بله اگر طرف خودش گفته پس می تواند اسفند رو درست کند
بدون پذیرش شانسی در سپاه ندارید بین ارتش و نیزوی انتظامی شانسی است که چون شرایط خاص ندازید ممکن هرجا ایران یا شاید تهران تقسیم شوید
بدون پذیرش شانسی در سپاه ندارید بین ارتش و نیزوی انتظامی شانسی است که چون شرایط خاص ندازید ممکن هرجا ایران یا شاید تهران تقسیم شوید
درستش اینه که فردی که واکسن میزنه قبلش دمای بدن رو چک کنه که دچار تب یا عفونت نباشید
اما من جایی که واکسن زدم از این خبرا نبود!!! سریع واکسن رو زد گفت بفرمایید برید
توصیه میکنم اول بذارید سرماخوردگیتون خوب بشه بعد واکسن بزنید چون الان سیستم ایمنی شما ضعیف شده بخواید واکسن بزنید ممکنه عواقب خوبی نداشته باشه
دوستان امضاها رو جمع کردیم بعدش باید چیکار کنیم؟
امضاهای تسویه
برگه امضاها را تحویل شعبه وظیفه نیروی انسانی پادگان می دهید و برگه اتمام خدمت موقت می گیرد در حدود یک ماه بعد کارت به ادرس محل سکونت پست می شود
با سلام دوستان بنده اموزشیم تموم شده نیو انتضامی باهنر کرمان بودم افتادم استان خودم خراسان. نوشته که باید نهم برم مشهد برا تقسیم شهرستان، راست میگن که مارو یه هفته اونجا نگه میدارن؟ بعد مشهد معلوم میکنه کدوم قسمت نیرو انتضامی میفتم؟
- - - Updated - - -
با سلام دوستان بنده اموزشیم تموم شده نیو انتضامی باهنر کرمان بودم افتادم استان خودم خراسان. نوشته که باید نهم برم مشهد برا تقسیم شهرستان، راست میگن که مارو یه هفته اونجا نگه میدارن؟ بعد مشهد معلوم میکنه کدوم قسمت نیرو انتضامی میفتم؟
- - - Updated - - -
دوستان من کسریم اومد و یهو خدمتم تموم شد دو روز قبل . الان میتونم هفته دیگه برم برای تسویه ؟ این هفته کار دارم واقعا نمیتونم برم دنبال امضا جمع کردن
اشکالی پیش نمیاد؟
سلام دوستان، دقیقا موارد پست قبل وجود داره توی زندگی هم تمام اینا هست توی یه اداره یا....اما مشکل اینه که وقتی یکی نظر میده، نظرش دو طرفه نیست. سربازی یه سری خوبی ها داره یه سری بدی ها شما باید به جفت اینا توجه کنید هم خوبی ها هم بدی ها، بدی هاش گفتند، خوبی کم گفتند، نگید شعاره یا... بعد مدتی از پایان خدمت واقعا متوجهش میشید و به شخصی که خدمت نرفته جوری نگاه فکری دارید که یچیز کم دارهاین به عینه دیدم در مواجه شدن با یک چالش ناچیز اونی که خدمت نرفته سریع مضطرب میشه و همش می ناله اما اونی که رفته برعکس! بله سربازی از آدم یه انسان محکم و به تعبیری فولاد آب دیده میسازه، فولاد برای تحمل سختی چندین بار در کوره حرارت داده و چکش کاری کرده و سپس در آب فرو میبرن و باز از اول، هرچیزی با تمرین سخت میسر میشه، یکی سخت تمرین میکنه در فلان رشته ورزشی سرامد شه یکی هم در درس، کنکور و ........ پس بدون تمرین سخت میسر نیست، در سربازی شما تمرین میکنی و ساخته میشی برای مواجه شدن با سختی ها زندگی، روبه رو شدن با آدم های متفاوت در زندگی، قدر دان بودن زمان، بالا بردن صبر،از بین رفتن غرور کاذب، تحمل سختی، زدودن سستی و تنبلی و... از خوبی ها هست. زندگی مشکلات زیادی داره سربازی جوری بارت میاره که کمر خم نکنی، سستی ازت کنار میزنه، کوچکترینش اینه که در سریع ترین زمان بتونی از خواب شبانه نازت بزنی و بری سر پست توی سوز و سرما، اینم یه تمرین هست که میسازتت و کمکت میکنه توی زندگی سروقت باشی و توان سختی کشیدنت بالابره برای رسیدن به هدفت. قدیم میگفتن دختر به پسر سربازی نرفته نمیدیم
دلایلی داشته لینک زیر هم در این رابطس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
Last edited by iaupp; 26-10-2017 at 10:30.
شما اگه بجای قرارگاه تو شکارگاه خدمت کرده بودی مثل خیلیا ..........خام وجبرات قرارگاه نمیشدی خوش گذشته بهت عزیز من ..شما حتی به بانوان هم احترام نمیذاری هیچ کس از پست 2ساعته خسته نیست مشکل پادگان نگهبانیه؟ .خیر خیر .......
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه سربازی هست تنها راه ازادی وفرار از شائوشنگ
اقا خدمت بده مزخرفه ولی برید تمومش کنید خودتونو خلاص کنید .
منم چند سال نرفتم ولی پارسال رفتم دیگه انقد هر کی میومد میگفت خدمت نرفتی ؟ چرا نمیری ؟ بچه های 18 ساله رفتن تموم کردن تو چیت کمتره و از این حرفا
برید تمومش کنید راحت شید ( یا اگه بچه پولدارید بخرید اگه مثل من پول ندارید برید تمومش کنید )
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)