تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3994 از 4105 اولاول ... 29943494389439443984399039913992399339943995399639973998400440444094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,931 به 39,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان دقیقا مدت مرخصی استحقاقی من چقدره؟
    بنده خرم اباد خدمت میکنم،فاصلم تا خونه ۳۰۰کیلومتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من وضعیت جسمیم جوریه که اگر 5 دقیقه ورزش کنم ( در حد کلاغ پر و ... ) ضربان قلبم به شدت بالا میزنه . حتی چند روز پیش بعد از ورزش ضربان قلب گرفتم تا 150 تا در دقیقه رفت . دستم هم از حد معمول بیشتر عرق میکنه . بنظرتون دکتر برم احتمال داره معاف کنن؟ دکتر چی باید برم داخلی برم؟ یا باید آزمایش بدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من وضعیت جسمیم جوریه که اگر 5 دقیقه ورزش کنم ( در حد کلاغ پر و ... ) ضربان قلبم به شدت بالا میزنه . حتی چند روز پیش بعد از ورزش ضربان قلب گرفتم تا 150 تا در دقیقه رفت . دستم هم از حد معمول بیشتر عرق میکنه . بنظرتون دکتر برم احتمال داره معاف کنن؟ دکتر چی باید برم داخلی برم؟ یا باید آزمایش بدم؟
    موقع پست کردن دفترچه باید مشکل پزشکی بزنید، اگه اشتباه نکنم قلب و عروق و غدد رو باید بزنید خودشون معرفی میکنن به بیمارستان و یه روز میری بیمارستان برای معاینه و آزمایش.
    در ضمن بعید میدونم برا اینجور موارد معافیت بدن، ضربان قلب 150 هم غیر عادی نیست و تو فعالیت به همین حدود میرسه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کارت معافیت پزشکی حدودا چند روز بعد از قبول شدن تو کمیسیون پزشکی میاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

گرفتن کسری بسیج چقدر طول میکشه ؟ زودتر هم میشه این کسری رو گرفت ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

حدود یک ماه. بعد آموزشی میتونید اقدام کنید
    گرفتن کسری بسیج چقدر طول میکشه ؟ زودتر هم میشه این کسری رو گرفت ؟

7. این کاربر از daneshjoo2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Nostophobia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام

تازگی شنیدم که کسی که پدرش زمان جنگ خدمت کرده باشه از خدمت فرزند پسرش چند ماهی کسر میشه، آیا این حرف درسته یا شایعه است؟ آیا قانون شده یا خیر؟ پسر برادرم دی ماه 1396 قراره اعزام بشه. خواستم مطمئن بشم و بهش بگم. اگر وجود داره چند ماه از خدمتش بخاطر حضور پدرش در دوران جنگ کم خواهد شد. در ضمن پدرش کارت ایثارگری هم داره. آیا اون کارت تاثیری و کمکی خواهد کرد یا خیر؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

سلام

تازگی شنیدم که کسی که پدرش زمان جنگ خدمت کرده باشه از خدمت فرزند پسرش چند ماهی کسر میشه، آیا این حرف درسته یا شایعه است؟ آیا قانون شده یا خیر؟ پسر برادرم دی ماه 1396 قراره اعزام بشه. خواستم مطمئن بشم و بهش بگم. اگر وجود داره چند ماه از خدمتش بخاطر حضور پدرش در دوران جنگ کم خواهد شد. در ضمن پدرش کارت ایثارگری هم داره. آیا اون کارت تاثیری و کمکی خواهد کرد یا خیر؟

ممنون
    سلام . بله دوست عزیز قانون جدید اومده و از 96/09/18 هم اجرایی میشه . قبلا برای هرماه جبهه پدر 9 روز کسری میدادن اما با قانون جدید به ازای هر ماه جبهه پدر توی زمان جنگ 1 ماه کسری خدمت به فرزندش داده میشه . البته شرایط استفاده این هست که برای مشمولین غیر غایب و غیر فراری که متولدین 1372 و قبلش میتونن استفاده کنن .

10. این کاربر از hamed_mehdi1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

من پدرم 19 ماه جبهه بوده و کارت ایثارگری هم داره . قبلا برادرم حدود 10 ماه کسری گرفت و خدمتش تموم شد و به من گفتن فقط 1 نفر میتونسته استفاده کنه از این کسری .
    دعا کنید با این قانون جدیدی که گذاشتن منم بتونم از کسری باقیمونده که با قانون جدید میشه 9 ماه کسری استفاده کنم و خدمتم تموم بشه . دقیقا 9 ماه و خورده ای دیگه خدمت دارم بتونم این 9 ماه کسری باقیمونده رو بگیرم تمومه. ایشاالله که توی قانون جدید محدودیت رو برداشته باشن .خخخخخخخ

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

امروز صحبتی در مورد کسری های جدید شده
    ظاهرا اول امتیاز بندی میکنن یعنی اول میان میبینن چند ماه ایثارگری و ... هستش و امتیاز رو بدست میارن بعد برای اونایی که امتیاز بالاتری دارن حین خدمت ها رو میزارن توی اولویت
    پس اونی که تعداد ماه ایثارگری پدرش کمه و حین خدمت هست احتمالا آخرین نفری هستش که استفاده میکنه
    سالی 20 هزارتا سهمیه شبیه شوخی هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •