ولی اگه پیدا بشه(پچ) گوشی دیگه میشه n95![]()
ولی اگه پیدا بشه(پچ) گوشی دیگه میشه n95![]()
آقا کسی نبود ؟ هنوز منتظرم ها . . .![]()
سلام
خب من امروز یه غلطی کردم گوشیم رو هک کردم به قول خودم اما دیگه روشن نشد
موندم معطل که چی کار کنم
کسی هست که راهنماییم کنه
مشکل این بود که موقع هک کردن و اضافه کردن پچ vkp من نوع گوشی رو انتخاب نکردم و این اشتباه من بود
Last edited by TiT; 21-01-2008 at 19:21.
خوب این مشکل اوایل برای منم اتفاق افتاد و من دادم بیرون درستش کردنو 7 تومان هم خورد پس گردنم. اما شما ، چون نام گوشی رو درست انتخاب نکردید آدرس های مین رو بهم ریختید و حتی اگه پچ رو پاک هم کنید دیگه روشن نمی شه . توی کلوپ فریمور بگردید و مین(main) گوشیتون رو پیدا کنید و فلش کنید . همون مین کفایت می کنه. فقط باید نوع فریمور گوشیتونو بدونی تا فایل main مطابق با FS روی گوشیتون فلش کنید . اگه سوالی در این موارد بود pdf آموزشی رو بخونید.
Last edited by mymail; 21-01-2008 at 20:27.
آقا ممنون از راهنماییت
آموزش ریختن پچ رو دارم عزیز فقط نمی دونم فایل ها با پسوند بین رو از کجا گیر بیارم
جناب تیت عزیز
به پسوند چه کار داری....مین برای گوشیت دان کن..اون رو فلش کن رو گوشیت...تموم میشه و گوشیت بالا میاد
اموزش فلش کردن هم با ستول تو انواع تاپیک های اینجا میتونی پیدا کنی
آقا اگه میشه لینکش رو بده
ماشالله p30 اینقدر بزرگه که آدم توش گم میشه
من فقط فایل فلش کردن رو می خوام همین هیچ جا هم پیدا نکردم
مام که اینجا کرفس ایم دیگه .
یکی این نیست این بازیها رو بده ؟
نمی خواین بدین ، بگین نمی یدم . . .
عرضم به حضورت اگه فایل مین میخواهی...این سایت خودش هم فکر نکنم داشته باشه مگه توش لینکی از سایتهای دیگه پیدا کنی
با این اوصاف این ادرسی که میدم از یه سایت دیگه میتونی مین دبلیو 810 ات رو دانلود کنی
بین حروف اسم سایت 2 تا اندرلاین داره که موقع استفاده برشون دار..سایت"من و تو"........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزش هم میخواهی؟
اینم اموزشش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز اگه خطابتون به منه که من فعلا گوشیم داغونه و در دست احداثه!!
شاد باشید![]()
عرضم به حضورت اگه فایل مین میخواهی...این سایت خودش هم فکر نکنم داشته باشه مگه توش لینکی از سایتهای دیگه پیدا کنی
با این اوصاف این ادرسی که میدم از یه سایت دیگه میتونی مین دبلیو 810 ات رو دانلود کنی
بین حروف اسم سایت 2 تا اندرلاین داره که موقع استفاده برشون دار..سایت"من و تو"........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزش هم میخواهی؟
اینم اموزشش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز اگه خطابتون به منه که من فعلا گوشیم داغونه و در دست احداثه!!
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)