ممنون عزيز...
ولي اينطوري كه خيلي سخته...251 فايل بايد اپلود كنيم اونم يكي يكي...راهي نداره كه بشه مثلا تبديل به فايل زيپ كرد و بعد اپلود كرد؟
.اقعا شرمنده كه اينقدر خنگ بازي درميارم..
ممنون عزيز...
ولي اينطوري كه خيلي سخته...251 فايل بايد اپلود كنيم اونم يكي يكي...راهي نداره كه بشه مثلا تبديل به فايل زيپ كرد و بعد اپلود كرد؟
.اقعا شرمنده كه اينقدر خنگ بازي درميارم..
اين نسخرو برات آپلود کردم (کل فايلهاش 23 تا هستش)
حجم 70kb:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا ممنون...خيلي شرمنده به زحمت افتادي...
ميرم ببينم چيكار ميشه كرد...
من همه فايل ها رو اپ كردم و فايل هم اجرا كردم:همچين صفحه اي باز شد:
واي وقتي هر لينكي ميدم قبول نميكنه اين پيغام ميده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Error open socket ]
در ضمن دوتا فايل "index.php" وجود داشت يكي تو همون پوشه rapidget.vincome.val195 يكي ديگه در پوشه upload ...براي همين موقع اپ كردن اين پيغام داد Error: the file "index.php" already exist
بايد اسم فايل تغيير بدم؟
در ضمن فايلي با اسم CHMODE نبود كه من به 777 تغيير بدم؟
در ضمن با اين ميشه لينكاي رپيدشر رو هم دانلود كرد ؟
Last edited by masoud908; 26-07-2007 at 13:27.
یه سوا داشتم. هاست های رایگان امکان تغییر Chmod رو نداره. کجا آپ کنیم؟
از کنترل پنل سايت
CHmode پوشه اي که فايلهارو توش ريختی و همينطور CHmode فايل index.php رو به 777 تغيير بده
( chmode اسم فايلی نيست, اجازه دسترسی به اون فايله! )
نه نباید تغییر نام بدیدر ضمن دوتا فايل "index.php" وجود داشت يكي تو همون پوشه rapidget.vincome.val195 يكي ديگه در پوشه upload ...براي همين موقع اپ كردن اين پيغام داد Error: the file "index.php" already exist
بايد اسم فايل تغيير بدم؟
باید اون فولدر upload رو هم با محتویاتش آپلود میکردی
در ضمن من توی چندتا فضای رایگان امتحان کردم ولی هر دفعه به اون ارور (Error open socket) برخوردم
مثل اینکه نمیشه توی فضای رایگان از این کارا کرد
نميدونستم...براي دانلود از رپيد شر بايد چيكارا كنيما!
ببينم يه اكانت رپيدشر يه ماهش چند دلاره؟
يه سري توضيحات بدم :
اين برنامه هاي رپيد كيل و رپيد لچ رو 98 درصد هاست هاي رايگان نمي تونيد نصب كنيد حتي بعضي از هاست هاي غيررايگان نيز امكان استفاده از اين اسكريپت ها رو به شما نمي دن چون فايلي كه از اين طريق مي فرستين روي سرور روي پنل شما نمي اد و در واقع از فضاي خريداري شما نه چيزي كم مي شه نه چيزي اضافه در مورد پهناي باند نيز به همين صورته !! هاست هاي رايگاني هم كه بتونيد اينا رو روشون نصب كنيد زياد به كارتون نمي آد چون خيلي ها نصب كردن و شما بايد منتظر تايمر رپيد شر باشيد پس كلا بي خيال اين قضيه بشيد بهتره ! قيمت اكانت رپيد شر هم اونقدر نيست كه بيخواين اينقدر كماندو بازي جهت درو زدنش در بيارين !
اگر هم يه جاي مطمئن براي خريد اكانت رپيد شر مي خواين اين صفحه رو يه نگاه بندازين كه مربوط به خود سايت رپيد شره و نمايندگي تو ايرانم داره !
موفق و پيروز باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاويد
یه سایت رایگان عالی پیدا کردم برا این کار
http://www.x8web.com/
2 گیگ فضا میده 10 گیگ پهنا
روش رپید گت رو نصب کردم جواب داد
آره به درد رپید نمیخوره اما برای دانلود فیلم و اینکه مطمئن بشی فیلمه پاک نمیشه تا وقتی که دانلود تموم شه خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)