تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3990 از 4105 اولاول ... 29903490389039403980398639873988398939903991399239933994400040404090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,891 به 39,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینی که میفرمایید کسی رو داخل راه میدن یا خیر، مربوط به این کار ثبت کسری شما نیستش، اون برای افرادی هست که برای مثلا انتقالی و ... میخواند برند اونجا که اونها فقط باید شنبه ها برند (که من اردیبهشت ماه رفتم اونجا برای تاییده انتقالی گرفتنم از گروه 22 شهرضا به خود اصفهان که خب خدا رو شکر با زرنگی و ... کار رو خودم همون روز راه انداختم و تاییدیه رو گرفتم).

در مورد کسری، شما باید بری مدیریت وظیفه (همونجا هستش، پله میخوره و میره پایین، کنارش هم بانک حکمت هستش)، فقط باید صبح اول وقت اونجا باشی، همین و بس، میتونی مثلا شنبه هم نری که خلوت تر باشه.

از اونجایی که شما شرایطتت تا حدود بسیار زیادی مثل من هست (فقط من با کسری 34 روز دیگه خدمت دارم، ولی از این ناراحتم که شما الکی توی اضاف ایستادی)، راهنماییت میکنم و حرف اول و آخر رو بهت میزنم، اگر خودت پیگیری نکنی، این کسری حالا حالا ها ثبت نمیشه.

ببین، پدر من من حدود 50 روز پیش این نامه که الان شما هم داریش رو از اهواز گرفت و هنوز که هنوزه کسری ثبت سیستم نشده. پدر من امروز رو رفته بود تهران، همین مدیریت وظیفه و آخر به صورت دستی نامه رو برد اونجا تا کسری رو واسم ثبتش کنند و همین الان هم در ترمینال جنوب در حال برگشت به اصفهان هست ، پس ببین عملا کاری که بهت میگم رو خودم امروز کردم، شما اگر میخوای جواب بگیری، باید بری تهران.

این نامه ای که دست شما هست (بعدا با برگ اعزام از پلیس +10 که کسری ثبت شده توی سیستم رو باید ببری و بدی به عملیات نیروی انسانی پادگانت) شما (من میگم شما، میتونی پدرت رو بگی که مثل من بره) یه کپی ازش میگیری، میری تهران، مدیریت وظیفه، میری پشت پنجرش (فقط قبلش برو 401 مخابرات [همونجا بپرسی، میگن کجاست و چطوری بری] و اگر پدرت کارت ایثار نداره، کارای کارت ایثار رو انجام بده که پست بفرسته دم خونتون و توی سیستم هم بخوره)، همین، طرف کپی رو ازت میگیره، کسی رو میزنه توی سیستم و امروز به پدر من گفته شنبه برین پلیس +10 و دیگه حله. اگر به امید اهواز میخواستیم بمونیم، حالا حالاها این کار حل بشو نبود، فقط باید زحمتشو بکشی و یه روز صبح اول وقت اداری اونجا باشی، کارت حله، اگرم این زحمت رو نکشی و به امید اهواز بمونی، 2 ماه دیگه کم کم در خدمتشون هستی.

موفق باشی، یا حق.
    داداش دمت گرم حال دادی
    یه سوال نمیشه همون موقع برد و داخل پلیس +10 هم ثبت کرد تا خیالم راحت بشه ؟ حالا باید چن روز بمدنم تا پلیس ثبت کنه؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داداش دمت گرم حال دادی
    یه سوال نمیشه همون موقع برد و داخل پلیس +10 هم ثبت کرد تا خیالم راحت بشه ؟ حالا باید چن روز بمدنم تا پلیس ثبت کنه؟
    نه، این یکی فکر میکنم دیگه دست ما نیست، چون باید ثبت سیستم نظام وظیفه بشه (البته منم نرفتم پلیس +10 که دیگه چک کنم، گذاشتم همون شنبه میرم).

اصل موضوع اینه که اگر میخوای کارت انجام بشه، باید حضورا بری و شر اش رو بکنی، اگر نه حالا حالاها گریبان گیر هستش.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها من یک سوال داشتم ، فامیلمون 3 تا داداشن و پدر مادرشون از هم جدا شدن ، آیا فرزند بزرگتر میتونه برا کفالت اقدام کنه و ادعا کنه داره خرجی خانه رو متحمل میشه ؟ آیا برای این موضوع قانونی هست یا کلا برداشته شده است ممنون.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه، این یکی فکر میکنم دیگه دست ما نیست، چون باید ثبت سیستم نظام وظیفه بشه (البته منم نرفتم پلیس +10 که دیگه چک کنم، گذاشتم همون شنبه میرم).

اصل موضوع اینه که اگر میخوای کارت انجام بشه، باید حضورا بری و شر اش رو بکنی، اگر نه حالا حالاها گریبان گیر هستش.
    میترسم ثبت اینم 10 15 روز طول بکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال تخصصی . من بعد از مدرسه یک ترم دانشگاه رفتم و انصراف دادم . حالا توی برگ سبز من نوشته مدرک فوق دیپلم (انصراف از تحصیل)
    حالا میخواستم بدونم من الان دیپلم حساب میشم یا فوق دیپلم ؟
    Last edited by rezausa2020; 19-10-2017 at 01:16.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یک سوال تخصصی . من بعد از مدرسه یک ترم دانشگاه رفتم و انصراف دادم . حالا توی برگ سبز من نوشته مدرک فوق دیپلم (انصراف از تحصیل)
    حالا میخواستم بدونم من الان دیپلم حساب میشم یا فوق دیپلم ؟
    دیپلم هستید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

کسی نمیدونه چه قدر میشه جریمه نقدی دادسرا برای فرار از آموزشی بعد 10 روز آموزشی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

دوستان من پس فردا باید برم دادگاه.کسی نمیدونه قاضی حدودا چه قدر جریمه میکنه؟ اگر پولم کم باشه بازداشتم میکنن!دوستان لطفا کمک کنید من نمیخوام برم زندان.

جریمه نقدی فرار از پادگان آموزشی چه قدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

دوستان خاتمی یزد چجور جایی هست؟؟
    سخت میگیرن یا نه؟؟ امکاناتش چجوره؟؟ مثلا دستشویی هاش تمیزن؟؟ حمام هاش خوبه و نوبت میرسه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان یکی زیاد بره مرخصی بعد بدهکار بشه ده روز و تاریخ پایان خدمتش مشخص باشه اونو حذف میکنند یا باید خدمت کرد ؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •