تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 609 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 6083

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستانی که سرویس تون پس پرداخت هست، تو صفحه تغییر سرویس جلوی نوع سرویس چی نوشته شده براتون؟ برای من نوشته پس پرداخت محدود
    و اینکه اگر همچین چیزی نوشته سرعت دانلودتون هم بگید ممنون میشم. برای من اسما 50 هست ولی در عمل 40 مگابیت. برای اکثرا 200-300 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیزان یک سوال
    من برای کابل کشی از داخل آسانسور میخوام اقدام کنم ؟ کسی از عزیزان این کار رو انجام داده ؟ مشکلی وجود نداره از کانال آسانسور استفاده بشه ؟ چون نمیخوام از رو سیم کشی بشه واقعا
    ممنون میشم دوستان و اساتید یک راهنمایی بکنن بنده رو
    دوست من مشکلی پیش نمیاد.. اما از راه آسانسور به کجا میخوای بکشی آسانسور به منزل راه نداره که باز مقداری میشه از رو... شما اول از راه سیم ماهواره اگر دارید چک کنید . یا اگر رایزر دارید از اونجا که سیمهای برق و تلفن کشیده شده و هر کدام جدا هست و یا از راه کولر که به داخل منزل وارد میشه... و یا از طریق دستشویی و یا حمام چک کنید تا باز هم کمتر دیده بشه.. از رو کشیدن و یا فقط یک راه چک کردن برای فرار از انجام کار هست ... وگرنه چندین راه رو بررسی کنید و مطمئنا میتونن بکشن ..

3. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستانی که سرویس تون پس پرداخت هست، تو صفحه تغییر سرویس جلوی نوع سرویس چی نوشته شده براتون؟ برای من نوشته پس پرداخت محدود
    و اینکه اگر همچین چیزی نوشته سرعت دانلودتون هم بگید ممنون میشم. برای من اسما 50 هست ولی در عمل 40 مگابیت. برای اکثرا 200-300 هست
    برای همه پس پرداخت محدود هستش.. سرویس شما اگر ۴۰ مگابیت هست باید اول ببینید مودمتون چی هست اگر ۸۲۴۵h باشه از طریق پورت لن چک کنید ببینید چه مقدار سرعت بهتون تحویل میده.. اینکه میگید برای اکثرا بازه بله درسته اما بعضی از مراکز سیاست خاصی دارن و بیشتر از مقدار سرویس باز نمیکنن.. اما باز شما بعد از چک کردن سرعت از طریق مودم و لن توی پنل درخواست کنید پهنای باند رو براتون باز کنن.. اگر امکانش باشه باز میکنن.

5. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

برای همه پس پرداخت محدود هستش.. سرویس شما اگر ۴۰ مگابیت هست باید اول ببینید مودمتون چی هست اگر ۸۲۴۵h باشه از طریق پورت لن چک کنید ببینید چه مقدار سرعت بهتون تحویل میده.. اینکه میگید برای اکثرا بازه بله درسته اما بعضی از مراکز سیاست خاصی دارن و بیشتر از مقدار سرویس باز نمیکنن.. اما باز شما بعد از چک کردن سرعت از طریق مودم و لن توی پنل درخواست کنید پهنای باند رو براتون باز کنن.. اگر امکانش باشه باز میکنن.
    مودم HG8245H هست. روز اول سرعت 200 بود بعد محدود کردن. یعنی بحث ظرفیت مودم نیست. بیشتر میخوام ببینم مثلا کسی هست سرویسش پس پرداخت باشه ولی جلو اون قسمت ننوشته باشه محدود. چند بار زنگ زدم قول پیگیری دادن ولی بعد خبری نمیشه ازشون دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مودم HG8245H هست. روز اول سرعت 200 بود بعد محدود کردن. یعنی بحث ظرفیت مودم نیست. بیشتر میخوام ببینم مثلا کسی هست سرویسش پس پرداخت باشه ولی جلو اون قسمت ننوشته باشه محدود. چند بار زنگ زدم قول پیگیری دادن ولی بعد خبری نمیشه ازشون دیگه

من پس پرداخت دارم توی همون صفحه تغییر سرویس نوشته پس پرداخت محدود.
    ولی سرعت فرقی نکرده و 200 مگ هست.

8. 2 کاربر از davood3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

دوست من مشکلی پیش نمیاد.. اما از راه آسانسور به کجا میخوای بکشی آسانسور به منزل راه نداره که باز مقداری میشه از رو... شما اول از راه سیم ماهواره اگر دارید چک کنید . یا اگر رایزر دارید از اونجا که سیمهای برق و تلفن کشیده شده و هر کدام جدا هست و یا از راه کولر که به داخل منزل وارد میشه... و یا از طریق دستشویی و یا حمام چک کنید تا باز هم کمتر دیده بشه.. از رو کشیدن و یا فقط یک راه چک کردن برای فرار از انجام کار هست ... وگرنه چندین راه رو بررسی کنید و مطمئنا میتونن بکشن ..
    خدا ایشاالله خیرتون بده که پاسخ دادید ممنون از شما
    از طریق آسانسور که به پشت بام میرسه سیم ماهواره خالی هستش برای ما و از اون میخوام استفاده کنم که تا پشت تلویزیون میاد داخل . متاسفانه سیم کشی تلفن که از پایین انجام شده از یک لوله برای انتقال تمام تلفن ها به طبقات استفاده شده که مطمئنا با شناختی که از برق کار ساختمان دارم اگر به اونها دست بخوره تلفن همه واحد ها قطع میشه و از اون طریق از خیرش گذشتم و برق کار کلا جوری کار کرده که سیم قرمز نول هستش بیشتر جاها

ببخشید من خیلی سوال میکنم تا الان نزدیک به 40 صفحه از این تاپیکو برگشتم عقب ولی جوابمو پیدا نکردم ...
    پورت آبی با پورت سبز چه فرقی دارن ؟
    پیمان کار به من گفت سبز بگیر ولی تو تاپیک و خیلی جاهای دیگه دیدم نوشته شده آبی بهتره ممنون میشم این مورد رو هم راهنمایی کنید ... اگر آبی بگیرم مشکلی به وجود میاد ؟ ایشاالله جوری بشه که منم بتونم بعد از نصب به دوستانی که نیاز دارن کمک کنم ! ممنون

10. 3 کاربر از ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

مودمی که من قبلا از مخابرات خریده بودم مدلش اینه HG8245H الان این پورت گیگابیتی داره؟ چون هیچ کجاش حرفی از گیگ نزده سوکتش هم سبزه
    Last edited by فایبر; 07-11-2021 at 10:31.

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

مودمی که من قبلا از مخابرات خریده بودم مدلش اینه HG8245H الان این پورت گیگابیتی داره؟ چون هیچ کجاش حرفی از گیگ نزده سوکتش هم سبزه

مودم هوآوی مدل HG8245H دارای 4 پورت گیگابیت می باشد.

13. 3 کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhang_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خدا ایشاالله خیرتون بده که پاسخ دادید ممنون از شما
    از طریق آسانسور که به پشت بام میرسه سیم ماهواره خالی هستش برای ما و از اون میخوام استفاده کنم که تا پشت تلویزیون میاد داخل . متاسفانه سیم کشی تلفن که از پایین انجام شده از یک لوله برای انتقال تمام تلفن ها به طبقات استفاده شده که مطمئنا با شناختی که از برق کار ساختمان دارم اگر به اونها دست بخوره تلفن همه واحد ها قطع میشه و از اون طریق از خیرش گذشتم و برق کار کلا جوری کار کرده که سیم قرمز نول هستش بیشتر جاها

ببخشید من خیلی سوال میکنم تا الان نزدیک به 40 صفحه از این تاپیکو برگشتم عقب ولی جوابمو پیدا نکردم ...
    پورت آبی با پورت سبز چه فرقی دارن ؟
    پیمان کار به من گفت سبز بگیر ولی تو تاپیک و خیلی جاهای دیگه دیدم نوشته شده آبی بهتره ممنون میشم این مورد رو هم راهنمایی کنید ... اگر آبی بگیرم مشکلی به وجود میاد ؟ ایشاالله جوری بشه که منم بتونم بعد از نصب به دوستانی که نیاز دارن کمک کنم ! ممنون

درود

دوست عزیز در یک نگاه کلی پورت سبز (APC) تا سرعت 2.5 گیگابیت هست و پورت آبی (UPC) 1 گیگابیت ، پس پورت سبز بهتر هست اما برای ما در ایران
    فرقی نمیکنه چون سرعت که ارائه میشه تا 300 مگابیت می باشد اما نکته ای که هست خیلی از مودم های پورت آبی در بازار استوک هستند و پورت لن
    گیگابیتی ندارند حتما هر مودمی که گرفتید توجه کنید که پورت لن گیگابیتی داشته باشه و مورد دیگه هم اینکه اتصالات هر سمت باید یک رنگ باشند اصولا
    هر نوع پورتی که در FAT استفاده شده تا مودم هم از همون نوع استفاده میشه و اتصال سوکت سبز و آبی به هم اشتباه هست و روی رنج استاندارد تاثیر
    منفی میگذارد.

15. این کاربر از farhang_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

سلام دوستان با راهنماییهای دوست عزیز pipo4713 بلاخره تونستم مودم رو بریج کنم واینترنت رو بیارم روی روتر
    سرعت از این رو به اون رو شد
    سرعت من که روی ۵۰ قفل شده بود شد ۴۰۰ مگ!
    سلام یه توضیحی میدی جریان چیه و چطوری؟ فقط واسه وای فای کاربرد داره یا سرعت لن رو هم افزایش میده؟
    Last edited by فایبر; 07-11-2021 at 11:44.

17. 2 کاربر از فایبر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •