سلام Metepex عزیز .
از راهنما یی هات ممنونم.
اگه برات امکان داره چند تا عکس که خودت با p990 گرفتی بزار ببینیم.
توی سایت GsmArena که عکسهاش عالی بود.(البته به نظر من ).
باز هم ممنونم.
سلام Metepex عزیز .
از راهنما یی هات ممنونم.
اگه برات امکان داره چند تا عکس که خودت با p990 گرفتی بزار ببینیم.
توی سایت GsmArena که عکسهاش عالی بود.(البته به نظر من ).
باز هم ممنونم.
عکس 1 : شب، داخل اتاق، نور کم و فلاش روشن، تنظیمات خودکار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 : روز، محیط بیرون، هوا نیمه ابری، بدون فلاش، تنظیمات خوکار
عکس 3 : مثل عکس2
عکس 4 : روز، داخل اتاق، نور متوسط، فلاش روشن، تنظیمات : Macro Mode
عکس 5: داخل اتاق، تاریکی مطلق (ولی روز)، فلاش روشن، تنظیمات : Night Mode
Last edited by metapex; 04-03-2007 at 13:16. دليل: 2 عکس اضافه شد!
مشکل بسیار جدی
من پریروز گوشیمو Upgrade کردم
قبل از اپگرید کردن هم یک بک اپ گرفتم که متاسفانه اونو رو از توی قسمت بک اپ پاک کردم و الان بهش دسترسی ندارم (کسی نمیدونه چه جوری میشه این بک اپ رو پیدا کنم؟؟)
موضوع مهم اینه که من برای پیاده کردن دستورالعمل فونت کریستال عربی (تغییر تاریخ و نصب اون ) اشتباه کردم و مجبور شدم گوشی رو فرمت کنم
متاسفانه اشتباها چند بار گوشی رو فرمت کردم و چند بار هم با استفاده از گوشی رم اکسترنال رو فرمت کردم
نتیجه این شد که الان گوشیم درست کار نمیکنه و با حرکت دکمه جاگ دیال(چرخان) پیغام اینفورمیشن میده و یا وقتی میخوام sms بزنم هر حرف یا عددی رو که می زنم همین پیغام رو میده
برای رم اکسترنال می تونم ببرم بیرون بدم رمم رو فرمت کنند اما برای گوشی نمی دونم باید چی کار کنم ؟؟
فرمت کردن گوشی دیگه جواب نمیده کسی نمیدونه با مستر ریست ممکنه چه اتفاقی بیفته و من چه چیزی رو ممکنه از دست بدم؟؟
در هر صورت خیلی فوری کمک می خوام چون فردا (3 شنبه بعد از ظهر دارم می رم مسافرت و به گوشیم نیاز دارم)
تو رو جون هر کی دوست دارین بگین من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون فرزانه
شما باید Firm Ware گوشیتو از طریق برنامه Sony Ericsson Update Service آپدیت کنی، یعنی کل سیستم عامل رو دوباره برات نصب میکنه. حتی اگه آخرین ورژن هم باشه میشه باز هم اینکارو کرد. اگه اینکارو بلدی که هیچ، اگرنه بگو تا راهنماییت کنم. اینقدر هم با گوشی ور نرو، گناه داره![]()
من که گفتم با استفاده از همین نرم افزار Upgarde کردم
اگه میشه بگو چه جوری میشه دوباره نصب کرد ؟؟؟ چون ظاهرا اگه این برنامه اجرا بشه فقط ورژن های جدید رو نصب می کنه و سیستم عامل رو نمی تونه دوباره نصب کنه
برای اطلاع هم آخرین ورژن رو می گم R9EC001 برای فون
R5A01 برای بلوتوث و R4B03 برای ارگانایزر و CDA
(محض اطلاع من یکشنبه شب اپ کردم)
بازم ممنون اگه در مورد مستر ریست هم بگی که چی میشه ؟؟؟
لطفا به 2 سوال بالا جواب بدین
فرزانه
من خودم چند روز پیش همین برنامه رو روی گوشی نصب کردم، بعد چون کد رو قبول نکرد، Uninstall کردم ولی بد Uninstall شد و گوشی رو ری استارت کردم ولی وقتی میومد بالا هنگ میکرد. به همی دلیل با همون آپدیت سرویس، دوباره آپدیتش کردم. در مورد مستر ریست هم همه تنظیمات و اطلاعات مثل contacts و غیره پاک میشه و اگر اون آپشن پاک کردن تمام برنامه ها رو هم تیک بزنی، همه برنامه ها از جمله بازی گلف و Quadra Pop رو هم پاک میکنه و برای برگردوندنش باید از همون آپدیت سرویس استفاده کنی. اگر هم تیک نزنی که اصلا برنامه Crystal پاک نمیشه. حالا اگه اینارو درست انجام بدی، همه چیز حله. (البته از صفر شروع میکنم):
دستور العمل Upadte گوشی Sony Ericsson P990 با برنامه Sony Ericsson Update Service
قبلا از شروع، حتما نکات مهم در آخر صفحه رو بخونید.
1- از سایت سونی اریکسون برنامه Update Service رو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (روی Download Update_Service_Setup-2.7.4.8-2.exe ) کلیک کنید.
2- برنامه رو نصب کنید.
3- بعد از پایان نصب میپرسه میخوای اجرا کنه الان یا نه؟ میل خودتونه!
4- اگر برنامه رو قبلا نصب کردین که مراحل 1 تا 3 رو نمیخواد. فقط اجراش کنید.
5- بعد از کلیک روی آیکون برنامه، یه صفحه باز میشه و یه انیمیشن نشون میده. صبر کنید تا تموم بشه.
6- بعد انمیشن میره و یه صفحه میاد نوشته Checking for Updates. صبر کنید تا کارش تموم بشه. مدت انتظار بستگی به ورژن برنامه و سرعت اینترنت داره. ولی اگه برنامه رو تازه گرفتید، کم طول میکشه.
7- بعد یه صفحه میاد که انتخاب زبان هست. من English UK رو انتخاب میکنم.
8- بعد صفحه اصلی برنامه میاد و شما Start رو کلیک میکنید.
9- صفحه بعد موافقتنامه هستش که Agree رو کلیک کنید.
10- صفحه بعد باید نوع Conector گوشی رو انتخاب کنید. مال P990 سمت چپی هستش.
11- بعد یه صفحه میاد که توش 5 مرحله نوشته: اول گوشیو خاموش کنید. بعد باتری و سیمکارتو در بیارید. بعد فقط باتری رو داخل گوشی بذارید. در شو ببندید. دکمه C رو نگه دارید و همزمان کابل همراه گوشی که یک سرش به کامپیوتر وصله رو به گوشی وصل کنید.
12- بعد از چند لحظه صفحه بعد میاد و میگه دکمه C رو ول کنید. به حرفش گوش بدین.
13- صفحه بعدی میگه که داره برای آپدیت چک میکنه. منتظر بمونید و به گوشی دست نزنید.
14- مرحله 13 که تموم شد، نتیجه رو اعلام میکنه: یا میگه آپدیت جدید Available هست یا میگه آخرین ورژن رو گوشیتون هست. در هر صورت شما گزینه Continue Anyway یا Update رو بزنید. (بسته به نتیجه ای گفتم).
15- بعد شروع میکنه به دانلود و میگه Downloading Updates یا یه همچین چیزی. ممکنه خیلی طول بکشه. من با ADSL با سرعت 256 حدود 1 ساعت طول کشید. دقت کنید ممکنه تا 100% پر نشه، البته طبیعیه چون نشانگرش واقعی نیست.
16- بعد که دانلود تموم شد شروع میکنه به Install کردن. اینم حدودا یه ربع طول میکشه.
17- بعد که تموم شد، یه صفحه میاره که عکس غروب و افق و این چیزاست و پیغام میده You have successfully updated your phone. اگه این صفحه نیاد و آپدیتش تموم بشه یعنی درست آپدیت نشده و گوشی بالا نمیاد، یعنی باید دوباره از مرحله 2 شروع کنید. علت این مشکل هم اکثرا اینترنتی هستش، یعنی Software کامل دانلود نمیشه. اگر اینطور شد، باید برنامه رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید. چون فایلی که ناقص دانلود شده توی حافظه اش یا همون Cach هست و اگر دوباره بزنید دانلود بشه، چون فکر میکنه کامل دانلود شده، دوباره همون رو نصب میکنه.
18- اگه همه چی به خوبی و خوشی گذشت، تو همون صفحه که عکس غروب و افق داره میگه که کابل رو جدا کنید و باتریو در بیارید و سیمکارتو بذارید و دوباره باتریو بذارید تو گوشیو درشو ببندید و روشنش کنید. الان گوشی مثل روز اولشه البته با جدیدترین ورژن سیستم عامل. بعد زبان رو UK English انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید و... تموم.
نکات خیلی مهم:
1- قبل از اجرای برنامه Update Service حتما به اینترنت وصل بشید.
2- تا آخرین مرحله یعنی جدا کردن گوشی، باید یکسره به اینترنت وصل باشید.
3- قبل از همه اینها، مطمئن بشید که همه Driver های گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردین.
4- اگه در هر مرحله اینترنت قطع شد، باید از اول شروع کنید.
5- اگه اینترنت پرسرعت و دائم الوصل ندارین، اصلا بی خیال آپدیت بشین.
6- گوشیو حتما از خود کابل وصل کنید، نه از Stand. وگرنه کار نمیکنه.
7- ممکنه وقتی گوشیو وصل کردین (مرحله 12) ویندوز اون پایین (System Tray) پیغام بده که USB Device Not Recognized. توجه نکنید.
8- از روی تجربه میگم، تا آخر کار بالا سرش بشینید و ولش نکنید. اگه دیدید اینترنت داره میپکه، یه کاری کنین، مثلا یه سایتی رو Ping کنید یا با Internet Explorer برید تو یه سایتی. اینترنتو زنده نگه دارین.
9- با آپدیت کردن همه اطلاعات موجود روی گوشی (نه مموری کارت) از بین میره. یه فکری باید براش بکنید. مثلا از Contact روی مموری کارت بک آپ بگیرید یا فایلاتونو منتقل کنید رو کامپیوتر. البته میتونید با PC Suite بک آپ کلی بگیرید.
دیگه همین دیگه. هر مشکلی که باشه با این کار دیگه حل میشه.
(این متن با 4133 کلیک نوشته شده است!)
Last edited by metapex; 15-05-2007 at 13:31.
1- من از دانشگاه آپ کردم ولی فکر نمی کنم سرعتش از Adsl بیشتر باشه چون کلا حدود 40 دقیقه طول کشید
2- شما یک جای دیگه گفته بودید که با گوشید هر روز چه کارهایی می کنید (حدود 1 ساعت وافای 1 ساعت مکالمه 1ساعت گوش کردن به موزیک و 1 ساعت کارهای دیگه ) که جمعا میشه روزی 4 ساعت و بعد هم گفته بودید هر 4 -5 روز یکبار شارژ می کنید (دقت داشته باشید که خود سونی اریکسون باتری رو برای 9 ساعت یعنی 2 روز کاری شما گذاشته وشم از گوشیتون 18تا 22ساعت کار می کشید یعنی از ادعای خود سونی اریسکون بیشتر )
حالا می خواستم بدونمشما برای پز گوشیتون که خیلی خوبه توی اون تاپیک نظر داده بودید یا واقعا باتری تون این قدر خوبه
مدل باتری من با شما یکیه یعنی Bst-33 هستش ولی برای من 1 ساعته شارژ میشه و حدود 1 روز بیشتر کار نمی کنه
1- شاید من موقع آپدیت استرس داشتم و زمان رو اشتباه متوجه شدم![]()
2-اگه فقط من این گوشیو داشتم میتونستم پز بدم و غلو کنم ولی وقتی بقیه هم استفاده میکنن دیگه اینکار بی معنیه. منظور من این بود که اون کارهارو من در عرض 4 روز انجام میدم و روز پنجم شارژ میکنم. الان که فکر میکنم میبینم شاید یه کمی بیشتر هم استفاده میکنم. در ضمن من از سونی اریکسون سوال کردم گفت باتری اصلی همون BST-33 هستش.
male manam bst_33 hastesh![]()
![]()
etefaghan manam ke p990i daram va batrimam bst_33 hastesh 1saate sharj mishe vali ekroze ham sharjesh tamom mishe faghat ba kam kardane nore lcdish tonestam 2 daghighehey bishtar estefade konam taze ein dar sorati hastesh ke moziko film ham ziyad gosh nemikonamo nemibinam bishtar mokalemehodode 1sato nim darroz o sms hodode 50 ta 60 rozane va var raftane ba khode goshi hastesh.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)