلاعات تازه تر و بیشتری داره نسبت میده ...

1- نشانه های شما عمومی هست...
    2- اگر ویروس ایدز تو بدن باشه بطور معمول پس از حداکثر 6 ماه دیگه باید آزمایشات لازم و مربوطه اونو نشون بدن...
    3- به هیچ وجه مرتب پزشکتون رو عوض نکنید...اجازه بدید روند تشخیصی و درمانی توسط یک پزشک متخصص ادامه پیدا کنه ..
    4- تو یکی دو ماه اخیر نوعی از آنفولانزا اومده که متاسفانه اثراتش تا مدتها باقیست...بعید نیست که به اون مبتلا شده باشید...
    5- نگران نباشید...بازم عرض می کنم تحت نظر یک پزشک می تونید برای اطمینان بیشتر آزمایشات و در صورت لزوم معاینات خودتون رو ادامه بدید...
    به امید بهبودی هر چه زودتر
    پاینده باشید.
    خیلی ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتین برای پاسخ دادن به سوال من

والا من خودم که دیگه روانی شدم نمیدونم چیکار کنم فقط منتظرم که 6 ماه بگذره تقریبا میشه اواسط برج 7!!!

یکی از دوستان بهم گفت که ممکن گلوت ماله لوزه باشه اینجوری ورم داره حالا بازم میخوام برم دکتر ببینم آیا مال اونه یا نه

و یه سوال دیگه که یادم رفت بنویسم من ناخنام تغییر رنگ دادن یعنی یکم تیره شده و نوکشون تیره تر آیا از علائم ویروس هست یا علتش چیزه دیگه ایی میتونه باشه؟؟

بازم ممنون و معذرت از اینکه مزاحم شدم

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست گرامي با سلام
    اولا ترس را از خود دور كنيد چون بسياري از بيماريها با تقويت روحيه بهتر مي شوند.
    نكته ديگر اين است كه ويروس HIV در مرحله ورود به بدن علايم بسيار مختصر و شبيه سرماخوردگي ساده دارد . در اين مرحله با تست هاي معمولي قابل تشخيص نيست. در مرحله بعد كه بعد از 8 تا 10 سال بعد بروز ميكند علايم مختلف ضعف سيستم ايمني بروز ميكند كه شما احتمالا اين علايم را سرچ مطالعه كرده ايد كه شما را نگران كرده است .در اين مرحله تست آنتي بادي HIV مثبت است .
    به نظر بنده اگر تست شما منفي است اينقدر به اين بيماري فكر نكنيد و فكر ميكنم با پيگيري و اطمينان به پزشك خود و عدم تعويض متوالي پزشك به نتيجه خواهيد رسيد.
    نكته ديگر مصرف طولاني مدت آنتي بيوتيك است كه به هيچ عنوان توصيه نمي كنم چون مصرف طولاني مدت آنها عوارض زيادي دارد كه يكي از آنها عفونتهاي قارچي گلو است كه ميتوانند با درد شديد گلو تظاهر كنند .

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

منشا ايدز كجا بوده و اولين باز از كجا و چه كساني شروع شده ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •