معمولا اینطور چیزا رو میشه برد داخلو مشکل نداره اما در صورتی که دژبان جلوگیری کرد سریعا از یگانتون درخواست بدید تا برید بهداری
اونجا با مدرک مشکلتون رو توضیح بدید تا بهتون بلامانع بدن و بتونید داروها رو ببرید داخل
معمولا اینطور چیزا رو میشه برد داخلو مشکل نداره اما در صورتی که دژبان جلوگیری کرد سریعا از یگانتون درخواست بدید تا برید بهداری
اونجا با مدرک مشکلتون رو توضیح بدید تا بهتون بلامانع بدن و بتونید داروها رو ببرید داخل
سلام دوستان من اعزامی 96/10/1 هستم و پذیرش سپاه انجام دادم و ممکنه امیدی به پذیرشم نباشه. حالا وقتی وارد سایت evazifeh.epolice.ir میشم از قسمت وضعیت اعزام نگاه میکنم هنوز مشخص نشده. ولی وقتی رو قسمت "امریه و جذب" سایت کلیک میکنم نوشته سازمان: جذب الکترونیکی وضعیت: تنظیم شده نوع: جذبی
آیا امکانش هست پذیرش شده باشم ؟
سلام. من اعزامی 96/10/1 هستم و پذیرش سپاه انجام دادم.حالا وقتی وارد سایت نظام وظیفه میشم هنوز وضعیت اعزامم تغییر نکرده و آخرین تاریخ همون روزیه که پست کردم.ولی وقتی رو قسمت امریه و جذب کلیک میکنم نوشته:
سازمان: جذب الکترونیکی وضعیت: تنظیم شده نوع: جذبی
ممکنه پذیرش شده باشم ؟
سلام
جوابم اومد و پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا(تبریز)افتادم.
کسی میدونه چطور جایی هستش؟؟؟
مرخصیش؟افرادش؟
بعدش کجا تقسیم میکنن؟ارگانش چیه؟؟منظورم نیرو هواییه؟
دوستان یه سوال دارم مربوط به اینجا نیست ولی تنها جایی هست که میشه پرسید
بعد خدمت اگه لباس استتار آموزشی رو واسه کار و .... بیرون بپوشیم اشکالی داره ؟؟؟
نیروی دریایی ارتش بودم
اعزام 10.1 هست؟
آقا پارتی انداختی؟
منم از تبریزم 12.1 اعزامم با فوق لیسانس کجا احتمال داره بیفتم؟
علائم و درجه و نشان های را از لباس جدا کنید مشکلی ندارد خود سازمان های نظامی هم مشکلی با این قضیه ندارند چیزی که زیاده در بازار لباس مختلف نظامیه
یک نسخه از پزشک داشته باشید می توانید دارو رداخل ببرید
دوستان به طور کلی با فوق لیسانس از تبریز با شرایط تک فرزندی اعزام 12.1 من کجا میفتم آموزشی؟
هرجایی امکان دارد نیروی انتظامی و ارتش. بیشتر شانس که در ان تاریخ کدام ارگان بیشتر نیرو نیاز داشته باشد
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)