ترفنده ها رو میشه بگید ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ترفنده ها رو میشه بگید ؟
دوباره این شاتل به من لطف داشتن و منو محدود کردن ولی با ابن حال تونستم مثه هر روز دان کنم![]()
واقعا ادم میمونه چه کار کنه کوچ کنم اینجا یعنی شاتل یا همون پارس انلاین بمونم؟؟؟؟؟
مصرف زیاد نداری بیا اگه داری نیا الان من دوباره از دیشب محدود شدم![]()
سلام
آقا چرا جواب من رو کسی درست و حسابی نمیده
سرویس های مختلف echo شاتل سرعت روزانشون با یک connection چنده؟ من میخوام یه خط جدید بگیرم برا adsl و یه اینترنت پر سرعت. بیشتر هم برا چت ویدئویی میخوام. بنابراین سرعت روزانش برام خیلی مهمه.
الآن 512 نامحدود مخابرات دارم که با یک connection سرعتش حدود 10 کیلوبایته و اصلا چت ویدئویی نمیشه کرد باهاش. این adsl رو میخوام قطع کنم ولی مخابرات میگه رو این خط چون فیبر نوری هست فقط میتونی از مخابرات adsl بگیری. بنابراین باید یه خط دیگه بگیرم.
دوست عزیز شاتل بالاترین پهنای باند رو که 4 مگ هست روی همه کانکشنهای روزانه میده از این لحاظ بهترینه ولی این بلک لیست شبانه ما رو نموده من 2 مگ با حجم 3 گیگ یک ماه 28گیک دانلود شبانه داشتم یک ماه هم که تو بلک بودم 23 گیگ کسی میدونه این بلک لیست رو چجور میشه دور زد یا کمتر کردببین چقدر پرو هستم
اگه همه سرویساش رو رو 4 مگ ببنده پس فرق 128 با 512 ش تو چیه؟ یعنی اگه من الان اکو 128 هم بگیرن سرعت روزانش بالای 1 مگ هست؟
فرقش تو دانلود فری شبانشه![]()
میشه ترفند رو بگین؟
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)