بابا چه حرفیه دیگه بدتر از بیابون های سمنان نداریم که هر جایی سختی خودشو داره این حرفا نیست بعضی ها انچنان از سربازی وحشت دارن فکر میکنن میخوان جونشون رو بگیرن
هر کاری بکنن سربازی سر راه پسرا هست نمیشه ازش فرار کرد تا وقتی نری سربازی به چشم یه ادم ناقص بهت نگاه میکنن تا سربازی نری نمیتونی از این کشور خارج بشی اخه
ادم یه عمر زندگی رو فدای 2 سال نمیکنه که
منی که لیسانس دارم اگر نرم سربازی مدرکم رو نمیتونم بگیرم پس این همه درس خوندم که اخرش چی بشه اگر قرار بود این 2 سال رو برم یه کاری یاد بگیرم خوب از اول دبیرستان به اونطرف نمیرفتم درس بخونم نه وقتمو تلف میکردم نه عمرم رو هدر میدادم الانم توی یه حرفه ادم با تجربه و کار بلدی بودم البته توی رشته تحصیلیم کارمم رو ادامه دادم میدونم توی این 2 سال تجربیاتم کم رنگ میشه یا حتی محو میشه ولی چاره ای جز سربازی ندیدم
در مورد بند پ هم همه جا کاربرد داره نه توی سربازی بلکه توی همه جا بند پ همه کار برات میکنه خیلی ها هستن توی همین سربازی با بند پ فقط میشینن پشت میز و چایی میخورن ولی توی دوستانم توی سربازیم فرمانده حوزه بسیج ( به گفته خودش ) داریم که حتی میتونست توی بهترین نقطه از شهر خودشون خدمت کنه ولی خودش گفت خواست خودم بوده که شانسم رو امتحان کنم و برای سپاه نام نویسی نکنم
در مورد کادری ها هم مورد خوب هست هم مورد بد البته مورد بداش بیشتر از خوبا هستن واقعا اونایی که موارد خوب گیرشون میاد شانس زیادی دارن ... ولی خوب هر کاری کنید سربازیه میگذره روزای خوب و بد داره و با همه این حال باید باهاش روبه رو شد حتی اگر بیفایده میبینید سربازی رو بدونید اخرش به درد خودتون میخوره اونم اینه که دیدتون نصبت به زندگی عوض میشه
توی خونه ما از وقتی سربازی رفتم دید همه نصبت به من تغییر کرده... دیگه بین دوست و اشنا و فامیل که بماند
هر کسی که میگه سربازی وقت تلف کردنه اره هست ولی خوب دلایل زیادی هست که باید سرباز توی پادگان باشه دلایلش هم قبلا گفتم این چیزا رو تا سربازی نرید نمیتونید درک کنید توی زندگی ادم سختی زیاده باید باهاش روبه رو بشید سربازی یکی از سختی ها و مشکلات زندگیه که اگر نری باید تا اخر عمرت یا حداقل زمانی که اف رهبری میخوری ازش فرار کنی اولین عواقبش اینه که نمیتونی از کشور خودت خارج بشی شاید بگید خوب خارج نمیشید ولی واقعا تا حالا نشده به این فکر کنید که یه سفر خارجی برید ؟