تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 522 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

K800 چه رنگهایی داره ((البته قاب اصلیش))
    دوستان یه کم دیگه فکر کنین هیچ جور نمیشه 800 رو 810 کرد ((یه با قبلا پرسیدم گفتین نمیشه))

یه سوال فنی

اینو با کی بودی
    تو پستهاي قبلي چند مورد ديدم كه K800 رو يه جورايي تحقير ميكردن واسه همين نقل قول ندادم يه جورايي سرگشاده بود همين حالا موافقي با حرفم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

شما صفحات 391 تا 395 رو بخون
    نمیتونم توضیح بدم چون به قول یارو گفتنی روایات مختلفه
    ولی دوستان اینجور گفتن که اگه شمارهIMEI تو خود گوشی رو جعبه و پشت گوشی یکی باشه دیگه مشکلی نداره گوشی های تقلبی معمولا برای گوشیهای پر فروش مثل K800 میان که الان هم زیاد شده ولی 810 چون تقاضاش کمه تقلبی هم نداره اگه اون صفحاتی رو که گفتم بخونی همه این مطالب و مطالبی درباره باتری و نحوه خرید و چک کردن گوشی و ... نوشته

4 ساعت رو یکم زیاد نگفتی
    فکر نکنم چیزی که تو مشخصاتش گفته دقیقا تو عمل هم صدق بکنه

دوستان یه نکته انحرافی من فردا کنکور دارم برام دعا کنید
    زمان مكالمه در K810 حداكثر 10 ساعت هست
    حالا شما حساب كن با 49 دصد شارژ چقدر ميشه مكالمه كرد
    همچنين اگه موقع مقع مكالمه يه جايي بري كه اسكرين خاموش بشه مصرف باطري كاهش پيدا كرده و شايد بيشتر از اينها هم بشه مكالمه كرد
    مثلا موثع مكالمه كافيه يه بار كليد جهت را به طرف پايين بزني
    اينجا هم مشخصلت و مختصات K810 را ميتونين مشاهده كنين :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

زمان مكالمه در K810 حداكثر 10 ساعت هست
    حالا شما حساب كن با 49 دصد شارژ چقدر ميشه مكالمه كرد
    همچنين اگه موقع مقع مكالمه يه جايي بري كه اسكرين خاموش بشه مصرف باطري كاهش پيدا كرده و شايد بيشتر از اينها هم بشه مكالمه كرد
    مثلا موثع مكالمه كافيه يه بار كليد جهت را به طرف پايين بزني
    اينجا هم مشخصلت و مختصات K810 را ميتونين مشاهده كنين :
    کد:
    من مشخصات K810 رو میدونم اما حرفم اینه که اونی که تو مشخصات نوشته با باتریهایی که ما داریم هم همون کارایی رو داره
    فکر نکنم
    ولی شما استاد مایی بلاخره چند تا گوشی بیشتر ما عوض کردی ((ضرب المثل جدیده))

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بابا دستخوش به فروشندگان شهرتون ((کجا گوشی خریدی))
    بازم قربون شهر خودمون دیگه اینقدر دزد نیستند
    راستی نپرسیدی این آپگرید چی هست چیکار میکنه من نمیدونم چیه

اون پیغام نباید بیاد
    اون پیغام همونجوریکه گفتم وقتی دکمه روشن خاموش گوشی رو یه بار بزنی میاد
    شما وقی گوشی رو روشن میکنی تا کی دکمه روشن رو نگه میداری ((وقتی که اون ویبره کوچیک رو زد دکمه رو ول کن))

در مورد شارژ هم شما با 49% تقریبا میتونی 2 ساعت مکالمه داشته باشی شاید هم بیشتر
    دکمه روشن خاموش رو به محض این که فشار میدم رهاش می کنم
    دیشب وقتی دگمه روشن خاموش رو میزدم وایبره کوچیک رو میزد ولی الان که شارژش کردم وقتی روی دکمه روشن خاموش رو که می زنم تا گوشی روشن بشه وایبره رو دیگه نمی زنه

تا گوشی رو روشن کنم بدون وایبره روشن میشه و بعد دوباره همون منویی رو که گفتم میاد باید حتما دکمه return رو فشار بدم تا اون منو بره و صفحه اصلی بیاد . ولی بعضی وقت ها اون منو بعد از چند لحظه خودش میره و صفحه اصلی میاد

راستی در مورد این منو گزینه shut down رو اگه بزنیم چی میشه ؟ بقیه گزینه ها چه کاربردی دارن ؟

در مورد شارژ هم دیشب از ساعت 11ونیم زدم توی شارژ تا 9 صبح ولی نکته جالب اینه که همون دیشب بعد بعد از مدت کوتاهی آیکان باطری نشون میداد که باطری کاملا شارژ شده به طور کامل سبز شده بود ولی با این وجود من از همون ساعت تا 9 صبح گذاشتم توی شارژ بمونه
    همونطور که توی شارژ بود یکی دو بار هم رفتم تو قسمت وضعیت تلفن تا ببینم باطری رو چند درصد نشون میده هر بار 100 % رو نشون میداد
    Last edited by Setareh 2006; 11-07-2008 at 09:01.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مباركه
    براي تست شماره IMEI در گوشي كد زير را وارد كن : ستاره مربع 06 مربع
    بعد اعداد ظاهر شده را در سايت تست كن تا مشخص بشه كه رجيسترش اصله يا نه
    در اول كه گوشي را ميگيري نبايد زياد با گوشي ور رفت
    ولي گفتم زياد يعني كاراي واجب را انجام بدي مشكلي نداره

در مورد گارانتي همانطور كه دوستان گفتند گرانتي در ايران اصلا معني نداره
    حالا اين هيچي
    پولي كه برا آپگريد و سي دي نرم افزار دادي اينا ديگه كاملا اضافي بودند
    اون فروشنده خيلي بي انصاف بوده
    مخصوصا تا ميبينند يكي ناوارد هست ...
    با 49 درصد شارژ ميتوني حداقل 4 ساعت مكالمه داشته باشي

فكر نكنم فرقي داشته باشند
    اگه خواستي بدوني اصله يا نه فقط ميتوني به قيد شرط از فروشنده بگيري
    منظورم باطريو
    از لطفت ممنونم
    ستاره مربع 06 مربع رو دادم شماره گوشی رو به همون سایتی که صفحه قبل گفتم دادم
    کد:
    جوابش درست همونیه که صفحه قبل نوشتم یعنی میگه IMEI به نظر میرسه که درسته ولی ما هیچ اطلاعات درستی در مورد این گوشی نداریم بعدش میگه خودتون در قسمت زیر این اطلاعات گوشی رو اضافه کنید
    من برند گوشی و مدل گوشی رو بهش میدم فرکانس رو هم جلوی GSM 900 MHZ , GSM 1800 MHZ , GSM 1900 MH تیک میزنم و دکمه Add رو میزنم ولی هیچ جوابی نمیاد دوباره همون صفحه ای که باید شماره گوشی رو بهش بدیم میاد . شاید اشکال کار در نحوه ی فرکاننس دان من باشه چون من جلوی هر سه فرکانس رو تیک زدم .
    آیا این فرکانس های گوشی رو باید هر سه تا رو بهش بدم یا فقط یکی شون رو ؟

آیا سایت معتبرتری برای چک کردن شماره گوشی هست تا من اون جا چک کنم ؟

در مورد شارژ هم دیشب که 49% بود با کسی مکالمه نکردم فقط یک مقداری با منوی خود گوشی که ور می رفام بعد از مدت کوتاهی از 49% رسید به 18% که دیدم آیکان باطری به جای رنگ سبز زرد رنگ شده همون وقت هم زدم تو شارژ که شارژ بشه

در مورد فروشنده ها و ریختن نرم افزار ، مشتری چاره ای نداره چون اگه پول آپگرید رو نده گوشی رو بهش نمی فروشن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من مشخصات K810 رو میدونم اما حرفم اینه که اونی که تو مشخصات نوشته با باتریهایی که ما داریم هم همون کارایی رو داره
    فکر نکنم
    ولی شما استاد مایی بلاخره چند تا گوشی بیشتر ما عوض کردی ((ضرب المثل جدیده))
    من صحبت از گوشي و باطريهاي اصل ميكنم
    حالا شايد يكي يه گوشي بگيره كه باطريش عرض 1 ساعت خالي بشه ...
    در K800 خودم با شارژ 50 درصد ميتونم حداقلا 3 ساعت صحبت كنم چه برسه به K810 كه باطريش بهتره
    يه بار خودم تست كردم بدين صورت كه يك شب حدود 5 ساعت صحبت كردم
    هر ساعت كه ميگذشت شارژ گوشي را نگاه ميكردم
    بعد از يك ساعت شارژ گوشي از 100 درصد به 86 درصد رسيد
    بيشتر كه صحبت كردم با همين روند جلو ميرفت
    تازه قبلا هم گفتم اگه موقع مكالمه صفحه گوشي خاموش بشه مصرفش كمتر از اين هم ميشه ...
    از لطفت ممنونم
    کد:
    جوابش درست همونیه که صفحه قبل نوشتم یعنی میگه IMEI به نظر میرسه که درسته ولی ما هیچ اطلاعات درستی در مورد این گوشی نداریم بعدش میگه خودتون در قسمت زیر این اطلاعات گوشی رو اضافه کنید
    من برند گوشی و مدل گوشی رو بهش میدم فرکانس رو هم جلوی GSM 900 MHZ , GSM 1800 MHZ , GSM 1900 MH تیک میزنم و دکمه Add رو میزنم ولی هیچ جوابی نمیاد دوباره همون صفحه ای که باید شماره گوشی رو بهش بدیم میاد . شاید اشکال کار در نحوه ی فرکاننس دان من باشه چون من جلوی هر سه فرکانس رو تیک زدم .

در مورد شارژ هم دیشب که 49% بود با کسی مکالمه نکردم فقط یک مقداری با منوی خود گوشی که ور می رفام بعد از مدت کوتاهی از 49% رسید به 18% که دیدم آیکان باطری به جای رنگ سبز زرد رنگ شده همون وقت هم زدم تو شارژ که شارژ بشه

در مورد فروشنده ها و ریختن نرم افزار ، مشتری چاره ای نداره چون اگه پول آپگرید رو نده گوشی رو بهش نمی فروشن
    اين سايت بهترينه
    فكر نكنم بهتر از اين باشه
    سريال هم بايد وقتي زدي مشخصلت گوشي را بياره
    ايني كه شما در مورد سريالتون گفتينو زياد اطلاع ندارم
    اگه شارژش اينجوري باشه فكر كنم باطريش اصل نيست
    ولي دقيقا بايد اشاره كني كه چقدر با گوشي كار كردي كه شارژش 18 درصد رسيد
    در مورد آخري هم شما كدوم شهر هستين؟
    احتمالا بايد شهرتون كوچيك باشه كه با اين شرايط ميفروشند در غير اينصورت خيلي هم بايد التماس ميكردند كه گوشيو ازشون بگيري يعني يه چيزي هم روش ميدادند تا اينكه هزينه هاي اضافي بگيرند

در آخر برنامه setool را دانلود كن و آموزش كار را نيز بخون بعد برو ببين CID گوشيت 53 هست يا 52

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در K800 خودم با شارژ 50 درصد ميتونم حداقلا 3 ساعت صحبت كنم چه برسه به K810 كه باطريش بهتره
    تازه قبلا هم گفتم اگه موقع مكالمه صفحه گوشي خاموش بشه مصرفش كمتر از اين هم ميشه ...

اين سايت بهترينه
    فكر نكنم بهتر از اين باشه
    سريال هم بايد وقتي زدي مشخصلت گوشي را بياره
    ايني كه شما در مورد سريالتون گفتينو زياد اطلاع ندارم
    اگه شارژش اينجوري باشه فكر كنم باطريش اصل نيست
    ولي دقيقا بايد اشاره كني كه چقدر با گوشي كار كردي كه شارژش 18 درصد رسيد
    در مورد آخري هم شما كدوم شهر هستين؟
    احتمالا بايد شهرتون كوچيك باشه كه با اين شرايط ميفروشند در غير اينصورت خيلي هم بايد التماس ميكردند كه گوشيو ازشون بگيري يعني يه چيزي هم روش ميدادند تا اينكه هزينه هاي اضافي بگيرند

در آخر برنامه setool را دانلود كن و آموزش كار را نيز بخون بعد برو ببين CID گوشيت 53 هست يا 52
    در مورد این که چقدر با گوشی کار کردم مدت زمانش رو دقیق نمی تونم بگم چون بطور متناوب روشنش کردم از بعدازظهر دیرو ز تا 11و نیم شب به طور متناوب . یک کم با منوهاش ور رفتم و اون دموش رو چند بار نگاه کردم و از این جور کارها ولی مکالمه ی چندانی باهاش نکردم

چه طوری می تونم اصل بودن باطری رو تشخیص بدم ؟ جعبه گوشی و برگه ضمانت نامه اش که با هولوگرام پارس کامتل بود

در تهران هستم . تازه فروشنده اش می گفت به خدا به قرآن مجید من دارم گوشی اصل به شما می فروشم وگرنه واسه من کاری نداره که این گوشی رو به یک نفر دیگه بفروشم ، چون دلم می خواد مشتری از دست من راضی باشه

برنامه setool رو از کجا باید دانلود کنم ؟ این CID مربوط به چی میشه ؟

یک سوال هم در مورد اون سایتی که شماره گوشی رو چک می کنه دارم ، آیا باید حتما توی سایتشون عضو شد و بعد شماره گوشی رو چک کرد ؟ ممکنه علتش این باشه که من بدون این که عضوشون باشم شماره رو چک کردم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

تو پستهاي قبلي چند مورد ديدم كه K800 رو يه جورايي تحقير ميكردن واسه همين نقل قول ندادم يه جورايي سرگشاده بود همين حالا موافقي با حرفم؟
    اگه منظورت اینه که چون زیاده خوبه یا بد بسته به نظر شخصیه به نظر من دیگه تا این حد یکم ضایعه ((ولی تا گوشی نسبت به قیمتش کارایش بالا باشه اینجوری میشه دیگه K750 > 6600 < K800))

دکمه روشن خاموش رو به محض این که فشار میدم رهاش می کنم
    دیشب وقتی دگمه روشن خاموش رو میزدم وایبره کوچیک رو میزد ولی الان که شارژش کردم وقتی روی دکمه روشن خاموش رو که می زنم تا گوشی روشن بشه وایبره رو دیگه نمی زنه

تا گوشی رو روشن کنم بدون وایبره روشن میشه و بعد دوباره همون منویی رو که گفتم میاد باید حتما دکمه return رو فشار بدم تا اون منو بره و صفحه اصلی بیاد . ولی بعضی وقت ها اون منو بعد از چند لحظه خودش میره و صفحه اصلی میاد

راستی در مورد این منو گزینه shut down رو اگه بزنیم چی میشه ؟ بقیه گزینه ها چه کاربردی دارن ؟

در مورد شارژ هم دیشب از ساعت 11ونیم زدم توی شارژ تا 9 صبح ولی نکته جالب اینه که همون دیشب بعد بعد از مدت کوتاهی آیکان باطری نشون میداد که باطری کاملا شارژ شده به طور کامل سبز شده بود ولی با این وجود من از همون ساعت تا 9 صبح گذاشتم توی شارژ بمونه
    همونطور که توی شارژ بود یکی دو بار هم رفتم تو قسمت وضعیت تلفن تا ببینم باطری رو چند درصد نشون میده هر بار 100 % رو نشون میداد
    از لطفت ممنونم
    کد:

در مورد این که چقدر با گوشی کار کردم مدت زمانش رو دقیق نمی تونم بگم چون بطور متناوب روشنش کردم از بعدازظهر دیرو ز تا 11و نیم شب به طور متناوب . یک کم با منوهاش ور رفتم و اون دموش رو چند بار نگاه کردم و از این جور کارها ولی مکالمه ی چندانی باهاش نکردم

چه طوری می تونم اصل بودن باطری رو تشخیص بدم ؟ جعبه گوشی و برگه ضمانت نامه اش که با هولوگرام پارس کامتل بود
    در تهران هستم . تازه فروشنده اش می گفت به خدا به قرآن مجید من دارم گوشی اصل به شما می فروشم وگرنه واسه من کاری نداره که این گوشی رو به یک نفر دیگه بفروشم ، چون دلم می خواد مشتری از دست من راضی باشه

برنامه setool رو از کجا باید دانلود کنم ؟ این CID مربوط به چی میشه ؟

یک سوال هم در مورد اون سایتی که شماره گوشی رو چک می کنه دارم ، آیا باید حتما توی سایتشون عضو شد و بعد شماره گوشی رو چک کرد ؟ ممکنه علتش این باشه که من بدون این که عضوشون باشم شماره رو چک کردم ؟
    اون منو پروفایلهای گوشی هست که برای مکانهای مختلف چیزهایی مثل سایلنت بودن یا نبودن، درجه صدای زنگ، حالت افزایشی زنگ و ... متغییر هست که شما اگه به اینجا بری میتونی بهدلخواه اونها رو تنظیم کنی و در مکانهای موردنظر به راحتی فعالشون کنی Menu < Setting < Profile بعد روی هر کدوم که خواستی More رو میزنی بعد View and edit رو انتخاب میکنی وتغییرات لازم رو میدی

نه من عضو نیستم وقتی میزنم مدل گوشیم رو K800 اعلام میکنه و یه سری اطلاعات دیگه هم میده که من نمی فهمم چیه

گفتم که شما استاد مایی ولی باتری گوشی من اینقدرها دوم نمیاره
    بله تو بهترین شرایط با 50% میشه 4 ساعت مکالمه داشت

هنوز روشی که دقیقا بشه تشخیص داد کشف نشده هر کسی از روی تجربه خودش یه چیزی میگه

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چطوري ميشه به غير از الف اسم اوپراتور رو حذف کرد ؟
    يکي گفت با layout هم ميشه ، ميشه توضيح بديد چطوري !!
    يکی لطفاً جواب من رو بده

تا اونجایی که من میدونم فقط با الف میشه
    چرا از اونی گفته میشه نپرسیدی چه جوریه
    ولی شاید هم بشه ((میگن کار نشد نداره)) صبر کن اساتید میان جواب میدن
    با الف ميشه با layout هم ميــــشه :
    اين لايوت حذف اوپراتور و چيزاي ديگـــه شـــــ
    اوپراتور رو حذف میکنه
    فونت گوشی رو کوچیکتر میکنه و از حالت بولد در میاره
    اسکرول کنار منو ها رو از بین می بره

این فایل باید تو مسیر زیر کپی بشه
    tpa\system\layout
    کد:
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

با الف ميشه با layout هم ميــــشه :
    اين لايوت حذف اوپراتور و چيزاي ديگـــه شـــــ
    اوپراتور رو حذف میکنه
    فونت گوشی رو کوچیکتر میکنه و از حالت بولد در میاره
    اسکرول کنار منو ها رو از بین می بره

این فایل باید تو مسیر زیر کپی بشه
    tpa\system\layout
    کد:
    موفق باشيد!
    دیدی گفتم کار نشد نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •