تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3992 از 4105 اولاول ... 29923492389239423982398839893990399139923993399439953996400240424092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,911 به 39,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه.من امروز کارای اعزامم رو کردم وقتی تو سیستم برام ثبت کرد تاریخ اعزامم رو اسفند امسال نشون داد ولی وقتی برگه اماده به خدمتو گرفت خورده بود برج دو سال دیگه بعد بهم گفت دو سه روز دیگه برات درستش میکنم پروندتو برگردوندم میخواستم ببینم ایا واقعا تاریخ اعزام درست میشه که اسفند بخوره یانه؟ بعد سوال دوم اینکه من فوق لیسانس مکانیک دارمو ساکن تهران هستم و پذبرش سپاه هم ندارم چقدر احتمال اینکه تهران بیفتم هست؟ممنون میشم پاسخ بدید
    بله اگر طرف خودش گفته پس می تواند اسفند رو درست کند
    بدون پذیرش شانسی در سپاه ندارید بین ارتش و نیزوی انتظامی شانسی است که چون شرایط خاص ندازید ممکن هرجا ایران یا شاید تهران تقسیم شوید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه.من امروز کارای اعزامم رو کردم وقتی تو سیستم برام ثبت کرد تاریخ اعزامم رو اسفند امسال نشون داد ولی وقتی برگه اماده به خدمتو گرفت خورده بود برج دو سال دیگه بعد بهم گفت دو سه روز دیگه برات درستش میکنم پروندتو برگردوندم میخواستم ببینم ایا واقعا تاریخ اعزام درست میشه که اسفند بخوره یانه؟ بعد سوال دوم اینکه من فوق لیسانس مکانیک دارمو ساکن تهران هستم و پذبرش سپاه هم ندارم چقدر احتمال اینکه تهران بیفتم هست؟ممنون میشم پاسخ بدید
    بله اگر طرف خودش گفته پس می تواند اسفند رو درست کند
    بدون پذیرش شانسی در سپاه ندارید بین ارتش و نیزوی انتظامی شانسی است که چون شرایط خاص ندازید ممکن هرجا ایران یا شاید تهران تقسیم شوید

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان این واکسنی که قبل از ارسال دفترچه باید زد، به کسایی که سرما خوردن هم میزنن؟ یا باید سرما خوردگی رفع شه؟
    درستش اینه که فردی که واکسن میزنه قبلش دمای بدن رو چک کنه که دچار تب یا عفونت نباشید
    اما من جایی که واکسن زدم از این خبرا نبود!!! سریع واکسن رو زد گفت بفرمایید برید
    توصیه میکنم اول بذارید سرماخوردگیتون خوب بشه بعد واکسن بزنید چون الان سیستم ایمنی شما ضعیف شده بخواید واکسن بزنید ممکنه عواقب خوبی نداشته باشه

4. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

دوستان امضاها رو جمع کردیم بعدش باید چیکار کنیم؟

امضاهای تسویه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان امضاها رو جمع کردیم بعدش باید چیکار کنیم؟

امضاهای تسویه
    برگه امضاها را تحویل شعبه وظیفه نیروی انسانی پادگان می دهید و برگه اتمام خدمت موقت می گیرد در حدود یک ماه بعد کارت به ادرس محل سکونت پست می شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

با سلام دوستان بنده اموزشیم تموم شده نیو انتضامی باهنر کرمان بودم افتادم استان خودم خراسان. نوشته که باید نهم برم مشهد برا تقسیم شهرستان، راست میگن که مارو یه هفته اونجا نگه میدارن؟ بعد مشهد معلوم میکنه کدوم قسمت نیرو انتضامی میفتم؟

- - - Updated - - -

با سلام دوستان بنده اموزشیم تموم شده نیو انتضامی باهنر کرمان بودم افتادم استان خودم خراسان. نوشته که باید نهم برم مشهد برا تقسیم شهرستان، راست میگن که مارو یه هفته اونجا نگه میدارن؟ بعد مشهد معلوم میکنه کدوم قسمت نیرو انتضامی میفتم؟

- - - Updated - - -

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من کسریم اومد و یهو خدمتم تموم شد دو روز قبل . الان میتونم هفته دیگه برم برای تسویه ؟ این هفته کار دارم واقعا نمیتونم برم دنبال امضا جمع کردن
    اشکالی پیش نمیاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوستان، دقیقا موارد پست قبل وجود داره توی زندگی هم تمام اینا هست توی یه اداره یا....اما مشکل اینه که وقتی یکی نظر میده، نظرش دو طرفه نیست. سربازی یه سری خوبی ها داره یه سری بدی ها شما باید به جفت اینا توجه کنید هم خوبی ها هم بدی ها، بدی هاش گفتند، خوبی کم گفتند، نگید شعاره یا... بعد مدتی از پایان خدمت واقعا متوجهش میشید و به شخصی که خدمت نرفته جوری نگاه فکری دارید که یچیز کم داره این به عینه دیدم در مواجه شدن با یک چالش ناچیز اونی که خدمت نرفته سریع مضطرب میشه و همش می ناله اما اونی که رفته برعکس! بله سربازی از آدم یه انسان محکم و به تعبیری فولاد آب دیده میسازه، فولاد برای تحمل سختی چندین بار در کوره حرارت داده و چکش کاری کرده و سپس در آب فرو میبرن و باز از اول، هرچیزی با تمرین سخت میسر میشه، یکی سخت تمرین میکنه در فلان رشته ورزشی سرامد شه یکی هم در درس، کنکور و ........ پس بدون تمرین سخت میسر نیست، در سربازی شما تمرین میکنی و ساخته میشی برای مواجه شدن با سختی ها زندگی، روبه رو شدن با آدم های متفاوت در زندگی، قدر دان بودن زمان، بالا بردن صبر،از بین رفتن غرور کاذب، تحمل سختی، زدودن سستی و تنبلی و... از خوبی ها هست. زندگی مشکلات زیادی داره سربازی جوری بارت میاره که کمر خم نکنی، سستی ازت کنار میزنه، کوچکترینش اینه که در سریع ترین زمان بتونی از خواب شبانه نازت بزنی و بری سر پست توی سوز و سرما، اینم یه تمرین هست که میسازتت و کمکت میکنه توی زندگی سروقت باشی و توان سختی کشیدنت بالابره برای رسیدن به هدفت. قدیم میگفتن دختر به پسر سربازی نرفته نمیدیم دلایلی داشته لینک زیر هم در این رابطس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا حق
    Last edited by iaupp; 26-10-2017 at 10:30.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

تو و امثال تو که همچین تفکری دارن تا اخر عمرشون هیچ وقت معنی زندگی رو نمیفهمن اینقدر تو ناز و نعمت بزرگ شدید که براتون رفتن به سربازی وحشتناکه بشینید کنج خونه هاتون مثل زن ها شماها هیچ وقت مرد نمیشید زنای ترسو
    یه پست 2 ساعته هیچی نیست ...
    سعی کنید جلوی پاتون رو نگاه نکنید مشکل کشور ما اینه امثال شما فقط خودشون رو میبینن
    شما اگه بجای قرارگاه تو شکارگاه خدمت کرده بودی مثل خیلیا ..........خام وجبرات قرارگاه نمیشدی خوش گذشته بهت عزیز من ..شما حتی به بانوان هم احترام نمیذاری هیچ کس از پست 2ساعته خسته نیست مشکل پادگان نگهبانیه؟ .خیر خیر .......
    دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه سربازی هست تنها راه ازادی وفرار از شائوشنگ

11. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اقا خدمت بده مزخرفه ولی برید تمومش کنید خودتونو خلاص کنید .
    منم چند سال نرفتم ولی پارسال رفتم دیگه انقد هر کی میومد میگفت خدمت نرفتی ؟ چرا نمیری ؟ بچه های 18 ساله رفتن تموم کردن تو چیت کمتره و از این حرفا
    برید تمومش کنید راحت شید ( یا اگه بچه پولدارید بخرید اگه مثل من پول ندارید برید تمومش کنید )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •