داداش دمت گرم حال دادی
یه سوال نمیشه همون موقع برد و داخل پلیس +10 هم ثبت کرد تا خیالم راحت بشه ؟ حالا باید چن روز بمدنم تا پلیس ثبت کنه؟
داداش دمت گرم حال دادی
یه سوال نمیشه همون موقع برد و داخل پلیس +10 هم ثبت کرد تا خیالم راحت بشه ؟ حالا باید چن روز بمدنم تا پلیس ثبت کنه؟
نه، این یکی فکر میکنم دیگه دست ما نیست، چون باید ثبت سیستم نظام وظیفه بشه (البته منم نرفتم پلیس +10 که دیگه چک کنم، گذاشتم همون شنبه میرم).
اصل موضوع اینه که اگر میخوای کارت انجام بشه، باید حضورا بری و شر اش رو بکنی، اگر نه حالا حالاها گریبان گیر هستش.
بچه ها من یک سوال داشتم ، فامیلمون 3 تا داداشن و پدر مادرشون از هم جدا شدن ، آیا فرزند بزرگتر میتونه برا کفالت اقدام کنه و ادعا کنه داره خرجی خانه رو متحمل میشه ؟ آیا برای این موضوع قانونی هست یا کلا برداشته شده است ممنون.
میترسم ثبت اینم 10 15 روز طول بکشه
دوستان یک سوال تخصصی . من بعد از مدرسه یک ترم دانشگاه رفتم و انصراف دادم . حالا توی برگ سبز من نوشته مدرک فوق دیپلم (انصراف از تحصیل)
حالا میخواستم بدونم من الان دیپلم حساب میشم یا فوق دیپلم ؟![]()
Last edited by rezausa2020; 19-10-2017 at 01:16.
دیپلم هستید
کسی نمیدونه چه قدر میشه جریمه نقدی دادسرا برای فرار از آموزشی بعد 10 روز آموزشی؟
دوستان من پس فردا باید برم دادگاه.کسی نمیدونه قاضی حدودا چه قدر جریمه میکنه؟ اگر پولم کم باشه بازداشتم میکنن!دوستان لطفا کمک کنید من نمیخوام برم زندان.
جریمه نقدی فرار از پادگان آموزشی چه قدره؟
دوستان خاتمی یزد چجور جایی هست؟؟
سخت میگیرن یا نه؟؟ امکاناتش چجوره؟؟ مثلا دستشویی هاش تمیزن؟؟ حمام هاش خوبه و نوبت میرسه؟؟
دوستان یکی زیاد بره مرخصی بعد بدهکار بشه ده روز و تاریخ پایان خدمتش مشخص باشه اونو حذف میکنند یا باید خدمت کرد ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)