تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3991 از 4428 اولاول ... 29913491389139413981398739883989399039913992399339943995400140414091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,901 به 39,910 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

موقعی فایل اضافه میکنی تعدا سیدها رو نوشته یا تو سایت؟؟؟؟؟؟ و سیدها چندتا باشن خوبه؟؟؟؟؟ لیچرها چندتا باشن خوبه؟؟؟؟؟؟
    مگه چیزی هست که بخوای و دایرکتش پیدا نشه؟
    اگه سرعتت برا دایرکت خوبه خوب یکی از این سایتای لیچ تورنت چه پولی چه رایگان انتخاب کن.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه چیزی هست که بخوای و دایرکتش پیدا نشه؟
    اگه سرعتت برا دایرکت خوبه خوب یکی از این سایتای لیچ تورنت چه پولی چه رایگان انتخاب کن.
    اوضاع دانلود لینک مستقیم من که داغونه
    تا نصفه دانلود ارور قطع تکرار
    برای همین تورنت استفاده میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

3 طبقه ما هم طبقه سومیم و واحداش طوریه که رو به روی همه یعنی ما اون واحدایی نیستیم که رو به روی حیاط و جعبه تقسیم باشن بلکه اون واحد پشتیه ماییم صاحب ملک آدم خوبیه ولی مگه میخوایم به ضررش کار کنیم که راه بیاد؟ به نفعشه که قرار دادمون 9 ماهش مونده
    خوب پس همه چی حله دیگه! اگر آدم خوبیه قبل از اقدام بهش توضیح بده که سیمهای تلفن مشکل پیدا کرده دارم میارم عوضش کنن اینجوری بهتره و فردا میتونید
    هزینه رو هم باهاش حساب کنید چون هزینه زیربنایی یه نه مصرفی . 9 ماه هم زمان کمی نیست . پس تکلیف شما مشخصه .

توی فایلهایی که جستجو میکنی یه ستون داره تعداد سید ها رو نوشته
    فایلی رو انتخاب کن که سید زیادی داره توی اون سایت رنگ سبز داره
    لیچرها هم اگه کم باشه خوبه
    با اینحال محدودیت پارس بد جوری رو اعصابه
    پارس پورت تورنتو بسته ؟؟ من باهاشون شرط کردم که تمام کار من با این پورته و گفتن حله که ؟

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بچه های میدونم اینجا جاش نیست ولی من تورنتم خیلی نوسان داره وبرای لینک های مختلف متفاوته تورنتها رو هم از سایت kickass میگیرم.کسی سایت بهتری رو میشناسه؟؟؟
    ویرایش:کسی تورنت دان نمیکنه؟؟؟؟؟؟

Torrent EZ بهترین سایت دانلود تورنته قدرتمدترین موتور جستجو هم تو آرشیو خودش هم تو آرشیو سایتای دیگه کلا حق انتخاب زیاد میده به آدم

هر فایلی رو انتخاب کردی دستی ترکر هایی که لیچشون بالاس پاک کن به جای سید بالا ها رو از تو سایت بذار جاش
    کلا تو تورنت اگه دستی ترکراتو تنطیم نکنی دانلودش مفت نمی ارزه !
    Last edited by mrh.fit; 17-10-2014 at 22:32.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان از سرورهای اروپایی هم بگذارید ( فرانکفورت و لندن)

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان لطفا یه چندتا مستقیم کننده برای توزنت معرفی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه های میدونم اینجا جاش نیست ولی من تورنتم خیلی نوسان داره وبرای لینک های مختلف متفاوته تورنتها رو هم از سایت kickass میگیرم.کسی سایت بهتری رو میشناسه؟؟؟
    ویرایش:کسی تورنت دان نمیکنه؟؟؟؟؟؟
    ترکرها رو می بندن به خاطر همین تعداد seed ها میاد پایین و سرعت کم میشه
    ربطی به سایت نداره سعی کن فایل با seed زیاد بگیری
    اگه ترفندی کسی بلده به من هم یاد بده
    دلیلش همینیه که sleeplessness عزیز گفتن. اما اگه بخوای تورنت‌ها رو با این محدودیت‌های فعلی دانلود کنی بهتره از این سایت‌هایی که به صورت واسطه تورنت رو دانلود می‌کنن و بعد لینک به فایل دانلود شده می‌دن استفاده کنی. اکسپرس‌لیچ و آپلودبوی تو اکانت پرمیومشون این قابلیت رو دارن. من قبلنا با رادفایل و هیپ‌فایل (مرحوم) هم تورنت مستقیم می‌کردم.

سرویس‌های حجمی مثل mul.ir هم تورنت مستقیم می‌کنن.

اگه از این لیچرهای خارجی مثل real-debrid یا allderbrid هم اکانت پرمیوم داشته باشی می‌تونی تورنت رو مستقیم کنی. ضمن این که اینا امکان تکه تکه کردن تورنت‌های بزرگ به صورت فایل‌های 1گیگ رو هم دارن. فایل‌های دانلود شده رو هم روی uptobox می‌ذارن.

ترافایل هم با اکانت Registered (بدون این که پرمیوم باشی) تورنت‌های تا 4گیگ رو امکان مستقیم کردن می‌داد. اما دانلود رایگان از این سایت خودش معضلیه.

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه جوری میشه فهمید سیدهاش زیاده؟؟؟؟
    موقعی فایل اضافه میکنی تعدا سیدها رو نوشته یا تو سایت؟؟؟؟؟؟ و سیدها چندتا باشن خوبه؟؟؟؟؟ لیچرها چندتا باشن خوبه؟؟؟؟؟؟

همین طور که دوستان گفتن، تو سایت‌هایی مثل kat (همون $$kicka خودمون) و thepiratebay و حتی همون torrentz.eu هم تعداد سیدرها (بذرپاش‌ها) و هم تعداد لیچرها (زالوها) رو مشخص می‌کنن. البته حدودیه این اعداد و دقیق نیست.

طبیعتاً هر چی تعداد سیدرها در وهله اول و لیچرها در ادامه بیشتر باشه احتمال سرعت بالاتر بیشتره. اما بعضی وقتا یه تورنت با یه سیدر vip سرعت خیلی خیلی بالاتری نسبت به یه تورنت با چندین سیدر عمومی‌تر داره.

ضمن این که زمان بارگذاری (عمر) تورنت هم تو سرعت خیلی مهمه. معمولاً تورنت‌های قدیمی سرعت خیلی پایینی دارن. چون هم سیدرهاشون کمه و هم لیچرهاشون.

11. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Torrent EZ بهترین سایت دانلود تورنته قدرتمدترین موتور جستجو هم تو آرشیو خودش هم تو آرشیو سایتای دیگه کلا حق انتخاب زیاد میده به آدم

هر فایلی رو انتخاب کردی دستی ترکر هایی که لیچشون بالاس پاک کن به جای سید بالا ها رو از تو سایت بذار جاش
    کلا تو تورنت اگه دستی ترکراتو تنطیم نکنی دانلودش مفت نمی ارزه !
    تا جایی که من می‌دونم torrentz.eu (اگه منظورت همین باشه) فقط یه موتور جستجوگر تورنت از سایت‌های ایندکس تورنت دیگه مثل kat یا thepiratebay و امثال ایناست. خودش هیچ تورنتی رو ایندکس نمی‌کنه.
    در واقع گوگل دنیای تورنته الآن.

ضمن این که سایت‌های دیگه هم اغلب تورنت رو ایندکس می‌کنن اما خود فایل تورنت (یعنی همون فایلی که پسوندش .torrent اه) تو سرورهایی مثل torcache یا zoink یا torrage قرار دارن و اینا لینک به اون فایل‌ها می‌دن.

13. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •