تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: چند مشكل كوچيك؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام
    شرمنده به خاطر تاخیر.فایل BGI رو براتون می ذارم اونرو UnZipش کنین و به جای قبلیش کپی کنین. منتظر نتیجه هستم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام به someone عزيز
    ما كه از شما طلب نداريم كه به خاطر دير جواب دادن ميخواهيد عذر خواهي كنيد
    در مورد فايل شما هم بگويم كه دانلود كردم و به جاي قبلي قرار دادم اما باز هم عيناً همون ارور داده ميشه
    مطمئناً ميدونيد ولي براي اطمينان خودم ميگم كه برنامه هم كامپايل ميشه ، هم make ميشه ، هم link ميشه
    و هم build all ميشه . منظورم گزينه هاي منوي compile هست بدون هيچ هشدار و هيچ خطايي
    و تنها هنگام اجرا اين ارور داده ميشه
    با تشكر از توجه بي دريغ شما

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خواهش میکنم.
    راستش من تاحالا با چنین مشکلی روبرو نشدم. در حال حاضر هم چیزی به ذهنم نمیرسه.
    اما یه کار میتونم براتون انجام بدم. تو دو-سه روز آینده حتما با Tc کار میکنم و سعی میکنم مشکلی که براتون
    پیش اومده رو خودم شبیه سازی کنم. (البته اگه بشه!)
    برای خودم هم جالب شده که بدونم مشکل از چیه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خواهش میکنم.
    راستش من تاحالا با چنین مشکلی روبرو نشدم. در حال حاضر هم چیزی به ذهنم نمیرسه.
    اما یه کار میتونم براتون انجام بدم. تو دو-سه روز آینده حتما با Tc کار میکنم و سعی میکنم مشکلی که براتون
    پیش اومده رو خودم شبیه سازی کنم. (البته اگه بشه!)
    برای خودم هم جالب شده که بدونم مشکل از چیه.
    با سلام دوباره به دوست عزيز
    اگر يادتون باشه آخرين كاري كه كردم تا برنامه گرافيكي "آرام جان گل" را بتوانم بدون مشكل اجرا كنم اين بود كه كامپايلر رو عوض كردم و نتيجش هم اين بود كه پيام خطاي پيدا نكردن فايل EGAVGI.BGI رو به من داد

پس از مدتي به اين فكر افتادم كه اين فايل رو از پوشه BGI درون پوشه BIN كپي كنم ، در نتيجه اين كار ديگر شاهد آن پيام خطا نبودم اما دوباره صفحه نمايش سياه و خالي نتيجه اجراي برنامه بود و پس از زدن دكمه اي همان هم از بسته ميشد درست مانند همان كامپايلر قبلي .
    احتمالاً در آن كامپايلر هم فايل مربوطه در پوشه BIN وجود داشته كه خطاي پيدا نشدن آن را اعلام نميكرد

بعد از اين كارها يادم اومد كه قبلاً فايلهاي گرافيكي نوشته شده با زبان سي در رايانه ام اجرا ميشد
    و خوشبختانه يكي از آن برنامه ها كه يك ويرايشگر بود را در رايانه ام داشتم . وقتي ان را كامپايل كردم ديدم به خوبي كار ميكند و هيچ خطاي نميدهد و گرافيك هاي موجود در برنامه هم ديده ميشود .
    نكته مهم هم اين بود كه با وجود اين كه فايل EGAVGI.BGI درون پوشه BIN وجود نداشت و در سر جاي خودش يعني پوشه BGI قرار داشت باز هم برنامه اجرا شد
    انگار اين ويرايشگر از آن استفاده نميكند

ببخشيد كمي طولاني شد . من سورس ويرايشگر رو براتون ميزارم شايد نكته اي را داشته باشد و مشكل من هم معلوم شده و انشا الله حل شود
    با تشكر

كد برنامه اصلي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كد فايل هدر

کد:
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشكل در نمايش آرايه

با سلام
    مشكل جديدي برام پيش اومده
    من يك تكه برنامه نوشتم كه محتويات آرايه اي رو بايد به اين صورت نشان دهد كه ابتدا آخرين محل حافظه رو نشون بده . بعد به مقداري كه اين محل از حافظه دارد يكي يكي اضافه بكنه و هروقت كه مقدار اين محل از عدد 9 بيشتر شود آن محل رو مقدار صفر بده و محل قبل از اون رو يك واحد اضافه كنه. يعني به نوعي يك شمارنده بشه.
    براي اينكه از درست كار كردن برنامه مطمئن شوم با step over آزمايش كردم تا 2 تا 3 رقم به ظاهر مشكلي نبود ولي وقتي برنامه رو اجرا كردم در عوض شمارش مطابق با اين آرايه، اعداد صحيح رو شمارش كرد. چون من آرايه رو 10 عضوي تعريف كردم ديدم موقع اجرا اولاً تا 5 يا 6 رقم بيشتر نميشماره و در ضمن وقتي به عددي خاص كه فكر كنم همون حد بالاي اعداد صحيح باشه ميرسه وارد حد پايين اعداد صحيح ميشه و اين يعني برنامه كار نميكنه
    لطفاً بگوييد كجاي اين برنامه مشكل داره
    با تشكر
    اين كد برنامه

کد:

داره خودمونی میشه hamed valizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    این هم کد امیدوارم به درددت بخوره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دو بار تو کدت به جای j = 0 گذاشتی j == 0 .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کد:
    این هم کد امیدوارم به درددت بخوره
    با سلام
    چند تا سوال دارم
    1تو برنامتون شما ثابت MAX_DIGIT رو تعريف كرديد ولي فكر كنم بدون تعريف ثابت و درعوض گذاشتن همون عدد 9 تو شرط باز هم برنامه بايد كار كنه، نه؟
    2 شما تو برنامه از تابع memset استفاده كرديد كه اون طور كه فهميدم مقدار اوليه به آرايه ميداد آيا روش مقدار دهي من غلط بوده اگر اين طوره چرا؟
    3 شما برنامتون رو طوري نوشتيد كه مقدار اوليه تمام عناصر آرايه رو چاپ ميكرد آيا اين كار ضروري بود
    چون من ميخواستم وقتي نوبت به هر عنصر رسيد اون وقت تو صفحه ديده بشه براي اين كار چه پيشنهادي داريد
    4 اون دو حلقه for آخري براي چيه
    کد:
    5 در كل برنامه من براي چي كار نميكرد
    ببخشيد سوالم زياد شد . برنامتون بدون مشكل كار كرد
    متشكرم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 بله باز هم کار می کنه ولی اگر ایجوری باشه شما می توانید با عوض کردن مقدار MAX_DIGIT تعداد ارقام شمارنده رو عوض کنید.
    2 درسته به آرایه مقدار اولیه میده با memset برنامه کوتاه تر و سریع تر میشه (در کل فرقی ندارن)
    3 نه ضروری نبود میتونید با کمی تغییر کاری کنید که فقط اعدادی رو که لازمه بنویسه
    4 برای ایجاد مکث در برنامه بعد از چاپ هر عدد
    5 برای این که مشکل داشت

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

5 برای این که مشکل داشت
    دوست عزيز ميدونم مشكل داشت
    خب ميخوام بدونم كجاهاش مشكل داشت؟

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •