اینجا شیرازه جیمیل به خوبی باز میشه / ولی شاتل نیستم .دی:
ننگ بر همایون.دی:
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینجا شیرازه جیمیل به خوبی باز میشه / ولی شاتل نیستم .دی:
ننگ بر همایون.دی:
درود من شیراز هسم. من هم تقریبا همین سوالو داشتم البته من خیلی کمتر ازین دان کردم و اینجوری شد(البته من نمیدونستم که شاتل قانون مصرف عادلانه برای ساعات رایگان داره چون شرکت قبلی اینجوری نبود و من کاملا از ساعت رایگانم هر شب استفاده میکردم) پشتیبانی میگه ۲ هفته بایستی صبرکنی یا اینکه باید انقدر در طول روز استفاده کنی تا اختلاف میزان حجم روز وشبت کم بشه و سرعتت بره بالا.
و یه سوال دیگه دوستانی که از اکو ۵۱۲ استفاده میکنن میزان دانلود روزانه و شبانشونو لطف کنن و بگن.روزانه من رو یه مگ هس میخاسم ببینم کسانی هستن که براشون بیشتر بسته باشن؟یا مال من پایینه الان؟چون بعضی شرکتا سرویسای زیر ۱ مگ رو رو دومگ یا حتی بالاترم میبندن.
پاینده باشید.
من اصفهانم چند روزه که با یاهو و جیمیل مشکل دارم
من هم قم گوگل و جيميل يا باز نميشن يا به سختي![]()
درود برتمامی دوستان
عزیزان، این مشکل کل ایران است و تقریباً تمامی سرویس دهندههای اینترنت این مورد را دارند!
در حقیقت مشکل اصلی ف.ی.ل.ت.ر شدن این سایتها است!
شما بایستی از یه ف.ی.ت.ر شکن خوب استفاده کنید که به راحتی وارد سایتهای مورد نظرتان بشوید!
پایدار باشید.![]()
دوست عزیز ربطی به فیل-تر شکن هم نداره چون با استفاده از اون هم باز جیمیل باز نمیشه!
دوست من؛
کاملاً بی ربط هم نیست!
لطفاً پیغام خصوصی خود را چک کنید.![]()
سلام دوستان من نمیدونم این آقایون زیر ساخت و مخابراتی چه مشکلی با گوگل دارن ی بار به بهانه ی توهین به پیامبر میبندش ی بار به خاطر توهین به آرمان های امام راحل و ... سه روز جیمیلم باز نمیشه ولی hotmail خداروشکر تا حالا که باز میشه .
هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)