با تشكر به خاطر برنامه خوبت.
من فقط يك بار تونستم باهاش فونت بسازم.الان ديگه هيچ فايلي نميسازه.
چي كار كنم؟
با تشكر به خاطر برنامه خوبت.
من فقط يك بار تونستم باهاش فونت بسازم.الان ديگه هيچ فايلي نميسازه.
چي كار كنم؟
منظورت چیه ؟ با اون برنامه Font router توی پست اول می شه فایل Fontrouter.ini ای ساخت که سایز فونت مورد نظرمون رو به طور دلخواه تنظیم کنه. نه اینکه فونتی بسازیم! می شه مشکلتو بیشتر توضیح بدی؟
با سلام اقا عیسی ...میشه توضیح کاملتری در مورد ( درموردفونت هایی که می خاین open کنین باید در مسیری غیر از پوشه C:\windows\fonts یعنی محل قرار گرفتن فونت های ویندوز باشه. اگه فونتی می خاین بزارین که توی این پوشست اول اون فونت رو کپی کنین یه جای دیگه بعد open کنین) ارایه کنید من هیچ سر درنیاوردم اگه برات مقدوره راهنمایی بیشتری با شکل برام بذار بی نهایت ممنون خواهم شد.....
سلام
اقا مشكل حل شد.من فايل ها رو cut كرده بودم از pc.
بايد copy مي كردم.
فقط يه مشكل جديد اينكه اعداد از حروف بزرگترن و وقتي عدد ها رو كوچيك كنيم حروف خيلي كوچيك ميشن.
گفتم اگه خاستی فونت های خود ویندوز رو استفاده کنی باید فونت مورد نظرتو ازنوشته شده توسط farhangian-1355 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\windows\fonts که محل قرار گرفتن فونت های ویندوزه کپی کنی یه جای دیگه بعد با برنامه فونت روتر بازش کنی!
اگه هم خودت تو سی دییی یا جای دیگه فونتی داری نیاز به چنین کاری نیست.
mani_parvizi جان مشکل از خود فونته و کاری از دست من بر نمیاد. می تونی یه فونت دیگه انتخاب کنی که این مشکلو نداشته باشه
با سلام...گوشی منn70است ولی منظور شما ازفایلfontrouter.ini چیست پس از save فونت ها در پوشه ها فایل ذکر شده وجود ندارد .....لطفا" راهنمایی بفرمایید........
تو پست اول توضیح دادم که این فایل توی پوشه ای که برنامه فونت روتر رو نصب می کنی هست. پس از باز کردن فونت و اعمال تنظیمات لازم این فایل (Fontouter.ini) رو به همراه فونت مربوطه کپی کنید توی موبایلتون و در پوشه Fonts.
اقا عیسی... دستت طلا ....کارت حرف نداشت....فقط یه مشکل دارم چطور میشه فونت ها را پر رنگ تر کنم باکمال تشکر........
توی عکسی که از این برنامه FontRouter تحت ویندوز تو پست اول گذاشتم فکر کنم تو قسمت Other setting می شه کاری کرد. البته فعلا خودم امتحان نکردم.
اقا خیلی ممنون
برنامه جالبی بود
از فونت گوشیم خسته شده بودم
الان روزی دوبار عوض می کنم فونتشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)