مرسی این کار به نظر من خوبه اگه شکایات زیاد بشن ایرانسل میتونه از این شکایات برای دفاع از خود در برابر دشمنان مردم استفاده کنه
مرسی این کار به نظر من خوبه اگه شکایات زیاد بشن ایرانسل میتونه از این شکایات برای دفاع از خود در برابر دشمنان مردم استفاده کنه
من چند دقیقه پیش ارسال کردم
ای کاش نتیجه بده
ولی یه چیزی من الان 2-3 روزه برای ایرانسل یه ایمیلی فرستادم و پرسیده بودم که ام ام اس کی راه میوفته
هنوز جوابمو ندادن.....
بچه ها سلام . وحيد جان واقعا خسته نباشي ، خيلي باحالي![]()
اميدوارم خبري كه عليرضا داده صحت نداشته باشه و گرنه هيچي ديگه![]()
اگه صحت داشت چي ؟ تا سال بعد كي مردس كي زنده . اميدوارم شوراي عاليه ...... زنده نباشه .![]()
بچه ها اگه خبر تاييد شد همه با هم جمع شيم بريم دفتر اصلي ايرانسل ، يه كاري بكنيم ........![]()
![]()
![]()
دشمن دانا برده اي بالا ... هي دري لاي لاي خاك بر سرم كردي شوراي عاليه![]()
منم فرستادم.
ولی خوب ایرانسل به عنوان یک شرکت معتبر نباید به وعده هایی که داده پشت کنه.یکم مقاومتم بد نیست
دوستان مسئله خیلی پیچیده تر از این حرفاس که مثلا برای فروش مخابرات این کارا کنن ...! باید دلایلشا اونجا هایی بگردین که الان ما جهان سومی هستیم ...!!!![]()
عزیز اگه بیشتر چشماتا باز کنیا دور و برتا یه نگاه کنی دیگه هیچ وقت اشکت بند نمیاد ....![]()
مرسی ابراهیم جون لطف داری.
س از انتشار خبر قطع سرويس Mms(ارسال صوت و تصوير)، فروش سيمكارت ايرانسل در بازار تا حدودي كاهش يافته است.
به گزارش فارس، از ابتداي سالجاري -------- Mms هاي غير اخلاقي از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است.گويا ايرانسل نيز كه به عنوان اولين اپراتور اين خدمات را ارايه كرد، از اين امر مستثني نشده است.يك مقام مطلع در وزارت ارتباطات در اين رابطه به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: «پس از بحث كنترل و -------- Mmsها، مسئولان و ايرانسل با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي (سازمان رگولاتوري) به مذاكره پرداختند.»وي ادامه داد: «اما اين مذاكرات بيثمر بود و نتيجهاي در بر نداشت.»در نهايت طي روزهاي اخير بحث قطعي سرويس Mms ايرانسل را معاون اين شركت اعلام كرد.با اين اقدام مشتركاني كه به دليل سرويس Mmsخواستار استفاده از سيمكارت ايرانسل بودند از خريد آن منصرف شدهاند.به گفته مسئولان ايرانسل در حال حاضر 2 ميليون نفر مشترك ايرانسل هستند. البته از اين 2 ميليون معلوم نيست كه چه ميزان مشترك فعال هستند.اپراتور دوم تلفن همراه قرار است در سال اول فعاليت اجرايي خود كه از مهرماه سال 85 تا مهرماه سال 86 است، بيش از 240 شهر را پوشش دهد. اكنون اين تعداد به 180 شهر رسيده است.اكنون سيمكارت ايرانسل در بازار به قيمت 29 و 150 هزار تومان به شكل اعتباري و دائمي خريد و فروش ميشود.
عزیزان بهتره فکره اپراتور نسل سوما با این عقب مونده بازیا اینا از سرتون بندازین بیرون .
اگه این قضیه صحت داشته باشه اعتراض و اینا هیچ فایده ای نداره ! یادتونه جریان سرعت های بالای Adsl را ؟ حتما یادتونه دیدید به حرف هیچ احد و روشن فکری گوش نکردن ؟! اینم مثل همه ی مسائل دیگه ...
به نظر من حالا باید امیدوتر باشیم !
تا روزی که این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت ایرانسل حذف نشده نمیشه زیاد به این اخبار امیدوار بود .
میدونین که خبر رسانی هم تو مملکت ما مثله خیلی چیزا ......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)