تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3996 از 4105 اولاول ... 29963496389639463986399239933994399539963997399839994000400640464096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,951 به 39,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من استان کرمان هستم تاریخ اعزام 1/10/96 به نظر شما کدوم پادگان آموزشی میفتم و بعدتاریخ 1/10 روز جمعه میشه باید شنبه خودمو معرفی کنم ؟
    پادگاه آموزشی رو نمیشه با تاریخ اعزام مشخص کرد شما میتونی بری توی این سایت و با کد ملی به عنوان یوزر نیم و کدسخا (دریافتی از پلیس+10)به عنوان پسورد میتونید ببینید کجا هستید ( وقتی مشخص بشه )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا صبر کنید دو سه هفته مونده به تاریخ اعزام برید برگ سفید رو از پلیس + 10 بگیرید
    بله باید شنبه برید اما اگر پادگان توی یک شهر دیگه بود و 05 کرمان نبود میتونید جمعه برید پادگان معمولا امکانات خواب و غذا میدن اما از اونطورف نظافت محیط و بیگاری هم داره
    فوق لیسانس و دکتری بیشتر اوقات 01 تهرانن
    روز اعزام همیشه شما رو توی حوزه اعزامی شهرتون جمع میکنن اگر تعداد خوب باشه با یک اتوبوس میفرستن پادگانی که باید برید
    نگران حضور نباشید شما تا یکشنبه هم برید معرفی کنید مشکلی پیش نمیاد ولی سعی کنید زودتر برید که همه حوصله دارن پذیرش کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام . من برگ سبزمو گرفتم . تاریخ 19 همین ماه هم اعزام میشم . حالا میخواستم بدونم قضیه این برگه سفید چیه؟ من زیاد اطلاعاتی ندارم. باید برم پلیس +10 بگیرم؟ بعد اینکه اگر موقعی که میرم واسه گرفتن این برگه سفید ، برگه سبز همراهم نباشه مشکلی نداره؟ یعنی با کارت ملی کارمو راه میندازن؟

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    برای گرفتن پذیرش از یک پادگان قبل از سربازی باید به کدوم بخش اون پادگان مراجعه کرد؟
    اعزام اسفندم

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام . من برگ سبزمو گرفتم . تاریخ 19 همین ماه هم اعزام میشم . حالا میخواستم بدونم قضیه این برگه سفید چیه؟ من زیاد اطلاعاتی ندارم. باید برم پلیس +10 بگیرم؟ بعد اینکه اگر موقعی که میرم واسه گرفتن این برگه سفید ، برگه سبز همراهم نباشه مشکلی نداره؟ یعنی با کارت ملی کارمو راه میندازن؟

با تشکر
    برگ سفید برگ معرفی مشمول به پادگان هستش و دو یا سه هفته قبل از تاریخ اعزام با حفظ بودن کدملی میتونید از پلیس + 10 بگیرید . کارت ملی ببرید چه بهتر
    موقعی که میرید پادگان باید با اون برگ سفید رو ببرید تا پذیرش بشید و ثبت اطلاعات حضورتون و تقسیم توی یگان آموزشی در روز اول انجام بشه

سلام
    برای گرفتن پذیرش از یک پادگان قبل از سربازی باید به کدوم بخش اون پادگان مراجعه کرد؟
    اعزام اسفندم
    بهترین راه مراجعه حضوری به پادگان سپاه هستش ، اگر پذیرش داشته باشن خودشون راهنماییتون میکنن میرید قسمت وظیفه ها ، معمولا نیروانسانی انجام میده
    اگر شرایط خاص مثل پدرنظامی ، متاهلی و ... ندارید بهتره پذیرش بگیرید که حداقل نزدیک خونه خدمت کنید
    برگ سبز و اگر تونستید کارت ملی و شناسنامه رو هم ببرید که اگر پذیرش داشتن کاراتون رو شروع کنید
      محتوای مخفی: شرایط برای اولویت در تقسیمات ارتش ( اگر ندارید برید دنبال پذیرش شدن در سپاه یا امریه شدن در استانداری و بقیه جاها )  

Last edited by Meysam Raz; 26-11-2017 at 01:35.

5. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام
    تا امروز چیزی توی قسمت امریه و جذب من توی سایت نظام وظیفه نبود
    اما امروز زده سازمان:ستاد کل وضعیت :تنظیم شده نوع:جذبی
    یعنی چی؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برگ سفید برگ معرفی مشمول به پادگان هستش و دو یا سه هفته قبل از تاریخ اعزام با حفظ بودن کدملی میتونید از پلیس + 10 بگیرید . کارت ملی ببرید چه بهتر
    موقعی که میرید پادگان باید با اون برگ سفید رو ببرید تا پذیرش بشید و ثبت اطلاعات حضورتون و تقسیم توی یگان آموزشی در روز اول انجام بشه

بهترین راه مراجعه حضوری به پادگان سپاه هستش ، اگر پذیرش داشته باشن خودشون راهنماییتون میکنن میرید قسمت وظیفه ها ، معمولا نیروانسانی انجام میده
    اگر شرایط خاص مثل پدرنظامی ، متاهلی و ... ندارید بهتره پذیرش بگیرید که حداقل نزدیک خونه خدمت کنید
    برگ سبز و اگر تونستید کارت ملی و شناسنامه رو هم ببرید که اگر پذیرش داشتن کاراتون رو شروع کنید
      محتوای مخفی: شرایط برای اولویت در تقسیمات ارتش ( اگر ندارید برید دنبال پذیرش شدن در سپاه یا امریه شدن در استانداری و بقیه جاها )  

سلام
    من تک پسر (فرزند) هستم ولی این جدول یعنی چی؟ بجز اینکه خدمتم اگر در استان دیگری بود، میشه منتقل شد به استان خود فرد، مگه مزیت دیگری هم داره؟
    این مدارکی که خواسته رو باید به کجا و تحت چه عنوانی تحویل داد؟
    Last edited by hp-world; 26-11-2017 at 16:19.

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام
    تا امروز چیزی توی قسمت امریه و جذب من توی سایت نظام وظیفه نبود
    اما امروز زده سازمان:ستاد کل وضعیت :تنظیم شده نوع:جذبی
    یعنی چی؟؟؟
    وقتی امریه نیستیدمهم نیست ، برای همه احتمالا زده
    سلام
    من تک پسر (فرزند) هستم ولی این جدول یعنی چی؟ بجز اینکه خدمتم اگر در استان دیگری بود، میشه منتقل شد به استان خود فرد، مگه مزیت دیگری هم داره؟
    این مدارکی که خواسته رو باید به کجا و تحت چه عنوانی تحویل داد؟
    اون استعلام که نوشته رو پادگان بهتون میده و میبرید ثبت احوال
    این مدارک رو در اولین حضورتون بعد از پذیرش اولیه ( یا وقتی تکمیل کردید ) تحویل منشی گروهان میدید تا اونم همه رو جمع کنه بده رکن یک ، معمولا رکن یک به منشی میگه تا مدارک رو بگیرن
    همین که شما میدونی میوفتی توی استان خودت نعمت محسوب میشه وارد خدمت بشید متوجه میشید
    نزدیک خونه خدمت کردن مزیت بزرگیه ، مخصوصا اینکه با یک مرخصی روزانه و خونه اومدن از محیط پادگان دور میشید و ریست میشید
    خیلیا هستن تک پسری هم ندارن اینا رو گفتم بهتره برن دنبال پذیرش و امریه
    Last edited by Meysam Raz; 26-11-2017 at 21:04.

9. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی امریه نیستیدمهم نیست ، برای همه احتمالا زده

اون استعلام که نوشته رو پادگان بهتون میده و میبرید ثبت احوال
    این مدارک رو در اولین حضورتون بعد از پذیرش اولیه ( یا وقتی تکمیل کردید ) تحویل منشی گروهان میدید تا اونم همه رو جمع کنه بده رکن یک ، معمولا رکن یک به منشی میگه تا مدارک رو بگیرن
    همین که شما میدونی میوفتی توی استان خودت نعمت محسوب میشه وارد خدمت بشید متوجه میشید
    نزدیک خونه خدمت کردن مزیت بزرگیه ، مخصوصا اینکه با یک مرخصی روزانه و خونه اومدن از محیط پادگان دور میشید و ریست میشید
    خیلیا هستن تک پسری هم ندارن اینا رو گفتم بهتره برن دنبال پذیرش و امریه
    سلام
    ببخشید یعنی روز اول آموزشی این برگه که باید برای تک فرزندی ببریم ثبت احوال رو بهمون میدن که ببریم ببریم ثبت احوال؟ مشکل اینجاس که خوب ما پادگان هستیم برای اموزشی چجور بریم ثبت احوال و تائیدیه بیاریم و تحویل بدیم؟

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام
    ببخشید یعنی روز اول آموزشی این برگه که باید برای تک فرزندی ببریم ثبت احوال رو بهمون میدن که ببریم ببریم ثبت احوال؟ مشکل اینجاس که خوب ما پادگان هستیم برای اموزشی چجور بریم ثبت احوال و تائیدیه بیاریم و تحویل بدیم؟
    الان اصلا لازم نیست نگران این چیزا باشید چون ابن روالیه که همیشه طی میشه و تا الان کسی جا نمونده ولی خب حالا که پرسیدید کامل میگم

وقتی شما توی روز اول پذیرش بشید یک تایمی بهتون میدن تا برید لباساتون رو کامل کنید و ... که جزئیات رو نمیگم و همون موقع براتون شرح میدن

بعد یک تاریخی رو مشخصی میکنن برمیگردید پادگان و چند روزی میمونید تا به روال آشنا بشید ( این بستگی به پادگان آموزشیتون داره )
    همون موقع ها شروع میکنن استعلام های تک پسری رو میدن تا پر کنید ( یک فرم خامه ) و میبرن مهر و امضاش رو از فرمانده پادگان میگیرن و میارن براتون و شما توی اولین فرصت میبرید ثبت احوال و تاییدیه ای که اونا میدن توی پاکت مهروموم میبرید پادگان
    لازم نیست حتما خودتون ببرید پست کنید هم دو روزه میره و دو روزه برمیگرده و هر کدوم از اعضای خانواده هم میتونن ببرن این کارو انجام بدن
    کلا نگران این موضوع نباشید

12. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ شما
    ببخشید من یک بیماری دارم که عفونی و قارچی و این چیزها هم نیست، بیماری التهابی هست
    4 ساله دارو هم میخورم و هم کرم ضد التهاب هم باید مصرف کنم و متخصص داده..یعنی بعد از حمام باید دارو و کرم رو مصرف کنم
    آیا کرم و قرص میزارن در آموزشی ببریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •