سلام.
قیمت هدفون های زیر رو می خواستم.
Sony MDR-EX300
Sony MDR-EX500
Sony MDR-EX510
بی زحمت یه آدرس برای خرید بدین.
ممنون.
سلام.
قیمت هدفون های زیر رو می خواستم.
Sony MDR-EX300
Sony MDR-EX500
Sony MDR-EX510
بی زحمت یه آدرس برای خرید بدین.
ممنون.
همين هفته نمايندگي سوني تو بازار موبايل بودم هيچ كدوم از اين مدلها رو نداشت فقط ايرفونهاي ex50 و ex77 رو از سري ex ها داشت و تو جمهوري هم كه ميگشتم چيزي مشاهده نكردم .
خواهش می کنم
احتمالآ اینطور باشه چون خیلی از برندها شماره گذاری (نام گذاری) مدلهای جدیدتر طوری هست که با افزایش شماره کیفیت محصول هم به نسبت مدلهای قبل افزایش پیدا میکنه که خوشبختانه کریتیو هم جزوء اونهاست اما اینکه این ارتقاء کیفی نسبت به مدلهای قبل چقدر باشه جای سوال هست.
عرض کردم که منظور از اضافه کردن کلمه i به شماره مدل یک هدفون از قبل از زمانی که اپل تصمیم بگیره چیزی به اسم آیفون تولید کنه ، این بوده که میکروفون هم به همراه هدفون و با استفاده از همون کابل هدفون در درسترس هست.
هر چند که بعدآ بسیاری از شرکتهای سازنده این رو بهانه ای بسیار قانونی دونستند که i اضافه شده به مدل هدفون رو به نوعی نسبت بدن به i ، آیفون و اینطوری اپل هم نمی تونست هیچ کاری انجام بده و اینطوری شرکتهای تولید کننده هدفون کاربر نا آشنا رو به این دلیل که i در شماره مدل هدفون هست و کاملآ سازگار با آیفون هست مجبور به خرید می کردند و می کنند مثل اتفاقی که الان توسط شما افتاد که عنوان کردید که :
در حالیکه واقعیت چیز دیگه ای هست که شما کم دقتی کردید.اينكه 630i رو نوشته بود واسه آيفنه،فك نكنم به گوشي من بخوره
شما هم موفق باشید.
درود بر شما
دقیقآ متوجه منظور شما از مدلهای دو تکه نشدم؟!
اگه هدفونی می خواهید که صدای اون به محیط بیرون نشت نکنه بهترین مدل از نوع توگوشی هست و با توجه به بودجه شما فکر می کنم کریتیو EP830 مناسب باشه البته اطلاعی از سبک موسیقی که گوش می کنید ندارم اما از این نوع استایل هدفون و با توجه به موجودی بازار گزینه بهتری در محدود بودجه شما ندارم ولی بد نیست برای کاربرد فیلم نگاهی هم به دو محصول ارزان قیمت سونی:
Sony Mdr-Ed12
Sony Mdr-E10LP
بکنید که در مقابل Ep830 برای کاربرد فیلم مناسب تر به نظر می رسند. اگر چه کمی نشتی صدا دارند ولی با ولوم در حد متوسط این نشتی آزار دهنده اطرافیان نخواهد بود.
متاسفانه برای ارتباط بی سیم نیاز به سخت افزار جانبی هست و مطمئنن هزینه بر هم خواهد بود پس در مقابل هدفون با سیم نوع بی سیم هم گرانتر و هم با کیفیت پایین تر خواهد بود.
شما هم موفق باشید.
سلام به شما
1. تا حدودی میشه گفت اما نه به طور قطعی (این هم لیست برندهای موجود ایران):
کریتیو = الکترونیک
سونی = پاپ و راک
AKG = پاپ و جاز
سنهایزر = کلاسیک و راک و متال
BeyerDynamic = جاز و راک و متال
Audio Technica = الکترونیک و راک
Beats = فکر کنم به درد Hip Pop فقط بخوره(البته اگه از پس مید خوبی که این سبک برای Vocal نیازمنده بر بیاد)
Phlips = نمی دونم به چه دردی می خوره
2. به هیچ عنوان نمی شه دقیقآ متوجه جنس صدای یک هدفون شد چون:
1. هر هدفون حتی از یک برند و با یک مدل خاص صدای خاص خودش رو داره البته غیر از مدلهای بالای 400 تومن
2. تمام پارامترهایی که روی جعبه (کتابچه راهنما) قید میشه اغلب مشخصات الکترونیکی (الکتریکال) هستند که یک هدفون یک ابزار الکترومکانیکال هست. یعنی اطلاعات نصفه حتی این اطلاعات نصفه نیمه هم اغلب نتیجه میانگینی از بیش از چند ده اندازه گیری مختلف هست.
3.اگه حتی به تمام مشخصات اکوستیک و الکترونیکی هدفون دسترسی داشتیم نمی شد %100 گفت که صدای یک هدفون خاص چطوریه البته میشه نظر کلی و میانگین و یا بسیار نزدیک داد که بستگی به کسی که این پارامترها رو تحلیل می کنه و تجربه اون داره
4. اگه میشد من نوعی برای کلی هدفون بیخودی هزینه نمی کردم
شما هم موفق باشید.
سلام به شما
مناسب کاربرد شما به نظرم یکی از مدلهای فول سایز از برند کریتیو هست یا اینکه یک هدست استریو بلوتوث بگیرید که یکی از سه مدل زیر به ترتیب اولویت از نظر کیفیت و امکانات:
1. Sony MW600 حدود 100 تومن
2. Jabara Clipper حدود 70 تومن
3. Jabar 3030 حدود 60 تومن
و برای راه اندازی این هدست ها اگر مادربرد شما بلوتوث آنبرد نداره باید یک مبدل بلوتوث USB هم بگیرید که قیمت چندان زیادی نداره (حدودآ 10 تومن) + اگه دوست دارید که کیفیت بهتری از صدا داشته باشید یک هدفون جداگانه هم می تونید بگیرید.
شما هم موفق باشید
اینکه کسی HD650 داشته باشه مطمئنن می دونه که نیاز به آمپ داره ولی HD25 ؟
یک دلیل اینکه بعضی از هدفونها با اینکه نیازمند به آمپ هستند اما برای اونها %100 آمپ توصیه نمیشه اینه که این هدفونها ارزش این هزینه اضافه رو ندارند چون با امپ و بدون آمپ کیفیت صدا چندان تفاوت قابل ارزشی نداره و این چیزی نسیت که به راحتی متوجه شد که آیا فلان هدفون با پلیر خاصی ، با آمپ بهتره یا بدون آمپ
دلایلی که گفته شد میانگینی از موارد اصلی و مهم بود که این موارد خودشون به زیر شاخه های متعدد تقسیم میشن که فکر نمی کنم حتی بشه اسم چند تا از اصطلاحات تخصصی رو گفت که بشه درباره اونها و تاثیرشون در کیفیت صدای هدفون بحث کرد. اما چیزی که همیشه بوده اینه که این دلایل با هم و درگیر با هم هستند و کم شدن و زیاد شدن یکی به تنهایی ملاک نیست مثلآ ممکنه یک آمپ امپدانس مناسب و متعادل با هدفون داشته باشه و همینطور توان راه اندازی هدفون خاص را هم داشته باشه اما کیفیت صدای خوبی نداشته باشه چون یک آمپ غیر از اینکه از دید یک کاربر آماتور ابزار خروجی هست برای یک کاربر حرفه ای ابزار واسط هست پس به نوعی خود آمپ هم دارای یک ورودی هست که این ورودی اتصال داده شده به خروجی بسیار ضعیف سیگنالهای صوتی و آنالوگی که از پلیر پخش می شوند و اینکه پلیری که تا قبل از این Setup جدید هدفون راه اندازی می کرده حالا باید آمپ را راه اندازی کنه که از نظر امپدانس اغلب قابل مقایسه نیستند چون خروجی اغلب پلیرها یک رنج امپدانسی قابل پشتیبانی داره نه یک واحد مثلآ 32 اهم یا به طور دقیقتر یک پلیر یک حداقل و یک حداکثر امپدانس قابل پشتیبانی داره ولی ورودی آمپ یک امپدانس نسبتآ ثابت که معمولآ 10K هست و رنج یک پلیر معمولی 32-16 اهم هست که بالاتر و پایینتر از این محدود = عدم تطبیق امپدانس = عدم کیفیت و توان صوتیاین همون دلیلی هست که وقتی یک نفر حتی هدفون های داخل گوشی چند آرماتوره می خره ، باعث میشه که بهش توصیه کنن به فکر آمپ هم باشه ( البته لااقل 3 آرماتور یا بالاتر)
این صحبت کاملاً گزینه های 1 و 2 رو زیر سوال می بره.
اینکه یک هدفون از یک درایور یا ترکیبی پیچیده از چند درایور به همراه Crossover باشه دلیل منطقی برای این نیست که یک هدفون نیازمند آمپ خواهد بود یا خیر
پلیر یک اصطلاح کلی هست که شامل هر دستگاهی میشه که بتونه موسیقی پخش کنه نه فقط یک پلیر پرتابلی که ما می شناسیم.این هم از اون دلایلی که درسته ، ولی واقعاً باید مشخص بشه که کدوم پلیر ما آمپلی داره که ارزشش حتی 30 دلار باشه (منظورم به غیر از پلیر های به اصطلاح audiophile هاست)
این پلیر می تونه یک MP3 پلیر ساده یک کامپیوتر یک ضبط صدا و . . . باشه
تمام بحث این هست که کابرهای آماتور و اغلب کابرهایی که تازه وارد دنیای حرفه ای شده اند بی خودی خودشون رو درگیر آمپ برای یک هدفون 200 تومنی نکنند. اغلب آمپهای آماده موجود در فروشگاههای انلاینی که دیده میشه چیزی جزء همون مدار آمپ ساده پلیر خودتو با یک کمی تغییر نیستند مطمئنن اگه توی فروم الکترونیک بودیم برای شما بینهایت دلیل آورده بودم که قانع بشید ولی آمپ های اصلی و گرانقیمت هم %100 راندمان یک Setup را از %60 به %100 نخواهند رساند که اولش ممکنه برای شما تعجب بر انگیز باشه اما در واقع چیزی که در دنیای حرفه ای دیده میشه هزینه سنگینی می کنند که به %10 راندمان کیفی بهتری دست پیدا کنند و این ملاک انتخاب ما نخواهد بود مگر . . .
نهایتآ در Setup های فوق حرفه ای شما تازه سرو کله کابلهایی رو پیدا میکنید که قیمت یک تکه کوتاه 30 سانتی اون چند میلیون تومن هست و به شما قول می دم زمانی که همین Setup رو حتی با دستگاههای پیشرفته و دقیق آزمایشگاهی تست کنید راندمانی که بدست میاد از %70 به %73.5 خواهد رسید اونجا دیگه خود فرد می دونه که رقم هزینه اصلآ با رقم درصد کیفی Setup جدید قابل مقایسه نیست اما دوست داره که حتی اگر شده %0.5 به کیفیت صدا اضافه کنه همین ، نه اینکه با فلان آمپ + فلان پلیر + فلان هدفون + فلان سورس تراک + فلان . . . صاحب یک Setup با کیفیت %100 شده.
در آخر تجربه به من نوعی می گه که %100 کیفیت وجود خارجی نداره و اینکه فراموش نکنیم نه اسپیکر نه هدفون هیچکدام کامل نیستند که با اضافه کردن و ارتقاء اونها بتونیم به %100 کیفیت برسیم هر چند میشه خرج 200 میلیونی برای هدفون و یا خرج 10 میلیارد تومنی برای اسپیکر به نتایجی با ارزش رسید و اگر دوست دارید اینقدر هزینه کنید بفرمایید تا لیست خرید (پیش فاکتور) برای شما ارسال کنم (:
شما هم موفق باشید.
یک هدفون معمولی و در حد و اندازه های قیمت کمتر از قیمت توی ایران البته اگه موجود باشه
قیمتش حدود $60 هست و اگر توی ایران موجود داشته باشند حدود 85 تومنی قیمتش باشه.
دست دوم هدفون قیمت نداره و کاملآ توافقی هست اما این هدفون در مقابل K44 به نظرم بازنده باشه اما با توجه به اختلاف کم K44 با K77 بهتره که K77 رو تهیه کنید.
شما هم مو فق باشید.
سلام
لطفاً یه مقایسه ای بین Sennheiser CX 310 Originals و Sennheiser CX 300-II Precision بذارین و این ها رو از نظر قدرت باس ، شفافیت صدا ، بلندی صدا با هم مقایسه کُنید . میخوام یکی از اینها رو بخرم .
با تشکر .
اول از همه خیلی خیلی ممنون اقا رضا
امروز رفتم دنبال sony ex 300 با کمال تاسف بهتر از ex 50 , ex 35 نداشتن. یه فروشنده گفت EX300 و جزئ سری های جدید هست و اواسط ابان برای sony world میاد. creative 830 هم پیدا نکردم.
AKG K321 بود به قیمت 65. نظرتون در باره اش چیه ارزش خرید داره؟
Last edited by MHMAX; 29-09-2011 at 18:05.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)