تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در صورتي كه اين روش امكان داشته باشد استفاده از ان خوب ا

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله خوب است

17 70.83%
  • نه خوب نيست

7 29.17%
صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 64

نام تاپيک: آيا ميشه از Persiangig به عنوان ميزبان سايت خود استفاده كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ايران+این انجمن

پيش فرض

Roozedidar عزيز سلام از لطفت ممنون
    الان مثلا وقتي كه من اين ادرسو تايپ ميكنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جاي نشون دادن سايت فولدر هاي video ,picture و غيره رو نشون ميده واصلا سايت رو نشون نميده :!: :!:
    ايا بايد فايل سايتمو در پوشه خاصي از pesiangig بريزم :?:
    با تشكر

به عنوان مثال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mojtaba-p30
    Roozedidar عزيز سلام از لطفت ممنون
    الان مثلا وقتي كه من اين ادرسو تايپ ميكنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جاي نشون دادن سايت فولدر هاي video ,picture و غيره رو نشون ميده واصلا سايت رو نشون نميده :!: :!:
    ايا بايد فايل سايتمو در پوشه خاصي از pesiangig بريزم :?:
    با تشكر

به عنوان مثال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام عزيز
    اين به اين خاطر هست كه شما فايل index خودتون رو در روت اصلي قرار نداديد. يعني فايل index رو در كنار همون فولدرها كه وقتي آدرس رو وارد مي كنيد آپلود كنيد. مشكل شما حل خواهد شد. و پس از اون مي تونيد صفحات ديگر سايت يا وبلاگ خود رو طراحي كنيد.
    موفق باشي...

آخر فروم باز AHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

البته برای این کار باید یه کم هم صبر کنید
    چون برای من که فورا نیومد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

روز ديدار عزيز به نظر من بهتره كه شما يك آموزش جامع وكامل از اين كار بنويسي و در انجمن آموزش بزاري تا همه استفاده كنن.

اين جوري آموزش شما فراموش ميشه ولي اگه توي انجمن اموزش باشه خيلي كاملتر وبهتره

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amir_p30
    روز ديدار عزيز به نظر من بهتره كه شما يك آموزش جامع وكامل از اين كار بنويسي و در انجمن آموزش بزاري تا همه استفاده كنن.

اين جوري آموزش شما فراموش ميشه ولي اگه توي انجمن اموزش باشه خيلي كاملتر وبهتره

ممنون
    سلام عزيز شما خيلي به من لطف داريد. والا اينقدر كار ما رو مشغول خودش كرده به تازگي كه خيلي كم برام وقت مي مونه كه حتي جلوي پي سي بشينم ولي سعي مي كنم اين كار رو انجام بدم گر چه ساده هست و نيازي نداره ولي خب بعضي از دوستان ممكن هست تازه شروع كرده باشند و يه مقدار براشون مشكل باشه. ممنونم از توجه شما و موفق باشيد...

داره خودمونی میشه farhad60sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دست شما درد نكنه بسيار مفيد بود

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط AveCina
    امیدوارم یه روز دیدارت کنم !
    ممنون از توضیحت ! حواسم اصلا نبود که یه صفحه 10 مگاباتی رو کی میتونه واردش بشه !
    ممنون از رهنماییت ! اون بی فرهنگی هم منظورم جواب الکی و ... یانه بود ! حالا بیخیال :arrow:

راستی کامران جان سایتت خیلی خیلی قشنگ بود ! آقا مهدی ماله شما هم همینطور !
    ولی کامران ترکونده بودا ! راستشو بگم این اولین سایتی بود که Background مشکی بود و من از خوشم اومد ! یعنی فوق العاده حرفه ای کار شده بود !
    دكتر مال من و ممد احراري كه نديدي هنوز تا چند روز ديگه آماده ميشه حال كن

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط farhad60sg
    دست شما درد نكنه بسيار مفيد بود
    خوشحالم كه استفاده كرديد عزيز...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوستان! یه چند تا سوال دارم منم در مورد همین PersianGig.Com....اول اینکه نمیدونم چرا من به دکمه های Rename,Delete,Move تو FileManager سایت دسترسی ندارم!!! یعنی منظورم اینه که فشردن این دکمه ها هیچ عمل و فعالیتی رو منجر نمیشه!! و دوم هم اینکه آیا میشه به نحوی دسترسی به فایل ها و دیرکتوری های مختلف رو برای افراد بازدید کننده محدود کرد؟!
    من فایل Indexای تو صفحه اولم ندارم و اصلا Pageای ندارم!! منظورم اینه که مثلا تو دیرکتوریه Image مثلا 10 تا عکس دارم...میخوام بقیه که مینویسن xxx.persiangig.com/image به 5 تا از اون 10 تا دسترسی نداشته باشن!! یا مثلا بازم اصلا به دیرکتوریه ]چمیدونم مثلا Grunge دسترسی نداشته باشن! حتی نتونن محویاتش رو هم ببینن...چه با ید کرد؟!
    مخلصم. یا علی.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sadjad Sharifian
    سلام دوستان! یه چند تا سوال دارم منم در مورد همین PersianGig.Com....اول اینکه نمیدونم چرا من به دکمه های Rename,Delete,Move تو FileManager سایت دسترسی ندارم!!! یعنی منظورم اینه که فشردن این دکمه ها هیچ عمل و فعالیتی رو منجر نمیشه!! و دوم هم اینکه آیا میشه به نحوی دسترسی به فایل ها و دیرکتوری های مختلف رو برای افراد بازدید کننده محدود کرد؟!
    من فایل Indexای تو صفحه اولم ندارم و اصلا Pageای ندارم!! منظورم اینه که مثلا تو دیرکتوریه Image مثلا 10 تا عکس دارم...میخوام بقیه که مینویسن xxx.persiangig.com/image به 5 تا از اون 10 تا دسترسی نداشته باشن!! یا مثلا بازم اصلا به دیرکتوریه ]چمیدونم مثلا Grunge دسترسی نداشته باشن! حتی نتونن محویاتش رو هم ببینن...چه با ید کرد؟!
    مخلصم. یا علی.
    عزيز شما اگر با پرشين گيگ مشكل داريد بدين دليل هست كه اين سايت از وقتي شلوغ شده اين مشكلاتش هم شروع شده. اگرم از ايترنت ايران استفاده مي كنيد كه ديگه بدتر. اما در مورد امنيت بنده قبلا توضيح دادم بازم ميگم كه امنيتي در خصوص ديده نشدن فايل هاي شما وجود ندغره و شما بايد خودتون اقدام كنيد.البته شما فايل ايندكس هم آپلود كنيد باز ميشه فايلهاي شما رو ديد. پس بايد روش كار بشه از لحاظ امنيتي. حالا چه بايد كرد سوالي هست كه من به شخصه روش كار نكردم و اگر خواستيد ميشه راهي براش يافت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •