تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: گوشي تا 750000 تومان

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه عزیز اینجوری نیست ما کلی پول بالاش دادیم خیلیم راضیم و داریم حال میکنیم این شمایی که پوله بیشتری دادی واسه پی 990 (( p مخففه پاره آجر )) حالا روت نمیشه بگی پشیمونی و به ان73 حسودیت میشه آخه هیچکس پی 990 رو گوشی حساب نکرده که براش یه کلوپ بزنه
    بله من پول بیشتری بابت P990 دادم، چون ارزششو داره و اصلا هم پشیمون نیستم چون اگه اینطور بود حتما همون ماه اول عوضش میکردم چون نه مشکل مالی داشتم و نه اینکه تعصب الکی. قبلا من P910 داشتم و چون ازش راضی بودم رفتم P990 گرفتم. معیارهای من هم با شما خیلی فرق داره، من اصلا دنبال دوربین آنچنانی و صدای خفن نیستم، چون هم یه Canon S2IS دارم و هم یه iPod بیست گیگ. بنابراین از این نظرا تامینم. ولی معتقدم گوشی هم تا حدی باید این امکانات رو داشته باشه ولی هیچ وقت نمیتونه جای دوربین و mp3 player رو بگیره. من اگه P990 نبود شاید N73 رو مد نظر قرار میدادم ولی اون cpu ضعیفش خیلی آدمو اذیت میکنه. حالا فعلا قراره یه سال دیگه شاید هم کمتر یه N95 بگیرم.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

n73 قطعی شد. تا دو سه روز دیگه خواهم گرفت. امکان برگشت هم وجود نداره!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا تو ديگه كي هستي!!! اينقده اينجا دارن حرف مي زنن بعد تازه مي گه بوي تنباكو از كجاست!!!! قباهت داره داداش من . اينقده مي گيم N73‌اذيتش زياده بعد بازم مي خري؟ اين قده برات متن تايپ كردم مي دونستم مفت دارم تايپ مي كنم اصلا نمي نوشتم خلاصه كه خودت مي دوني ... وظيفه ي ما اطلاع رساني بود . قبول كن كه تجربه بالاتر از علمه ولي علم بدون تجربه و تجربه اي علمي نباشه بدرد نمي خوره اينها رو كه ما نوشتيم از رو باد معده نبوده.
    مثال: يه فيزيك هسته اي يا كوانتومي داريم بر اساس آزمايش و يه فيزيك كلاسيك اونم بر اساس فرمول. بعضي جاها اينها باهم تقارن دارن.
    من خودم مي خواستم بخرم ولي هزار راه رفتم هزار جور فكر كردم ديدم گوشي كه بخواد ارور بده تومني نمي ارزه اونم كه گوشي هاي نوكيا كه دور از حظور الان خري سگي شده و چين هم مي زنه. از N‌ها فعلا فكر كنم N70‌بهتره مثل پيكان مي مونه هم گرازشو مي خرن هم نوشو. يعني در حد خودش عاليه.
    بقيشو من نمي دونم چون ديگه حوصلشم ندارم. آب كه از سر گذشت چه يك وجب چه صد وجب.
    درضمن تو مي خواي يه پاره آجري مثل N93‌بخري؟؟؟؟ بابا درسته كه فيلمش خوبه فلانش خوبه ولي دو روز ديگه ازش خسته مي شي سنگينه بدريخته دو روز تو جيبت بزاري از سنگينيش سرسام مي گيري. قيافه اي هم نداره. اين پاره آجر P990 در مقابل اون عاليه. ولي من منتظر ويرايش جديد اين گوشيم ولي بازم نمي دونم خدا داند حال ما...
    ياحق

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

والسلامو علیکم و رحمته الله و برکاته

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

3

درضمن تو مي خواي يه پاره آجري مثل N93‌بخري؟؟؟؟ بابا درسته كه فيلمش خوبه فلانش خوبه ولي دو روز ديگه ازش خسته مي شي سنگينه بدريخته دو روز تو جيبت بزاري از سنگينيش سرسام مي گيري. قيافه اي هم نداره. اين پاره آجر P990 در مقابل اون عاليه. ولي من منتظر ويرايش جديد اين گوشيم ولي بازم نمي دونم خدا داند حال ما...
    ياحق
    کی خواست n93 بخره؟؟؟ اولش آره تو فکر n93 بودم ولی بعد از هرکی شنیدم گفتن انتخاب خوبی نیست. ماهم بعد کلی تحقیق این گوشی و انتخاب کردیم. آخه اونی که داره میگه راضیم و خوشحالم که اینو خریدم. یارو مرض نداره که برای کم نیاوردن بگه راضیم. اگه اشکال داشته باشه میگن! راحت.
    به هر حال من از راهنماییهای شما هم استفاده کردم. تاپیک هاییی رو که شما زده بودی رو هم میخوندم. ولی دیگه شد دیگه. دست تمامی دوستانی که من رو در راهنمایی کردن هم در نوکنونه .
    (ضمن این که اولین گوشی هست که دارم میگیرم, خطم تازه در اومده

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

3

ياحق
    کی خواست n93 بخره؟؟؟ اولش آره تو فکر n93 بودم ولی بعد از هرکی شنیدم گفتن انتخاب خوبی نیست. ماهم بعد کلی تحقیق این گوشی و انتخاب کردیم. آخه اونی که داره میگه راضیم و خوشحالم که اینو خریدم. یارو مرض نداره که برای کم نیاوردن بگه راضیم. اگه اشکال داشته باشه میگن! راحت.
    به هر حال من از راهنماییهای شما هم استفاده کردم. تاپیک هاییی رو که شما زده بودی رو هم میخوندم. ولی دیگه شد دیگه. دست تمامی دوستانی که من رو در راهنمایی کردن هم در نوکنونه .
    (ضمن این که اولین گوشی هست که دارم میگیرم, خطم تازه در اومده به احتمال زیاد سوال های فراوانی خواهم داشت . در مورد گوشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فری جون! طی تحقیقاتم متوجه شدم شما از اون کسایی هستی که به شکل عجیبی از گوشیت راضی هستی!!! منتظر کمکهای شما در جهت ارتقای گوشیم هستم!!!
    ((((چقد عجله دارم . صب کن گوشیو بگیرم!!!)))

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فری جون! طی تحقیقاتم متوجه شدم شما از اون کسایی هستی که به شکل عجیبی از گوشیت راضی هستی!!! منتظر کمکهای شما در جهت ارتقای گوشیم هستم!!!
    ((((چقد عجله دارم . صب کن گوشیو بگیرم!!!)))
    چاکریم عزیزما در خدمتیم هرکاری از دستمون بربیاد کوتاهی نمیکنیم انتخاب خیلی خوبی کردی مطمئن باش از انتخابت پشیمون نمیشی حالا ببین کی گفتم بهت

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا تو ديگه كي هستي!!! اينقده اينجا دارن حرف مي زنن بعد تازه مي گه بوي تنباكو از كجاست!!!! قباهت داره داداش من . اينقده مي گيم N73‌اذيتش زياده بعد بازم مي خري؟ اين قده برات متن تايپ كردم مي دونستم مفت دارم تايپ مي كنم اصلا نمي نوشتم خلاصه كه خودت مي دوني ... وظيفه ي ما اطلاع رساني بود . قبول كن كه تجربه بالاتر از علمه ولي علم بدون تجربه و تجربه اي علمي نباشه بدرد نمي خوره اينها رو كه ما نوشتيم از رو باد معده نبوده.
    مثال: يه فيزيك هسته اي يا كوانتومي داريم بر اساس آزمايش و يه فيزيك كلاسيك اونم بر اساس فرمول. بعضي جاها اينها باهم تقارن دارن.
    من خودم مي خواستم بخرم ولي هزار راه رفتم هزار جور فكر كردم ديدم گوشي كه بخواد ارور بده تومني نمي ارزه اونم كه گوشي هاي نوكيا كه دور از حظور الان خري سگي شده و چين هم مي زنه. از N‌ها فعلا فكر كنم N70‌بهتره مثل پيكان مي مونه هم گرازشو مي خرن هم نوشو. يعني در حد خودش عاليه.
    بقيشو من نمي دونم چون ديگه حوصلشم ندارم. آب كه از سر گذشت چه يك وجب چه صد وجب.
    ياحق
    عزیزم شما چرا جوش میزنی وظیفه من و شما اطلاع رسانیه ولی کسی که میخواد گوشی بخره حق انتخاب داره نمیشه که ما به زور بهش بگیم که چه گوشی بگیره چه گوشی نگیره

شما زحمت خودتو کشیدی و ایشون رو راهنمایی کردی دستت درد نکنه ولی باید بزاری خودش گوشیشو انتخاب کنه
    درضمن کی گفته ان73 اذیتش زیاده؟ درسته ورزن 2 یه کم زیادی هنگ میکرد ولی این مشکل هم تو ورزن جدید تا حد بسیار زیادی حل شده
    Last edited by fery joon; 25-02-2007 at 09:43.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

میخوام رم 1 گیگ بگیرم . از کجا بغهمم تقلبیه ,اصله؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •