تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 399 از 624 اولاول ... 299349389395396397398399400401402403409449499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,981 به 3,990 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

بله شما لطفا دوچیز رو تست کنید
    1- پخش فایل های vob چون دستگاه من تصویر داره اما صدا نداره
    2- نمایش اسمهای فارسی چون فارسی رو تو نمایش اسم فیلمها و پوشه ها درست نمایش نمی ده
    ضمنا اون خانمی که هیچی حالیش نبود می گفت ( تو گارانتی شرکت) ایکس 3 فیلمها رو بهتر از ایکس 5 پخش می کنه اما من رو حرف اون حساب باز نمی کنم
    طبق مشخصات x5 . قاعدتا باید قوی تر از x3 باشه . اما معلوم نیست چرا 4 هزار تومن گرونتره. 1 رو ایشالله تست میکنم فردا میگم.
    اسامی فارسی یعنی اسم فایل فیلم و زیر نویس فارسی باشند ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

با سلام خدمت همه دوستان.من حدود 12 روزه که گیرنده ایکس ویژن مدل X-333 رو گرفتم و کاملا" ازش راضیم.

یه سوال از خدمتتون داشتم:

در حال حاضر در استان و شهر ما (مازندران-قائمشهر) تعداد 16 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی قابل دریافته.

متاسفانه جام جم رو نمیگیره.میتونید دلیلشو بگید چیه؟
    و اینکه نمیتونم شبکه های استانهای دیگه رو بگیرم(البته بجز تهران که جز کانال رسمی 5 محسوب میشه).آیا به مرور زمان میشه شبکه های استانی بقیه استانهای کشور رو با همین دستگاه دریافت و تماشا کرد؟

همینطور همین سوال رو در باره شبکه های جام جم 1و 2و 3 و سحر دارم.

با تشکر از شما عزیزان.
    سلام.
    جام جم به دلیل اینکه شبکه استانی استانها از شبکه 5 باید روی فرکانس دوم میرفت تا پخشش بدون مشکل باشه فعلا در شهرستانها به این صورته که جام جم حذف شده و جایگزینش شبکه استانی همون استان شده.
    تو برنامه ی اولشون فعلا افزودن تمام شبکه های استانی نیست.
    تا اخر امسال به 18 کانال میرسند و احتمالا به مرور کانالهای استانی رو هم میارند . راجب جام جم ها من اطلاع دقیقی ندارم که قراره اضافه بشه یا نه.
    تو مصاحبه ها اینجور بر میاد که به ازای هر 8 کانال یک فرستنده جداگانه نیاز هست. الان ظرفیت فرستنده دوم با وجود 16 کانال پر شده
    و برای 8 کانال بعدی یک فرستنده جدید نیازه . پس تا اخر امسال اگر یک فرستنده جدید راه اندازی کنند احتمالا در سال آینده حداقل 6 کانال دیگه رو هم بتونند با مشکلات کمتری اضافه کنن. حالا استانی ه یا جام جم و اینا بنده خبر ندارم.

2. 3 کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

بله شما لطفا دوچیز رو تست کنید
    1- پخش فایل های vob چون دستگاه من تصویر داره اما صدا نداره
    2- نمایش اسمهای فارسی چون فارسی رو تو نمایش اسم فیلمها و پوشه ها درست نمایش نمی ده
    ضمنا اون خانمی که هیچی حالیش نبود می گفت ( تو گارانتی شرکت) ایکس 3 فیلمها رو بهتر از ایکس 5 پخش می کنه اما من رو حرف اون حساب باز نمی کنم
    مورد دوم تست شد مشکلی نیست.
    راجب مشکل اول.
    شما تلویزیونتون lcd ه و سینمای خانگی دارید یا با تلویزیون معمولی تست کردید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من يه فلش تي وي xvision مدل PCDVB-2100 خريدم اما فقط 8 كانال رو دريافت مي كنه.هر كار هم كردم بيشتر نشد!!!
    يعني مشكل آنتن دهي بعيد مي دونم داشته باشه.از شبكه هاي سيما فقط شبكه ي خراسان رو ميگيره (خودم تو مشهدم)
    كسي ميتونه بگه مشكلش چيه؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من يه فلش تي وي xvision مدل PCDVB-2100 خريدم اما فقط 8 كانال رو دريافت مي كنه.هر كار هم كردم بيشتر نشد!!!
    يعني مشكل آنتن دهي بعيد مي دونم داشته باشه.از شبكه هاي سيما فقط شبكه ي خراسان رو ميگيره (خودم تو مشهدم)
    با برنامه --- viewer 4.6 امتحان کن همه رو میگیره . من خودم دارم خیلی خوب کار میکنه .
    یه سرچ بکنی برنامه رو پیدا میکنی .

6. 2 کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    تلویزیون ما خودش گیرنده داخلی دیجیتال داره ولی هرچی سرچ زدم کانالی رو پیدا نکرد . میگن که آنتن باید سمت فرستنده دیجیتال باشه .من نمیدونم کدوم طرفه گرچه در جهت های مختلف هم سرچ کردم .
    حالا جایی سایتی چیزی نیست که من اسم شهرم رو بدم و اونا بهم کمک کننند . اصلا شاید شهر ما تحت پوشش نباشه . من توی یکی از شهر های استان گیلان هستم .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    تلویزیون ما خودش گیرنده داخلی دیجیتال داره ولی هرچی سرچ زدم کانالی رو پیدا نکرد . میگن که آنتن باید سمت فرستنده دیجیتال باشه .من نمیدونم کدوم طرفه گرچه در جهت های مختلف هم سرچ کردم .
    حالا جایی سایتی چیزی نیست که من اسم شهرم رو بدم و اونا بهم کمک کننند . اصلا شاید شهر ما تحت پوشش نباشه . من توی یکی از شهر های استان گیلان هستم .
    یک راه حل ساده، ببین همسایه هاتون آنتنشون به کدوم سمته! شما هم به همان سمت بگذار.

البته فکر نکنم اینقدر تاثیر داشته باشه، شما الان هم باید تصاویر دیجیتال را دریافت کنید ولی قدرت سیگنالش پایین است
    بعد که شبکه راپیدا کردید، باید آنتن را تغییر جهت دهید تا زمانی که سیگنال به بیشترین حدش برسد.

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

انتن باید به سمت خواجه ربیع باشه .

10. 2 کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیروز تلویزیون میگفت قراره EPG رو هم راه اندازی کنن!
    آره مث که برای شبکه نمایش
    یه مصاحبه خوندم از آقای مهندس ضرغامی که گفته بود اگه مشکلی پیش نیاد فرستنده سوم تا آخر سال نصب میشه و جا برای 8 تا شبکه دیگه باز میشه.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تلوزیون من LG LED مدل LE4600 با گیرنده دیجیتال ساکن مشهد . نمیدونم چرا 8 شبکه ای رو که رو فرکانس482 هست رو میگیره ولی فرکانس 506 رو نمیگیره ؟ یعنی کلا غیر این هشت شبکه و 10 شبکه رادیویی چیز دیگه ای پیدا نمیکنه .

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مورد دوم تست شد مشکلی نیست.
    راجب مشکل اول.
    شما تلویزیونتون lcd ه و سینمای خانگی دارید یا با تلویزیون معمولی تست کردید ؟
    منظورم از مشکل فارسی نمایش اسم فایلها و پوشه های فارسی توی هارده. واقعا برای شما درست نمایش می ده؟
    در ضمن تلویزیون مورد تست از همون سامسونگ های 21 اینچ 200 تومنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •