تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 444 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

BroadcSt هم زياد فن داره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببخشيد عكس يه كم بده ولي اينم تيممه با كميستري ٩٨ و مربي هم متاسفانه الن پارديو

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ببخشيد عكس يه كم بده ولي اينم تيممه با كميستري ٩٨ و مربي هم متاسفانه الن پارديو

من sesons بازی میکنم این التیمات تیم چجوری هست ؟ چه فرقی با seasons داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان چند وقتی تو ultimate team موقعی که من بازی میکنم وسط بازی یا اواخر بازی . بازی هنگ میکنه و بعد میپرید بیرون الان مشکل بدتر شده چند دقیقه درست میشه هی هنگ میکنه باز درست میشه آیا برای دوستان این اتفاق جدیدنا افتاده

5. این کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام دوستان چند وقتی تو ultimate team موقعی که من بازی میکنم وسط بازی یا اواخر بازی . بازی هنگ میکنه و بعد میپرید بیرون الان مشکل بدتر شده چند دقیقه درست میشه هی هنگ میکنه باز درست میشه آیا برای دوستان این اتفاق جدیدنا افتاده
    سلام
    مشکل همگانیه تو ایران
    واسه منم همینطوره البتته منم گفتم که seasons بازی میکنم ولی واسه منم همینه من اواخر اسفند سیدی کی گرفتم هفته اول مشکلی نداشت انلاین با خارجی ها بعد از 5 فروردین تا 19 فروردین قاطی کرد و تو seasons هی قطع میشد اواخر بازی و 3-0 میباختیم پریروز درست شد و تا اخر بازی مشکلی نداشت ولی از دیروزه که باز قاطی کرده از اوایل نیمه دوم بازی یهو بازی لگ پیدا میکنه اونم به مدت چند ثانیه بعد درست میشه باز چند ثانیه بعدش لگ پیدا میکنه که انگار بازی هنگ کرده ولی بعد چند ثانیه باز درست میشه مثلا بازی هر نیمه 6 دقیقه باشه نیمه اول 6 دقیقه بازی میکنم نیمه دوم 15 دقیقه طول میکشه از بس هی وایمیسته ادامه پیدا میکنه کلا اینترنت ایران باید بهش ...

7. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الان چند روزیه فکر کنم سرورهای فیفا با ip ایران مشکل پیدا کرده . درسته ؟ کسی دقت کرده ؟
    چون حتی squad هم نمیتوم اپدیت کنم . مگه با چیز پی ان . البته squad افلاین اپدیت میشه اما انلاین نه و همچین بگیر نگیر داره و شانسی دیدی گرفت .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو لايو خوبه گرگار

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

این مشکل رو فیفا هم داره ؟!
    فکر کنم مشکل از طرف سرور های فیفا نباشه و از اینترنت ایران باشه چون خودمم cs:go بازی میکنم بعد 15 دقیقه دیسکانکت میشم با بقیه بازی ها هم با سرور خارجی همین مشکل هست . خیلی ها توی دوتا2 و lol همین مشکل رو دارن.

11. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    مشکل همگانیه تو ایران
    واسه منم همینطوره البتته منم گفتم که seasons بازی میکنم ولی واسه منم همینه من اواخر اسفند سیدی کی گرفتم هفته اول مشکلی نداشت انلاین با خارجی ها بعد از 5 فروردین تا 19 فروردین قاطی کرد و تو seasons هی قطع میشد اواخر بازی و 3-0 میباختیم پریروز درست شد و تا اخر بازی مشکلی نداشت ولی از دیروزه که باز قاطی کرده از اوایل نیمه دوم بازی یهو بازی لگ پیدا میکنه اونم به مدت چند ثانیه بعد درست میشه باز چند ثانیه بعدش لگ پیدا میکنه که انگار بازی هنگ کرده ولی بعد چند ثانیه باز درست میشه مثلا بازی هر نیمه 6 دقیقه باشه نیمه اول 6 دقیقه بازی میکنم نیمه دوم 15 دقیقه طول میکشه از بس هی وایمیسته ادامه پیدا میکنه کلا اینترنت ایران باید بهش ...
    راست میگی داداش برای منم اینجوری کلافه شدم دیگه بازی که 6 دقیقه هست یهو میشه 16 دقیقه هی هنگ میکنه منم بازی که بردمو یهو میبنی میبازم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینجوری میشه برای من موقعه که هنگ میکنه برای اون طرفی که داره با من بازی میکنه اونجوری میشه یا نه به نظرت اخه خیلی ریلکس بازی میکنن

13. این کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

راست میگی داداش برای منم اینجوری کلافه شدم دیگه بازی که 6 دقیقه هست یهو میشه 16 دقیقه هی هنگ میکنه منم بازی که بردمو یهو میبنی میبازم اعصابمو خورد کرده نمیدونم چرا اینجوری میشه برای من موقعه که هنگ میکنه برای اون طرفی که داره با من بازی میکنه اونجوری میشه یا نه به نظرت اخه خیلی ریلکس بازی میکنن
    برای اون طرف هم همینطوره وقتی بازی وایمیسته بعد چند ثانیه از همون جایی که توقف کرده ادامه پیدا میکنه دیگه

15. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •