سلام
لطفا راهنمائی کنید
قبلا سرعت شبانه بد نبود اما چند شبه سرعت خیلی کمه زنگ زدم بهشون و گفتن که سرعتتون برای دانلود زیاد به حالت محدود شده حالا چقدر طول میکشه از ابن حالت دربیاد
راهی داره که سرعت خوب بشه ؟
ممنون
خداحافظ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
لطفا راهنمائی کنید
قبلا سرعت شبانه بد نبود اما چند شبه سرعت خیلی کمه زنگ زدم بهشون و گفتن که سرعتتون برای دانلود زیاد به حالت محدود شده حالا چقدر طول میکشه از ابن حالت دربیاد
راهی داره که سرعت خوب بشه ؟
ممنون
خداحافظ
شبا از چه میزان بیشتر دانلود بشه سرعت محدود می شه؟
منم تو این دوره بار 2وم هست که محدود شدم و اگر تو این مدت محدود رعایت کنی و زیاد ( اصلا ) دانلود نکنی شاید 15 روزه
از محدودیت خارج بشی ولی اینو باید بدونی اسمت رفته لای کاربران پر مصرف و تا دوباره زیاد دان کنی دوباره همین آش و همین کاسه
شاد باشی
اگر از اول دوره بخوایم حساب کنیم نباید از 18 گیگ تجاوز کنه![]()
من الان تو سایت شاتل با یکی از کارشناساشون چت می کردم گفت که در تهران دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ محدود ارائه نمی شه و فقط نامحدود هستش.![]()
درود
دوستان؛ مونیتورم دیشب سوخت و مجبور به خرید مونیتور شدم! البته خیلی قدیمی بود!
امروز رفتم مرکز کامپیوتر ایران و یه مونیتور خریدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LED [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مونیتور خوبی باشه
از امشب دوباره دانلود شبانه را شروع میکنم و فردا حجم دانلود شده را خبر میدهم!
پایدار باشید.![]()
چاره ای نیس ولی اینو باید در نظر بگیریی نامحدودشون با محدود هیچ فرقی نداره یعنی هر چی دان کنی باز محدود میشی![]()
داش محسن مبارکــــ
چند خریدی؟ گارانتی هم داره ؟![]()
شب بخیر
ممنون ابوالفضل جان؛
330 هزارتومان، و گارانتی 2 ساله سام سرویس!
خوش به حالت![]()
![]()
Last edited by expanium; 30-01-2013 at 23:06.
شاتل واقعا مزخرفه. از یه طرف میگه سرویس نامحدود میدم. از طرف دیگه میگه این قانون برا اینه که به بقیه فشار نیاد بعد میگه اگر در طول روز دانلود زیاد کنی تا اختلافش با دانلود شب کم بشه سرعتت میره بالا. خب این کار که باز به بقیه فشار میاره
هم اکنون 377 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 377 مهمان)