تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3999 از 4428 اولاول ... 29993499389939493989399539963997399839994000400140024003400940494099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,981 به 39,990 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رفقا
    پارس آنلاین میگه تو مرکز شما(شهید باهنر تهران) محدودیت پورت داریم و 3-4 هفته طول میکشه تجهیزات و پورت اضافه کنیم؛ بعد طرف میگه اگه بخوای 6 ماهه میتونم بهت بدم!!!!!!!!!!!
    چیه جریانشون؟!!!!! فک کنم میخوان 1 ساله هاشونو سریع بندازن به مردم!!!
    حالا چیکار کنم به نظرتون؟!
    خوب، راستشو بهت گفته دیگه. مرکز شلوغه. همیشه یه تعدادی پورت خالی دارن اما چون کمه تعدادش اونا رو نگه می‌دارن برای لقمه‌های بزرگتر. من هم پارسال که می‌خواستم پارس‌آنلاین بگیرم از مرکز کاشانی (که خیلی شلوغه و اغلب شرکتا اینجا پورت خالی ندارن) 1 ماهی تو نوبت موندم. دیدم خبری نشد. زنگ زدم بخش فروش شرکت. گفت اصلاً پورت خالی نداریم و باید اسمت رو بذارم تو لیست انتظار. جالبه بعد از چند ساعت از بخش فروش یکی تماس گرفت گفت همین امروز چند تا پورت خالی شده اگه می‌خوای می‌تونم بهت یه پورت بدم اما باید اکانت 1 ساله بگیری. من هم 1 ساله گرفتم. با این که به قول دوستان تو ایران سرویس بیشتر از 1 ماهه گرفتن خریته، اما چاره‌ای نداشتم خوب. مجبور شدم دیگه.

حالا شما هم وضعیتت همینه. باز خوبه به شما پیشنهاد 6ماهه داده.
    Last edited by bilmazlar; 20-10-2014 at 08:34.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خطت بیشتر از 16مگ هم میکشه ممکنه اگه 4مگ دیگه هم دان استریمتو بیشتر کنن snr فقط 2تا بیاد پایین
    بر اساس شرایط استاندارد اگه کسی فاصله‌اش با مرکز مخابراتی تا حدود 1800 متر هم باشه باید با تکنولوژی ADSL2+ در حد 20مگابیت رو بتونه بگیره. اما به دلایل مختلف مثل نویزهای محیطی، کیفیت پایین تجهیزات چه در داخل مرکز مخابراتی و چه در کابل‌کشی‌های خیابان‌ها و حتی کابل‌کشی منازل و بعضاً به دلیل وجود داشتن عوامل نویزافکن خاص مثل پست‌های فشار قوی و این جور چیزا تو ایران معمولاً مقدار مؤثر خیلی کمتر از این حرفاست. مثلاً، من که فاصله‌ام تا مرکز مخابراتی 1600 متره و قاعدتاً باید حداقل 20مگابیت سرعت رو به راحتی بگیرم ، فکر نکنم حتی 12مگابیت رو هم بتونم به راحتی بگیرم.

در مورد اون کاهش 2دسیبلی snr داون‌استریم با افزایش 4مگابیت پهنای باند، هم یک جایی خوندم تو تکنولوژی ADSL یعنی پهنای باندهای زیر 8مگابیت که دامنه فرکانسی مورد استفاده هم خیلی کمتره، به ازای هر 1مگابیت افزایش پهنای باند افتی معادل 2.4 دسیبل تو شرایط استاندارد در مقدار snr اتفاق می‌افته. اما همون‌جا نوشته بود که به دلایل مختلف این افت تا 3 دسیبل هم ممکنه باشه. حالا شما اینو بذار کنار این که تو ADSL2+ به خودی خود به دلیل بزرگتر بودن دامنه فرکانسی مورد استفاده، میزان نویز خیلی بیشتره و به همین دلیل snr بیشتر افت می‌کنه. اما با همون حساب سرانگشتی برای افزایش 4مگابیت به پهنای باند، حداقل باید 12 دسیبل snr مازاد وجود داشته باشه. یعنی الآن باید snr داون‌استریم دوستمون حداقل 18 دسیبل (6+12) باشه تا تازه بتونه لب مرز اون 4مگابیت افزایش رو با حداقل پرش لینک داشته باشه.

من الآن که پروفایلم روی 9مگه، snr‌ داون‌استریمم روی 12 تا 13 در نوسانه. اگه قرار باشه خط من روی 16مگ بسته بشه (یعنی 7مگابیت افزایش در پهنای باند) باید snr داون‌استریمم حداقل بین 25 تا 30 دسیبل باشه که الآن خیلی اختلاف داره. حتی با این شرایط برای 12مگابیت هم من مشکل دارم.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

این پروژه16 مگا بیت بر ثانیه چیزی جز تبلیغات و ناراضیتی عده زیادی از کاربرا نیست
    شما فکر شو بکون2نفر که دومگ میگیرند هردوشون با یه قیمت یکی با سرعت 2 مگ دانلود میکنه یکی با سرعت50-60 کیلو اینا نیاید هرهیچ تفاوتی قیمتی داشته باشند؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب، راستشو بهت گفته دیگه. مرکز شلوغه. همیشه یه تعدادی پورت خالی دارن اما چون کمه تعدادش اونا رو نگه می‌دارن برای لقمه‌های بزرگتر. من هم پارسال که می‌خواستم پارس‌آنلاین بگیرم از مرکز کاشانی (که خیلی شلوغه و اغلب شرکتا اینجا پورت خالی ندارن) 1 ماهی تو نوبت موندم. دیدم خبری نشد. زنگ زدم بخش فروش شرکت. گفت اصلاً پورت خالی نداریم و باید اسمت رو بذارم تو لیست انتظار. جالبه بعد از چند ساعت از بخش فروش یکی تماس گرفت گفت همین امروز چند تا پورت خالی شده اگه می‌خوای می‌تونم بهت یه پورت بدم اما باید اکانت 1 ساله بگیری. من هم 1 ساله گرفتم. با این که به قول دوستان تو ایران سرویس بیشتر از 1 ماهه گرفتن خریته، اما چاره‌ای نداشتم خوب. مجبور شدم دیگه.

حالا شما هم وضعیتت همینه. باز خوبه به شما پیشنهاد 6ماهه داده.
    به نظرت ۶ ماهه بگیرم؟!
    یوهو همه سرعتا رو محدود نکنه مثل صبانت،بیچاره شیم!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این پروژه16 مگا بیت بر ثانیه چیزی جز تبلیغات و ناراضیتی عده زیادی از کاربرا نیست
    شما فکر شو بکون2نفر که دومگ میگیرند هردوشون با یه قیمت یکی با سرعت 2 مگ دانلود میکنه یکی با سرعت50-60 کیلو اینا نیاید هرهیچ تفاوتی قیمتی داشته باشند؟
    البته اینم باید مد نظر داشته باشید که این مشکل جزو محدودیت‌های ذاتی تکنولوژی ADSLاه. یعنی تو کشورهای دیگه هم همین جوریه. من خیلی در این باره جستجو کردم تو اینترنت. شما الآن سایت شرکت‌های ISP کشورهای دیگه رو هم نگاه کنید با ADSL همین وضعیت رو دارن. یعنی تو مشخصات سرویساشون می‌نویسن مثلاً حداکثر سرعت دانلود تا 10 مگابیت یا حداکثر سرعت دانلود تا 25مگابیت. سرعت واقعی بستگی به شرایط خط و فاصله شما داره. پارس‌آنلاین هم داره همین کار رو می‌کنه. یعنی تقریباً همه سرویس‌هاش رو روی 9 یا 16مگابیت می‌بنده. اما سرعت قابل دستیابی دیگه بستگی به فاصله و شرایط خط داره. (همه اینا با این فرضه که تو مرکز مخابراتی محدودیت پهنای باند وجود نداشته باشه. و گر نه که همه این حرفا باد هواست.)

حتی VDSL هم که تکنولوژی نسل بعدی همین خانواده است، معضل حادتره. یعنی شما باید زیر 500 متر با مرکزت فاصله داشته باشی تا بتونی سرعت مثلاً بالای 50 تا 60 مگابیت رو بگیری. برای سرعت بالای 80 مگابیت باید زیر 300 متر فاصله کابل‌کشی مسی تلفنت باشه. اگه طول کابل‌کشی بیشتر از 1 کیلومتر باشه دیگه عملاً فرقی با ADSL2+ نمی‌کنه. حتی تو فواصل طولانی‌تر از ADSL هم بدتر می‌شه.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

پست های من تا تایید بشه،تاپیک چند صفح میره جلو
    لطفا این رو جواب بدید:
    با سلام
    من در مرکز مخابراتی توحید هستم.
    وضعیت پارس آنلاین در این منطقه خوبه؟

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خطت بیشتر از 16مگ هم میکشه ممکنه اگه 4مگ دیگه هم دان استریمتو بیشتر کنن snr فقط 2تا بیاد پایین
    آره چیزی که Statistics مودم تخمین میزنه 21 مگ هست پس احتمالا تا 20 مگ رو میکشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظرت ۶ ماهه بگیرم؟!
    یوهو همه سرعتا رو محدود نکنه مثل صبانت،بیچاره شیم!!
    من 1 ساله گرفتم. تا همین یکی دو ماه پیش خیلی خوب بود. الآن هم بد نیست. شبی 5 تا 5.5 گیگ رو می‌تونم بگیرم اگه لینک داشته باشم.

ولی بازم یه کم تحقیق کنی بهتره. کسی رو سراغ نداری تو مرکز شما از پارس‌آنلاین داشته باشه سرویس؟

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پست های من تا تایید بشه،تاپیک چند صفح میره جلو
    لطفا این رو جواب بدید:
    بحث تأیید شدن و عدم تأیید پست نیست. احتمالاً کسی از مرکز مخابراتی توحید که پارس‌آنلاین داشته باشه هنوز پست شما رو ندیده. باید منتظر بمونین تا دوستانی که تو این مرکز مخابراتی سرویس دارن بیان و نظر بدن. ولی اگه عجله دارین می‌تونین 1ماهه بگیرین و تست کنین.

این شرایط خط من تو مرکز مخابرات کاشانیه. البته احتمالاً خیلی به کارتون نیاد. ولی به هر حال یه ایده کلی می‌ده. به نظرم مرکز توحید هم خیلی نباید فرقی با اینجا داشته باشه.

سرویس: 2مگابیت حجمی
    پروفایل: 9مگابیت
    سرعت دانلود روزانه: 950 تا 1مگابایت در ثانیه (فرق چندانی بین سرورهای داخلی و خارجی نیست.)
    سرعت دانلود شبانه رایگان: بین 100 کیلوبایت تا 450 کیلوبایت در ثانیه (بستگی به ساعت دانلود، شلوغی و محدود بودن یا نبودن سرور دانلود بین این اعداد متغیره.)
    پینگ از 8.8.8.8: بین 150 تا 250 میلی‌ثانیه (بستگی به ساعت گرفتن پینگ و شلوغی و خلوتی اینترنت متغیره.)
    مشکل اساسی با پروتکل https
    Last edited by bilmazlar; 20-10-2014 at 12:36.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره چیزی که Statistics مودم تخمین میزنه 21 مگ هست پس احتمالا تا 20 مگ رو میکشه

نه دیگه. خط شما که کشش بیشتر رو نداره. همین الآن snr داون‌استریمت اومده روی 7 دسیبل. حتی اگه 1مگ هم بالاتر ببندن احتمال پرش لینکت زیاد می‌شه.

خیلی به اون عددی که خود مودم تخمین می‌زنه اهمیت نده. من مودمم رو بدون این که اطلاعات اکانت رو توش وارد کنم وصل کردم به خط، می‌گفت تا 14مگابیت. بعد که اطلاعات اکانت رو وارد کردم و خط وصل شد، نوشت تا 10.5مگابیت. چون وقتی پروفایل بالاتر می‌بندن مقدار SNR به شدت کم می‌شه.
    Last edited by bilmazlar; 20-10-2014 at 12:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •