تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 626 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من آخرین بازی که گرفتم Splintercell Blacklist بود که روی گرافیک High عالی و روون اجرا می کنه

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چرا اغراق میکنید؟؟؟
    همین الان بازی Wargame AirLand Battle با حالت متوسط بازی میکنم اما افت فریم قابل توجهی داره.تمامی آپدیت ها اعم از کارت گرافیکش و ... اعمالشون کردم
    هیچ گاه این لبتاب نمیتونه Splintercell Blacklist رو بخوبی در جزئیات (های) و بدون افت فریم و بصورت روان اجرا کنه .اونم با گرافیک 740

3. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا اغراق میکنید؟؟؟
    همین الان بازی Wargame AirLand Battle با حالت متوسط بازی میکنم اما افت فریم قابل توجهی داره.تمامی آپدیت ها اعم از کارت گرافیکش و ... اعمالشون کردم
    هیچ گاه این لبتاب نمیتونه Splintercell Blacklist رو بخوبی در جزئیات (های) و بدون افت فریم و بصورت روان اجرا کنه .اونم با گرافیک 740
    روی حالت high performance?
    درمورد گارانتی سازگار هم اینو بگم که من کارم 2 بار به سازگار کشید... بار اول لولای لپتاپ کهخ تر و تمیز درستش کرد باز دوم با اینکه گارانتی داشتم ولی تشخیص داد که چیپ سوخته و باید برد عوض بشه و زیر بار هم نرفت سازگار... میگفت مع دشتگاهت رو خریدی 1100 اون زمان . الان یک دستگاه بهت میدم 500 تومنشو نمیگیرم..(که البته تشخیصش اشتباه بود و تعمیر کار با 30 تومن درستش کرد!.... کلا تو ایران بهتون اطمینان میدن هیچ قطعهای از مادربرد و چیپ گرافیک اصلا بصورت نو پیدا نمیشه و گارانتی هم معمولا خرجهایی مثل هارد-رم- odd رو قبول میکنه. حتی دوستم lcd لپتاپش 4 تا پیکس سوخته داشت /// تا جایی که من شنیدم بقیه گارانتی ها هم در همین حد هستن.
    Last edited by hasanoooooooo; 15-09-2013 at 16:21.

در آغاز فعالیت ghasem1995's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه آدمه خیر بیاد بگه مدل تاچ پد ما چیهتو try icon هیچی از تاچ پد نیستاینم عکس از تنظیمات موس
    خب درايور تاچ پدتو دوباره نصب كن شايد فهميدي مدلش چيه اصلا تو چكار مدل تاچ پدت داري از شما كه حتما سالمه.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چرا اغراق میکنید؟؟؟
    برای من که تونسته البته روی High و نه روی Ultra

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

روی حالت high performance?
    درمورد گارانتی سازگار هم اینو بگم که من کارم 2 بار به سازگار کشید... بار اول لولای لپتاپ کهخ تر و تمیز درستش کرد باز دوم با اینکه گارانتی داشتم ولی تشخیص داد که چیپ سوخته و باید برد عوض بشه و زیر بار هم نرفت سازگار... میگفت مع دشتگاهت رو خریدی 1100 اون زمان . الان یک دستگاه بهت میدم 500 تومنشو نمیگیرم..(که البته تشخیصش اشتباه بود و تعمیر کار با 30 تومن درستش کرد!.... کلا تو ایران بهتون اطمینان میدن هیچ قطعهای از مادربرد و چیپ گرافیک اصلا بصورت نو پیدا نمیشه و گارانتی هم معمولا خرجهایی مثل هارد-رم- odd رو قبول میکنه. حتی دوستم lcd لپتاپش 4 تا پیکس سوخته داشت /// تا جایی که من شنیدم بقیه گارانتی ها هم در همین حد هستن.
    لابد من خوش شانسم که لوازم سالم و با کیفیت میخرم؟ من نمیدونم شما چه نوع جنسی رو میخرید که اینطوری از آب درمیان اما خودم تو کارشم و خبر دارم چه خبره و ممنون از یادآوری شما . یادتون باشه تو خرید دقت کنید تا کلاه سرتون نره

برای من که تونسته البته روی High و نه روی Ultra
    اصلا بگو mid ! بازم افت فریم داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لابد من خوش شانسم که لوازم سالم و با کیفیت میخرم؟ من نمیدونم شما چه نوع جنسی رو میخرید که اینطوری از آب درمیان اما خودم تو کارشم و خبر دارم چه خبره و ممنون از یادآوری شما . یادتون باشه تو خرید دقت کنید تا کلاه سرتون نره

اصلا بگو mid ! بازم افت فریم داره
    کی گفته من همین لپتاپ رو دارم گرافیکشم 740m هست grid2 رو روی high اجرا کردم...bioshock رو رو ی ultra اجرا کردم تو splintercell روی low 52 فریم میده پس صد درصد روی medium و احتمالا high اجرا میشه که میتونید اینجا ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کارت گرافیک 85 ام هست...

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ا خوب داداشه من اصلش همینه دیگه باد باید بره داخل اون شیار ها به بدنه که نیازی نیست بخوره زیاد کاری نمیکنه بدنه خنک بشه
    باید از داخل اون ها بره تو تا فن خود لپ تاپ هوا رو بتابونه داخل
    وقتی چیزی از اونجا نمیره تو هیچی تازه جلوشم بسته میشه هوا معمولی هم توش نمیره معلومه داغ میکنه

یه طوری قرار بده لپ تاپو که شیار ها بیاد بالاتر بیاد رو فن ها

داداش کاری رو که می گفتی کردم ولی دریغ از یک درجه تاثیر.
    اصلا انگار کول پد نذاشته بودم.سر در نمیارم از این کول پده
    فکر کنم کول د اصلا واسه z500 کار نمیده!بدرد نمی خوره

دوستانی که می خوان واسه این لپ تاپ کول پد بگیرن نگیرن تاثیری نداره

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

1 . چرت و پرته همشون چینی هستن و یه طورن اینا الکیه نه کسی باطری عوض میکنه نه چیزی دره اینا اگر که باز بشه گارانتی باطل میشه پس همچین کاری نمیکنن
    2. کارت گارانتی و روی جعبه هم مشخصات دقیقا همون باشه که شما میخواید منظورم مشخصات سخت افزاریه که رو جعبه میزنن
    3. gpu z - cpu z گرافیک و سی پی یو رو چک میکنه همین دوتا بسه
    خواستی وبکمم تست کنی yawcam دانلود کن
    4. نصیحت اینکه سعی کن ضربه فیزیکی نخوره خیلی ظریفه و خیلی هم باریکه با سخت افزار قوی ممکنه با ضربه فیزیکی داغون بشه
    5. بله سازگار بهترینه 2 ساله هم میده من راضیم منم سازگار دارم از اون بگیرید خیلی مطمئن تره
    دوست عزیز امین همه نکات گفت . فقط یه چیزی : مگه لپ تاپ گوشیه که اصل و غیر اصل داشته باشه ؟ فوق فوقش یه کشور دیگه می زنه با کانفیک های مختلف

در مورد Benchmark هم Hoomi هم اون یکی دوستمون ( اونی که یوزرنیمش سخته ) درست می گن !!!!!

اولا کارت گرافیک Nvidia GT 740M اونقدر قوی نیست که بتونه همه بازی هارو روون رو آخرین حد اجرا کنه ! این Splinter cell هم مطمئنا نمی تونه رو آخرین حد روون اجرا کنه .

ولی این وسط یه اشتباهی پیش میاد !!! نتایجی که توی Notebookcheck هست ، برای High و Ultra با رزولوشن 1920x1080 تست می شن !!!! لذا وقتی روی رزولوشن 1366x768 اجرا می شه مطمئنا فریم ریتش بالا می ره . مثلا سر همین بازی که بحث هست ، شما نگاه کنین برای High زده 15 فریم در ثانیه . که اگر با رزولوشن لپ تاپ اجرا بشه من حدسی می گم بیاد رو 25 . 25 فریم بر ثانیه خوبه تقریبا روونه ولی روون نیست . باید حداقل 30 باشه .

به هر حال باید خودتون تست کنین با نرم افزار هر بازی چقدر FPS می ده که بحثش طولانیه . فقط انتظار زیادی ازش نداشته باشین

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

چرا اغراق میکنید؟؟؟
    دوستِ من بحثِ اقرار نیست بازی Splinter cell Black list گرافیک قابل توجهی نداره.
    من بازی نکردمش اما ۵تا نقد ازش خوندم و این موضوع تایید شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •