با این موافقمنوشته شده توسط MaSoOd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 میده 120 تومن
(نا محدود ) چه خبره اخه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با این موافقمنوشته شده توسط MaSoOd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 میده 120 تومن
(نا محدود ) چه خبره اخه
دوستم بیشتر از 5-6 ماهه که از ماکس نت استفاده میکنه و از کیفیت و پشتیبانی سرویس هاش راضیه اون 128 نامحدود داره و خودش میگه بین 14-15 kbps دانلود میکنه و قطعی هم اصلا نداشته تا بحال. به خودش میگم میاد توضیحات بیشتر رو میگه اینجا. همارا یه دوره آره افتضاح بود ولی الان خیلی خوب شده، حداقل منی که نزدیک 1 ماهه استفاده میکنم راضیم فقط این مشکلی که با رپید شیر دارم خیلی رو اعصابه!نوشته شده توسط BehzadKiNG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصف راه (شهید مدنی)، والا چی بگم! شما که مشکل نداری حالشو ببرنوشته شده توسط kamran987456 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، اصولا ارتباطی ندارن به هم. صبانت تنها شرکتیه که با حداقل هزینه پهنای باند به این بالایی در اختیار کاربر قرار میده ولی چه فایده، محدوده! سه ماه 5 یا 10 گیگابایت مجازی دانلود کنی! برای من این سرعت بالا اوایل خیلی جذاب بود ولی بعدها محدودیت حجمیش خیلی عذابم میداد! حتی چیز زیادی دانلود نمیکردم با وب گردی ساده سر 1 ماه پهنای باندم تموم میشد و مجبور میشدم یا دوباره تمدید کنم یا دایال آپ. البته برای دوستانی که عادت به شب زنده داری دارن بگم که شبها از 2 بامداد تا 6 یا 7 صبح رایگانه و هر چقدر دوست دارین بشینین دانلود کنین ولی سرعتا به شدت افت میکنن چون ملت هجوم میارن برای دانلود! (نه اینکه مفته و از اینجور چیزا...)نوشته شده توسط alizshah [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
paranoid_android چرا نمیری سراغ شاتل ؟
منم از اونایی هستم که علاقه ی شدیدی به شب زنده داری دارم برا منم صبانت بهترین بوود خداییش حرف نداشت ( شهید مدنی )
ولی حیف که تو منطقه ی جدیدمون ( گلستان ) پورت نداشت
تازه اگه قراره ماکس نت 128 ش 14 15 دانلود بده که همین همارا خوبه اونهمه پول میگیرن باید بالای 18 دانلود بده
همین همارا من 12 13 وب گردی دارم دانلود هم 14 تا 16 هست
به غیر از شاتل و همارا و صبانت و maxnet ولایزر
دیگه کدوم isp ها تو تبریز است؟
بهتره یکی از این isp ها بخری بقیقه رو ول کننوشته شده توسط kamran987456 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا ماکس نت اینطور باشه (کم بده سرعت تو نامحدود )نوشته شده توسط paranoid_android [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا دلت بخواد isp داریم
بهترین ها شاتل و صبا نت هستن
نمیدونم والا، فعلا که جور 3 ماه همارا رو باید بکشیم تا بعد ببینیم چی میشه.نوشته شده توسط MaSoOd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا صبانت الان تو منطقه مخابراتی شهید مدنی هم دیگه پورت نمیده یعنی میزارن تو نوبت! من چون تازه اومدم این ورا (یعنی قبلنا حوالی منصور مینشستیم) رفتم سوپرآنلاین گفتن فعلا باید بزاریم تو نوبت منم گفتم بی خیال!
خوش بحالتون من با همارا در خوشبینانه ترین حالت با 14 دانلود میکنم، عمرا بالاتر بره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)