فقط n73 يعني واقعا شاهكار نوكياست!
تو هنگ كردن شاهكاره
اینکه p990 گوشی خوبیه توش شکی نیست
ولی امکاناتی داره که لااقل تو ایران کاربرد نداره مثل سیمبین uiq 3 که برنامه واسش کمه .
تو ایران گوشی باید کیفیت عکسش خوب باشه و امکانات مولتی مدیاش خوب باشه اگه شما هم مثل بقیه مردم جامعه فکر میکنی و اینها برات مهمه برو n73 بگیر جدای از اینکه n73 تا حدودی انتظارات حرفه ای ها رو براورده کرده
به مولا از هنگ كردنش مي ترسم چون من آپ ديت نمي خوام بكنم پس چيكار كنم؟ در ضمن اونايي كه اپ دييت كردن و ورژنشون 3.7 هم شده بازم راضي راضي نيستن. اين گوشي ذاتش خرابه آخه چيكار كنم وگرنه خودم تو نگاه اول خاطرخاش شدم
ولی من چند نفر رو میشناسم که این گوشی رو دارند و مشکلی از این بابت ندارن حالا خواهش میکنم اونهایی که n73 دارند بیشتر در این مورد به ایشون کمک کنند در ضمن شما میتونی یک سر به کلوپ n73 هم بزنی.
ولی هنگ کردن یه جورایی با گوشیهای سیمبین در هم امیخته شده نه اون طوری که اعصابتو خورد کنه
سلام
من خودم N73 دارم ، فقط دو بار تاحالا وقتي ميخواستم هنگام كار با دوربين گالري باز كنم هنگ كرد.
در كل من واقعا ازش راضيم ، از نظر برنامه خوري كه خيلي خوبه تاحلا همه ي برنامههايي كه نصب كردم جواب داده...
تا بعد...!
همه جا كه بگي سر زدم چيزي كه عملا بدرد بخوره گيرم نيومد. يكي مي گه هنگ مي كنه يكي مي گه نمي كنه يه فروشنده گفت بهترين گوشيه و هنگ نداره (آشنا بود) و آشناي فروشنده ي ديگر گفت اصلا نخري بهتره. مي خوام بدونم ورژن 3.07 اين گوشي تو بازار آمده يا بايد آپ ديت كرد تا گوشيت فريم ويرش آپ ديت بشه؟
آقا مگه بیکاری برو یه گوشی دیگه بخر که هم ارزون هم به صرفه مثل Motorola ROKR E1???!!1![]()
من خودم هم دنبال گوشی توی این کلاس خیلی گشتم و در کل فقط چند تا گوشی با امکانات خوب و کیفیت دیدم
P990
E65
E70
N80
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)