BroadcSt هم زياد فن داره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
BroadcSt هم زياد فن داره
ببخشيد عكس يه كم بده ولي اينم تيممه با كميستري ٩٨ و مربي هم متاسفانه الن پارديو
من sesons بازی میکنم این التیمات تیم چجوری هست ؟ چه فرقی با seasons داره ؟
سلام دوستان چند وقتی تو ultimate team موقعی که من بازی میکنم وسط بازی یا اواخر بازی . بازی هنگ میکنه و بعد میپرید بیرون الان مشکل بدتر شده چند دقیقه درست میشه هی هنگ میکنه باز درست میشه آیا برای دوستان این اتفاق جدیدنا افتاده
سلام
مشکل همگانیه تو ایران
واسه منم همینطوره البتته منم گفتم که seasons بازی میکنم ولی واسه منم همینه من اواخر اسفند سیدی کی گرفتم هفته اول مشکلی نداشت انلاین با خارجی ها بعد از 5 فروردین تا 19 فروردین قاطی کرد و تو seasons هی قطع میشد اواخر بازی و 3-0 میباختیم پریروز درست شد و تا اخر بازی مشکلی نداشت ولی از دیروزه که باز قاطی کرده از اوایل نیمه دوم بازی یهو بازی لگ پیدا میکنه اونم به مدت چند ثانیه بعد درست میشه باز چند ثانیه بعدش لگ پیدا میکنه که انگار بازی هنگ کرده ولی بعد چند ثانیه باز درست میشه مثلا بازی هر نیمه 6 دقیقه باشه نیمه اول 6 دقیقه بازی میکنم نیمه دوم 15 دقیقه طول میکشه از بس هی وایمیسته ادامه پیدا میکنهکلا اینترنت ایران باید بهش ...
![]()
الان چند روزیه فکر کنم سرورهای فیفا با ip ایران مشکل پیدا کرده . درسته ؟ کسی دقت کرده ؟
چون حتی squad هم نمیتوم اپدیت کنم . مگه با چیز پی ان . البته squad افلاین اپدیت میشه اما انلاین نه و همچین بگیر نگیر داره و شانسی دیدی گرفت .
تو لايو خوبه گرگار
این مشکل رو فیفا هم داره ؟!
فکر کنم مشکل از طرف سرور های فیفا نباشه و از اینترنت ایران باشه چون خودمم cs:go بازی میکنم بعد 15 دقیقه دیسکانکت میشم با بقیه بازی ها هم با سرور خارجی همین مشکل هست . خیلی ها توی دوتا2 و lol همین مشکل رو دارن.
راست میگی داداش برای منم اینجوری کلافه شدم دیگه بازی که 6 دقیقه هست یهو میشه 16 دقیقه هی هنگ میکنه منم بازی که بردمو یهو میبنی میبازم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینجوری میشه برای من موقعه که هنگ میکنه برای اون طرفی که داره با من بازی میکنه اونجوری میشه یا نه به نظرت اخه خیلی ریلکس بازی میکنن
برای اون طرف هم همینطوره وقتی بازی وایمیسته بعد چند ثانیه از همون جایی که توقف کرده ادامه پیدا میکنه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)