دوستان اگه سیدها 6 و لیچ های 6 باشه برای تورنت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند باشن سیدها تا بشه 800 کیلو سرعت گرفت؟؟؟؟؟؟.ممنون ار همه دوستان
دوستان اگه سیدها 6 و لیچ های 6 باشه برای تورنت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند باشن سیدها تا بشه 800 کیلو سرعت گرفت؟؟؟؟؟؟.ممنون ار همه دوستان
filestream و zbigz
برای فایل تورنت هم bayp-rox-y دات ch
هیچ حساب و کتاب مشخصی نداره. همون طور که قبلاً گفتم ممکنه یه تورنت با 1 سیدر خوب سرعت بالای 1مگابایت بده، یه تورنت با 10 تا سیدر نتونه این سرعت رو بده. بعد هم بستگی به موقعیت مکانی این سیدرها و لیچرها داره. مثلاً این که از کدوم کشورها هستند و خودشون با چه پهنای باندی به اینترنت وصلن. شما یه فایل رو با utorrent دانلود میکنی بعد که تموم میشه تا وقتی از فولدرش منتقل نکرده باشی میتونی به عنوان یه سیدر عمل کنی. اما سرعت آپلودت به زحمت به 60 تا 70 کیلوبایت میرسه. حالا اگه چهار نفر همزمان به سیستم شما درخواست بدن همین سرعت قطره چکونی هم بین چند نفر شیر میشه. پس الزاماً تعداد سیدرها مهم نیست، کیفیتشون مهمتره.
پس به خاطر همین بود که من خاطات یه خون اشام رو با سرعت یک دهم کیلو ولی دکستر روی 700 کیلو دان می کردم.
دوستان از موقعی که مودم رو adsl+2گذاشتم روزی یکبار قطعی دارم لینک میپره؟مشکل از چیه؟
روی Adsl 2 خالی بزار ببین خوب نمیشه
یه عکس هم از تیکهایی که زدی بزار ببینم مشکل ندارن
خواهشا یکی جواب ما رو بده
256 محدود سرعت دانلودش روزانه و شبانه چقدره؟
توی قسمت capabilty تیک دو گزینه اولو بزن ببین مشکلت حل نمیشه؟؟
ببینم اگه بازم قطعی داشتم و پرش لینک دو تیک رو میزنم،اون دو تیک رو بزنم چی میشه،چی هست کلا اون بخش؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)