کمال جان ممنون
کاشکی به ترتیب حروف الفبا هم میداشتی که با بازیهایی که از سایتهای دیگه داونلود میکنیم قاطی نشه
کمال جان ممنون
کاشکی به ترتیب حروف الفبا هم میداشتی که با بازیهایی که از سایتهای دیگه داونلود میکنیم قاطی نشه
سعي كردم اين كارو بكنمنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما امكانش نيست!!!
(بايد يكي يكي لينك هاش رو از excel كپي كرد، كه تعدادش خيلي زياده و نميشه)
بازیهای جدیدی که میاد به این لیستها اضافه نمیشه؟؟؟ چون بعضی بازیها من تو تاپیکای دیگه دیده بودم ولی اینجا نیست. مثلآ asfalt2 برای s60 v3 که اینجا نیست.
شاید کمال جان وقت ندارند
حتما این کارو می کنند
بازیه s60 v3 midnightpool3D رو اگه میشه درستش کنید.خرابه!
سعي ميكنم
ولي خوب خيلي تعدادشون زياده
شما اونهايي كه ديدي من نزاشتم رو همينجا ليست كن تا اضافه كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه مشگل دارم : نميتونم فايل ها با پسوند rar رو رو گوشي ام نصب كنم گوشي ام هم 3250 هست چكار كنم؟
سلام دوست عزيز .
فايل هاي با پسوند rar نوعي فايل فشرده شده هستند و براي اجرا بايد حتما توسط برنامه هايي مثل winRar يا ZipMagic يا غيره باز شوند .
با winRar فايل مورد نظرت رو باز كن . اگه داخلش فايلي با پسوند sis يا sisx ديدي اين فايل سيمبيان هستش و جهت اجرا بايد كل فايل رو Unpack كني و فايل sis رو نصب كني . در غير اين صورت فايل جاوا هست . براي نصبش بايد فايلي با پسوند jar يا jad رو داخلش پيدا كني و نصب كني .
اگه هيچكدام از موارد بالا نبود فايل با پسوند rar رو به فايل با پسوند jar تغيير نام بده و نصب كن .
موفق باشي .![]()
salam ,khabar darid in topici ke gharar bud ham vase symbian bashe ham java ke barnameha oo baziaroo bezaran tush chi shod?
برای برنامه ها که انجمن جدا داریم ....برای بازی ها هم تو همین انجمن همچین تاپیکی هست ....salam ,khabar darid in topici ke gharar bud ham vase symbian bashe ham java ke barnameha oo baziaroo bezaran tush chi shod?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...موفق باشی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)