تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3993 از 4105 اولاول ... 29933493389339433983398939903991399239933994399539963997400340434093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,921 به 39,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما اگه بجای قرارگاه تو شکارگاه خدمت کرده بودی مثل خیلیا ..........خام وجبرات قرارگاه نمیشدی خوش گذشته بهت عزیز من ..شما حتی به بانوان هم احترام نمیذاری هیچ کس از پست 2ساعته خسته نیست مشکل پادگان نگهبانیه؟ .خیر خیر .......
    دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه سربازی هست تنها راه ازادی وفرار از شائوشنگ
    بابا چه حرفیه دیگه بدتر از بیابون های سمنان نداریم که هر جایی سختی خودشو داره این حرفا نیست بعضی ها انچنان از سربازی وحشت دارن فکر میکنن میخوان جونشون رو بگیرن
    هر کاری بکنن سربازی سر راه پسرا هست نمیشه ازش فرار کرد تا وقتی نری سربازی به چشم یه ادم ناقص بهت نگاه میکنن تا سربازی نری نمیتونی از این کشور خارج بشی اخه
    ادم یه عمر زندگی رو فدای 2 سال نمیکنه که
    منی که لیسانس دارم اگر نرم سربازی مدرکم رو نمیتونم بگیرم پس این همه درس خوندم که اخرش چی بشه اگر قرار بود این 2 سال رو برم یه کاری یاد بگیرم خوب از اول دبیرستان به اونطرف نمیرفتم درس بخونم نه وقتمو تلف میکردم نه عمرم رو هدر میدادم الانم توی یه حرفه ادم با تجربه و کار بلدی بودم البته توی رشته تحصیلیم کارمم رو ادامه دادم میدونم توی این 2 سال تجربیاتم کم رنگ میشه یا حتی محو میشه ولی چاره ای جز سربازی ندیدم
    در مورد بند پ هم همه جا کاربرد داره نه توی سربازی بلکه توی همه جا بند پ همه کار برات میکنه خیلی ها هستن توی همین سربازی با بند پ فقط میشینن پشت میز و چایی میخورن ولی توی دوستانم توی سربازیم فرمانده حوزه بسیج ( به گفته خودش ) داریم که حتی میتونست توی بهترین نقطه از شهر خودشون خدمت کنه ولی خودش گفت خواست خودم بوده که شانسم رو امتحان کنم و برای سپاه نام نویسی نکنم
    در مورد کادری ها هم مورد خوب هست هم مورد بد البته مورد بداش بیشتر از خوبا هستن واقعا اونایی که موارد خوب گیرشون میاد شانس زیادی دارن ... ولی خوب هر کاری کنید سربازیه میگذره روزای خوب و بد داره و با همه این حال باید باهاش روبه رو شد حتی اگر بیفایده میبینید سربازی رو بدونید اخرش به درد خودتون میخوره اونم اینه که دیدتون نصبت به زندگی عوض میشه
    توی خونه ما از وقتی سربازی رفتم دید همه نصبت به من تغییر کرده... دیگه بین دوست و اشنا و فامیل که بماند
    هر کسی که میگه سربازی وقت تلف کردنه اره هست ولی خوب دلایل زیادی هست که باید سرباز توی پادگان باشه دلایلش هم قبلا گفتم این چیزا رو تا سربازی نرید نمیتونید درک کنید توی زندگی ادم سختی زیاده باید باهاش روبه رو بشید سربازی یکی از سختی ها و مشکلات زندگیه که اگر نری باید تا اخر عمرت یا حداقل زمانی که اف رهبری میخوری ازش فرار کنی اولین عواقبش اینه که نمیتونی از کشور خودت خارج بشی شاید بگید خوب خارج نمیشید ولی واقعا تا حالا نشده به این فکر کنید که یه سفر خارجی برید ؟

2. این کاربر از VAHID1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان کسی میدونه فراخوان جذب نیروی وظیفه در مصلی تهران چجوری هست؟
    من برای مصاحبه قبول شدم ولی نمیدونم چی میخوان بپرسن
    کسی اطلاعی داره؟
    با تشکر

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تعدادی از پست های چند روز اخیر پاک شدند لطفا از بحث و جدل بی فایده خودداری کنید و قوانین انجمن رو رعایت کنید
    هر کس خودش به دلایل شخصی که داره تصمیم میگیره خدمت بره یا نه

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

اعزام 12/1 ...

نیرو انتظامی نیفم فقط ..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

با سلام و احترام
    بنده معاف از رزم هستم . اما برای امریه خاتم الانبیا از کارگاه زیر نظر خاتم که امریه میگیره اقدام کردم و قبولم کردن و مدارکمو گرفتن و فرستادن تهران. اول اینکه من معاف از رزم بودم اما توی تست پزشکی شرکت منو تایید کردنو دوم اینکه من لیسانسم عمران و فوق لیسانسم کشاورزی هستش. و معدل لیسانسم یک نمره کم داره. آیا با این وضعیت قرب مرکزتهران منو رد میکنه یا چون کارگاهشون منو تایید کرده قبولم میکنن و لیسانس عمران رو مد نظر قرار میدن؟؟؟ لطفا اگه اطلاعات دارید حتما بهم خبر بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

سلام خوبید؟؟؟؟؟من قرارگاه پشتیبانی نهاجا نیروی هوایی تهران ----چه جور جایی به نظرتون جای خوبیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام اقایون
    از کسایی که تجربه ی منشی گری در ارتش رو داشتن سوالی داشتم
    برای تسویه گردانی که میخواهیم فرم دستی بنویسیم کی بلده بترتیب بنویسه ؟

نویسنده یگان
    انباردار گرهان
    .
    .
    .
    جانشین گردان
    فرمانده گردان

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام ..
    دوستان راهی هست که بدون بند "پ"، تو ارتش خدمت کنم؟
    اعزمم شده واسه 12/1 .. تا بهمن وقت دارم اقدام کنم واسه پذیرش تو ارتش یا جای دیگه؟

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان بنده 6ماه کسری بسیجی دارم ... 2ماه هم منطقه محروم ... 6ماه هم طبق قانون جدید که هنوز ابلاغ نشده کسری جبهه(هر یک ماه جبهه یک ماه کسری)
    بنظرتون میشه رو این کسری ها حساب کرد ؟ 6ماه بسیجی که قطعیه ... 2ماه منطقه هم که تقریبا به همه تعلق میگیره تو این مناطق و اگه طرح جدید هم ابلاغ بشه 6ماه هم کسری جبهه
    میدن واقعا این کسری هارو ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان کسی هست که تو سپاه بندر عباس خدمت کرده باشه؟ میخوام بدونم وضعیتش چجوریه برای غیر بومی ها (آسایشگاه و درمانگاه و ...) در ضمن مدرک تحصیلیم لیسانسه
    پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •