خواهش میکنم.
راستش من تاحالا با چنین مشکلی روبرو نشدم. در حال حاضر هم چیزی به ذهنم نمیرسه.
اما یه کار میتونم براتون انجام بدم. تو دو-سه روز آینده حتما با Tc کار میکنم و سعی میکنم مشکلی که براتون
پیش اومده رو خودم شبیه سازی کنم. (البته اگه بشه!)
برای خودم هم جالب شده که بدونم مشکل از چیه.
با سلام دوباره به دوست عزيز
اگر يادتون باشه آخرين كاري كه كردم تا برنامه گرافيكي "آرام جان گل" را بتوانم بدون مشكل اجرا كنم اين بود كه كامپايلر رو عوض كردم و نتيجش هم اين بود كه پيام خطاي پيدا نكردن فايل EGAVGI.BGI رو به من داد
پس از مدتي به اين فكر افتادم كه اين فايل رو از پوشه BGI درون پوشه BIN كپي كنم ، در نتيجه اين كار ديگر شاهد آن پيام خطا نبودم اما دوباره صفحه نمايش سياه و خالي نتيجه اجراي برنامه بود و پس از زدن دكمه اي همان هم از بسته ميشد درست مانند همان كامپايلر قبلي .
احتمالاً در آن كامپايلر هم فايل مربوطه در پوشه BIN وجود داشته كه خطاي پيدا نشدن آن را اعلام نميكرد
بعد از اين كارها يادم اومد كه قبلاً فايلهاي گرافيكي نوشته شده با زبان سي در رايانه ام اجرا ميشد
و خوشبختانه يكي از آن برنامه ها كه يك ويرايشگر بود را در رايانه ام داشتم . وقتي ان را كامپايل كردم ديدم به خوبي كار ميكند و هيچ خطاي نميدهد و گرافيك هاي موجود در برنامه هم ديده ميشود .
نكته مهم هم اين بود كه با وجود اين كه فايل EGAVGI.BGI درون پوشه BIN وجود نداشت و در سر جاي خودش يعني پوشه BGI قرار داشت باز هم برنامه اجرا شد
انگار اين ويرايشگر از آن استفاده نميكند
ببخشيد كمي طولاني شد . من سورس ويرايشگر رو براتون ميزارم شايد نكته اي را داشته باشد و مشكل من هم معلوم شده و انشا الله حل شود
با تشكر
كد برنامه اصلي
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كد فايل هدر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر